Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finkoo1980
csendes tag
Lehet, hogy helytállóak az ismereteid, és minden úgy van, ahogyan írod, DE mi van, ha ezek ellenére elhajtanak a csába?
Pl. akkor mit teszel?
Ezért gondolom azt, hogy egy gyártó, vagy forgalmazó elemi érdeke a korrekt ügyintézés, és a hibás készülékek gyors, és hatékony javítása... ezt nem a törvényeknek kellene szabályozni, hanem a piacnak! -
expendables
aktív tag
Nekem belemegy teljesen és elég nehéz kihúzni is. Akkor azzal lesz gond,ha lötyög.
Szerintem orvosoltasd minél hamarabb,mert könnyen tönkreteheti a tabot,vagy az akkut.
Valószínű,azért tűnt el minden a kijelzőről,mert rövidrezárta az érintkezőt,mikor kihúztad a töltőt.
A Líthiumos akkuk könnyen felrobbanhatnak rövidzárlat esetén és ki is gyulladhatnak.
Szóval csak óvatosan! -
BOBAKILL
őstag
air: Ja, persze, marhaság...
Akkor miért írják sok helyen hogy ne hagyd teljesen lemerülni? Hmm?
Olvass utána egy akkumulátor topikban, nem részletezem. Nem neked szántam amit írtam hanem másnak. Segíteni akarok, nem véleményt kérdeztem.
Nem megy tönkre az akksi, de rövidül az élettartama.psg5: Én a helyedben nem meríteném le csontra sosem. Ha telefont veszel, a szolgáltatónál is ezt fogják mondani. Olvass utána picit: akksi_akadémia
Vagy: Akksi_topikNem szabad szélsőségesen használni az akksit. Vagyis lehet, de csökken az élettartama. Én azt ajánlom hogy 10% alatt rakd fel tölteni és várd meg míg eléri a 100%-ot. Szerintem számít. Nem megy tönkre, félre ne értsd, de jót teszel vele ha így töltöd.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest