Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
De ez már a legalja:
Éppenhogy használtam, látszik, hogy alig van bekapcsolt képernyő, erre 4 óra alatt 40%-ot zuhant, most jelenleg 10 perc alatt se 10%-ot ...
Semmi nincs rá telepítve, csak a gyári alkalmazások, és a wifi analyzer
Kelzsoca, mi kell ahhoz, hogy a szerviz kiállítson egy cserepapírt? Esküszöm fényképpel videóval bizonyítom nekik ha kell, hogy ez egy hulladék, de ráírják, hogy a wifi javítva amikor 2perc alatt kiderül, hogy egy f*s? Az akksi úgy merül, hogy hihetetlen...
-
SUPREME7
őstag
Na, most 1 óra tétlenség után, bekapcsoltam, majd nincs net, de a wifi jel maxon. Értesítési sáv le, megpróbálok belépni a wifi beállításokhoz és megfagy az egész (a gyorsbeállításoknál a wifi jele narancssárga, gondolom erölködik kapcsolódni ... ) adtam neki pár percet, de csak a restart segített. Hihetetlen.
Ezzel meg az a baj, hogy reprodukálhatatlan hiba, heteket tölt szervizben, szoftvert frissítenek unalmukban aztán ha már eléggé régen áll a sarokban akkor visszaküldik, és kezdődik elölről.
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #3937 üzenetére
Meglett a masina. Tegnap már azt mondták délután ott lesz az átvételi ponton, csak a kolléganőn múlik, hogy mikor értesít ki. Ma délben még semmi. Tehát egy laza 24 óra alatt a kolléganőnek nem sikerült kiértesítenie, de biztos sok a dolga ...
Telefonáltam, hogy mennék a gépért ha már ott van, erre valami borzasztó flegma válasz, hogy "jóóó, odaszólok a kolléganőnek, hogy magának most azonnal kellene a gép és éppen arra van dolga ..." - rendesen mintha könyörögnöm kéne, hogy kiadják a gépet, eszem megáll.
Odaérve egy másik elégedett ügyfélbe botlottam, éppenhogycsak nem tépte ki az ajtót kifele jövet, valamit a nő bentről még kiabált neki, valami akksiról, de a faszi csak dühöngött, hogy b@sszátok meg a szarotokat ti (*)...
Előttem még voltak ketten, rendesen mint a háziorvosi rendelőben, úgyhogy kezdtem megérteni, hogy a kolléganőnek nincs ideje kiértesíteni, annyi a szervizes ügy ...
A gépet megkaptam, a szervizlapon "Wifi javítva, JTAG SW frissítés, formázás" szerepel, ram javításról szó sincs (bár valamelyik szaki azt elmondhatná mi az a JTAG SW frissítés, bár gondolom szoftverfrissítés csak így komolyabban hangzik) és a WIFI is ugyanolyan mint volt, legalábbis az biztos, hogy gyenge, itthon 3 méterre lévő router nincs maxon 60-65dbm, de már 1-1,5 méterre tőle gyengül:
A legjobb viszont, hogy ingadozik is, tehát el-elszáll aztán néhány másodperc és újra maxon van, ezt úgy 5-10 percenként eljátssza néhány másodpercre. Picit bosszantó ...
A ramot már ott helyszínen lecsekkoltam, azt már látja mind, és lényegesen fürgébb is lett a gép, bár nem értem ennek a javítása miért nem szerepel a szervizlapon?!
Na szóval röviden ennyi. Kereken 3 hét kellett ehhez, úgy, hogy személyesen vittem be és hoztam el. Csak egy kicsit pofátlanság. Szerintem.
Szerk:
Ja és azt tudni kell a kollégámról, hogy borzasztóan vigyáz mindenére, a gépet elöl-hátul fóliásan adtam le, a csaj még rá is csodálkozott, hogy milyen szép gyári állapotú, még a fólia is rajta van, erre visszakapva a hátsó fólia mind a 4 sarkánál felszedve, alatta kiló por-kosz, és az eleje is szép karcos lett (szerencsére ott is csak a fólia ... ).
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #3877 üzenetére
No talán holnap lesz valami a gépből, állítólag ma kapja vissza az átvételi pont, aztán ha a kolléganő is úgy akarja, és van kedve egy kicsit dolgozni akkor talán kiértesít. Állítólag Wifit frissítettek (ezt nem igazán tudom értelmezni, de nyilván ...) és szoftvert is frissítettek rajta (ram hibáról szó sem esik a javítási "listán", úgyhogy szerintem két nyugtatót betolok mielőtt érte megyek, mert ha 3 hét alatt csak szoftvert frissítettek és a rammal nem kezdtek semmit akkor biztos picit fel fog menni a pumpa... )
-
SUPREME7
őstag
válasz
kelzsoca #3883 üzenetére
Tegnap hívtam őket mivel az online állapotlekérdezés természetesen nem működik, de még a wayteq központban van, de nem tudnak semmit mondani, nem tudják mikor lesz kész, nem tudják mi van vele, a központban van, kusoljak és várjak türelemmel.
Ha az én tabletem lenne már borzasztó mérges lennék, jelenleg viszont csak ez a nevetséges support bosszant...
-
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
kelzsoca #3807 üzenetére
Az a bosszantó, hogy eddig is tuti néztem már, csak feltűnt volna ... Lehet, hogy korábban látta de már akkor is sz@rul működött, mostanra meg teljesen elpusztult?! Mindegy, remélem tényleg kicserélik neki, köszi. (Akik hasonló problémákkal küzdenek, csekkolják le, hátha)
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #3704 üzenetére
Úgy tűnik megoldódik talán a rejtély? Ma kolléga megint behozta, hogy vagy gyújtsam fel vagy csináljak vele valamit mert kiborítja a cucc. Nézegettem, mondom megnézem már mennyi a szabad ram, valami esetleg lezabálja, és ez a kép fogadott:
http://postimg.org/image/62klm4p83/
Ezek szerint ram hiba lenne? Csak fél giga ram működne?
-
SUPREME7
őstag
Ezt most nem tudom mire írod, az ára baromi jó volt már decemberben is, itt arról van szó, hogy sok a hibásan működő darab, és én is csak azért írtam ide a tapasztalataimat mert látom, hogy szénné vannak oltva akik le merik írni, hogy nem tökéletes a gépük. Cseréljenek routert, meg rosszul használják? Csak pislogtam némelyik reakción...
-
SUPREME7
őstag
Van egy alcor 813IX-em, ugyanez csak fele ennyi rammal. Nem mondom, hogy nem akad meg, de kollégám gépe tényleg a használhatatlan kategória. Ez tuti, hogy nem szoftveres hiba, hanem ahogy Kelzsoca írta, inkább nand vagy ram, de szervizbe beküldi az ember, hogy lefagy másodpercekre, meg lassú-szaggat a felület, visszadobják arra komolyabb összeget tennék.
És azt se fogadom el, hogy a szinkronizálást nem bírja, eddig nem volt olyan gép-telefon a kezeim között ami lepusztult volna tőle, pedig még az egymagos rezisztív gépekkel kezdtem
-
SUPREME7
őstag
Neki biztos, hogy első szériás, december eleji. Több másodperc mire feljön a billentyűzet, lassan tölti be az alkalmazásokat, több másodpercre lefagy, majd ha már kellően ideges vagy és nyomkodod, amikor megint magához tér akkor lezongorázza a fagyás alatt kapott érintéseket, majd megint megfagy. A felület is akadozik, play frissítés alatt szintén használhatatlan, szóval ő tényleg belenyúlt. Lányának vett 25K-s prestigio azt mondja odavissza lehugyozza...
-
SUPREME7
őstag
válasz
zoltan6 #3705 üzenetére
Garanciába se foglalkoznak vele szerintem, hiszen működik. Újrarakják a gyári szoftvert, és kész, cserélni-pénzt visszafizetni nem kötelesek, te meg dönthetsz, hogy folyamatosan harcolsz a szervizzel, és idegesíted magad, vagy együtt élsz vele. (Rosszabb esetben ripityára töröd, vagy ha "van bőr a képeden" akkor lepasszolod valakinek...)
A legrosszabb, hogy én ajánlottam neki decemberben, mert papíron jó ajánlat volt...
-
SUPREME7
őstag
válasz
druppel #3695 üzenetére
Nem akarom tovább szítani a feszkót, de tényleg lehet valami hardveres problémával küzdő széria. Egy kollégámnak is ilyen van, és folyamatosan panaszkodik rá, pedig 2-3 alkalmazás van rajta pluszban, szinte csak dokumentum olvasásra, pici netezésre és elvétve filmet néz rajta. A wifi az nála is szar, telefonról szokott rá netet osztani, de ha közvetlenül mellette van a telefon, akkor sincs fullon a jel, otthon meg azt mondja már egy szobával arrébb is szakadozik. De a legszörnyűbb, hogy iszonyatosan akadozik szinte minden, frissítettem neki V2-re, majd kitkatre, de ugyanolyan hulladék. Én is legszívesebben földhöz vágtam volna.
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
Fitzgerald #76 üzenetére
Miért, szerinted ebben a táblában többet ér ugyanez a cucc? Vedd le belőle a kijelző meg a burkolat árát és ugyanúgy egy 77 dolláros noname cuccot kapsz
Azt persze nem vitatom, hogy lehetett más is a probléma, nem biztos, hogy a "nyers erő" volt kevés, de ha valaki játékra vesz egy ilyen kütyüt, akkor sok esetben csalódni fog, mert nem optimalizálnak ezekre a soc-okra rendesen a játékfejlesztők.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Fitzgerald #74 üzenetére
Volt rk3188-al szerelt androidos stickem ([link]) 2GB rammal és nem bírta a need for speed most wanted-et sem, szaggatott mint a szemét. Ezért mondtam korábban, hogy hiába izmos papíron meg bencsmárkban, ha egyszerűen mégse jó.
Persze átlagfelhasználásra tökéletes (bár szerintem arra még elég a dualcore + 1gb ram is)
-
SUPREME7
őstag
válasz
DemonDani #41 üzenetére
Stock androidról mit lehet még írni? Inkább optimalizáltságra lehetne ráfeküdni, nem mindig a standard dolgokat nyomni. Kit érdekel milyen zenelejátszó-videólejátszó van benne? Senkit. Tölt le a play-ről amilyet akar. (de legalább az angry birds-ről leszoktak a srácok
) Szóval én inkább arra lennék kíváncsi, hogy pl játékok mennyire futnak jól (be lehetne szerezni egy-két populárisabb, izzasztóbb gémet és az ilyen négymagos cuccokat már komolyabb izzasztással tesztelni - ugyanis nem nagy titok, hogy négymagos és négymagos között is van különbség, és baromira nem hozzák ugyanazt, és legtöbben játék miatt veszik.)
+ GPS minőség meg ilyesmik, nem csak megemlíteni, hogy van, vagy nincs. Ebbe spec pont nincs, de a 15ezres gépbe meg van, de minek, ha kalapsz*r. Tehát papíron sok ugyanolyan gépet tesztelnek, de mégse tudjuk meg, hogy az áron kívül mi a különbség.
Valószínűleg az uncsi, meg sok idő, meg nekem se lenne kedvem xszázezres tabok után ilyen "nullforintos" masinákat napokig tesztelni, hogy részletes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest