Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Szia,
Én amit eddig próbáltam ceruzát, sztem nem jók írásra... Mondjuk a Samsung-féle S pen v mi a szösz lehet, h igen, de ezek a kis labdacsok túl nagy részt kitakarnak és szinte félig vakon kell írni velük.. egy 1 dolláros meg egy itthon 4 ezer forintos cuccot próbáltam több tabon is - nekem írásra nem jöttek be.
-
BOBAKILL
őstag
Szevasztok. Ígértem winben kollégának egy összehasonlítást a 4.4 és és a 4.2 (2014) közt.
Mikor megvettem pár hete a tabletet akkor azonnal felraktam a 4.4-et, mégis csak új rendszer..
Egy hétig fa**a volt nagyon, utána elkezdett újraindulgatni, volt hogy egy nap többször. Ezt még túléltem volna ha az akkumulátor nem merült volna le hirtelen több százalékot is. Volt hogy 10%-ot ugrott hirtelen. Rendszertelen volt az akksi üzemidő.
Maga a 4.4 gyors volt és szép, de úgy gondoltam visszarakom a 4.2-őt hátha jobb lesz. És igen, jobb lett!
Nem csak az akkumulátor üzemidő lett normális, de az újraindulgatás is megszűnt mióta felraktam a 4.2-őt.
Szépen merül az akksi és jobban bírja. Mintha a wifi is jobban működne picivel.
Úgyhogy amint jön egy frissítés a 4.4hez akkor megpróbálom újra. De amíg nem javítják ezt a két hibát a rendszerben addig nem eszem fel a kitkatot. Sokkal stabilabb a 4.2Érdemes amúgy rootolni a tabletet és egy hangerő beállító progival feljebb tolni a hangerőt. Nekem jó hangos azóta, megfelel filmezésre is. Továbbá felraktam egy 'éjszakai szűrő' nevű programot, amivel este is tudok olvasni a tableten anélkül hogy átvilágítani a koponyámat.
Szóval szuper tablet ez csak egy kicsit foglalkozni kell vele.
Aki szán rá időt hogy beállítsa annak nem lesz gondja vele az tuti. -
atoth
aktív tag
Amióta a Chrome helyett a sima Android böngészőt használom, azóta gyakorlatilag nem tapasztalom a durva megakadásokat. Szerintem valahol a többszálú végrehajtás és a hálózatkezelés körül lehet a gond, úgy tapasztaltam, hogy a megakadások sokszor ahhoz voltak kapcsolhatók nálam, hogy a háttérben hálózatos adatátvitel ment, pl. email szinkronizáció.
Ui: 4.2-es Android van nálam.
-
M.A.Z.
aktív tag
Én itt vettem, egy ezressel olcsóbban!
Nekem tetszik, de picit mozog benne ide-oda... -
winben
aktív tag
Sebaj, holnap bemegyek és megnézem miféle élőben.
Eddig a gép amúgy hozza az elvárt szintet. Fura, hogy néha elég keményen megakad, ekkor, ha türelmes vagyok vele akkor összeszedi magát és megy tovább, nincs vele gond.
Eddig ami egyedüli csalódás volt az a hangmínősége. Külső hangszóró kissé halk....fülhallgatós zenehallgatást meg el lehet felejteni, nagyon csirkén szól. De ennyi pénzért ez nem hiba - csak feature. -
kelzsoca
félisten
Win8.1 alatt nem fog menni mert a rochchip nem adott ki illesztőprogramot hozzá.
Több lehetőség is van:- felhúzol egy win7-et
- virtuális gépet hozol létre
- sd kártyás telepítés (ez után egy wipe data a recoveryben, vagy rendszer alól egy gyári adatok visszaállítása szükséges!) -
kelzsoca
félisten
Kövesd az én leírásom, és menni fog.
ui: win8.1 alatt ne is próbálkozz.
(#3389) Viktoár
Amennyiben pannont ír, jó lesz ha frissíted a készüléken található szoftvert.
Itt megtalálod a szoftvereket, és a hozzászólásom első felében található útmutató segítségével fel is tudod tenni a szoftvert.ui: Ellenőrizd le hogy 2013-as vagy 2014-es a készüléked, és annak megfelelő szoftvert tegyél fel.
A frissítéstől nem kell félni, elrontani nem tudod vele a készüléket, és segítünk is ha elakadnál. -
BOBAKILL
őstag
Igy is kell csinalni, jo ha elsotetul a kepernyo. Mindent ugy csinalj ahogy le van irva a weboldalon, sorrendben!!! Akkor nem lesz baj, en nemreg frissitettem igy.
Erdekes hogy 4.4en a tablamagazintol neha lefagy a rendszer. Probaltam masik tablamagazint feltenni, de az meg telepitesnel fagyott le. Tulelem, de bosszant a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest