Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
válasz
nemurea #4611 üzenetére
Nekem is volt ugyanolyan gondom is mint neked. Belassult a youtube lejátszás és szaggatott a video, a hang meg recseget, de talán nem is a hang hanem csak úgy recsegett. Elöször én is azt hittem, hogy a rossz vétel miatt, egész addig, míg nem kezdett el sima képernyőgomb megnyomásakor recsegni. Most meg hangerő állitáskor csinálja. Tehát ráteszem a hangerő szabályzó gombra az ujjam, rjta tartom, és miközben szalad a csúszka, közben tolja a recsegő hangot. Tehát nem hang kiadásakor csinálja csak!
-
Suineg
senior tag
válasz
Belabaa #4600 üzenetére
Nem tudok olyan készüléket aminek semmi baja vagy felhasználók által észlelt nyűgje ne lenne.
De százezreket nem vagyok hajlandó tabletért adni.
Van egy masina ami 75k körül van, de az duplája szinte annak amennyiért ezt vettem. És alapból csak a kijelző felbontása jobb, meg egy hangyányival nagyobb, 2 gb ram rendszermemo - 1 gb helyett, plusz kb ugyanaz a proci (talán kicsivel erősebb).
-
Suineg
senior tag
Nekem is 4.4.2-t tették fel az utolsó javításnál, ami alaplapcsere volt. Sajnos azután megint előjött u.a. hiba, ami recsegő hang a hangszóróból jelenség. Szerintem a kicserélt alaplap is hibás, mert a kijelző és az aksi nem hiszem, hogy ilyet produkálna. Most menne 5-szörre javításra. Szívesen megpróbálnék egy ugyanilyen új készüléket, de azt hiszem mégsem.
-
Suineg
senior tag
Milyen fóliát vegyek a kijelzőre? Strapabíró legyen, mert a gyári már elég karcos.
-
Suineg
senior tag
Na ma én is elhoztam a szervizből a tabot, a munkalapon töltő IC csere. Magyarul tab-ban lévő, a töltést vezérlő IC-t cserélték ki. +25 nap garancia, eddig volt bent. A szokásos egy-két apró "ütődési" hibától eltekintve más kárt nem okoztak benne. Még nem próbáltam ki, csontra lemerülve kaptam vissza. Úgy látszik tesztelték egyett, amíg nekik is lemerült csontra, aztán egyből nekiestek javítani. Utána már vagy nem ellenőrizték a munkájuk eredményét (fel sem töltötték az aksit), vagy pedig ellenkezőleg, vagyis feltöltötték teljesen és megmérték mennyi idő alatt merül le kikapcsolásig. Passz.
Este felteszem tölteni, és teszt.
Kéne ez a 79tweaks nekem is, a 4.4.4-re, ha állítólag az stabil rendszer...
Tényleg, miért nincs hivatalosan kint a Wayteq frissítés ??? -
Suineg
senior tag
válasz
karzol32 #4280 üzenetére
Én is beadtam a szervizbe, nem tudom mikor szállították át a Wayteq központi szervizébe, de holnap lesz két hete, hogy a Ceglédi úton leadtam, és ma beszéltem a központtal. Még hozzá sem kezdtek a javításhoz.
Arról meg fogalmam sincs, hogyan lehetne elérni azt, hogy a pénzemet visszakapjam, immár 3-szori szervizes javítás után. Talán a gyártónak (vagy gyártatónak) kell írnom?
Ennyi. -
Suineg
senior tag
válasz
postanyulam #4138 üzenetére
Én is viszem a szervizbe, jövőhéten, akkor érek rá!
Tavaly december óta még nem is használtam egy kanyit sem, mert kétszer volt már vagy 2,5-2,5 hetet a szervizben előtte hangproblémák miatt. Amikor jó volt akkor a gyermekem használta, mikor meg nem jó akkor megkapom én
Szóval amúgy feltöltöttem az aksit, visszatettem a 4.2.2 v2 firmet, és 15 perc alatt az akku lemerült 26%-ra.Ennyi.... Szervizzel beszéltem, azt mondták cseréről, pénzvisszafizetésről szó nem lehet, amíg tudják addig javítják.... Ennyi....
-
Suineg
senior tag
Én már nem tudom, hogy wi-fi nélkül (vagy Wi-Fi-vel) mi lenne a normális merülési idő ?!
Nyilván Wi-Fi-nél közvetlen router melett állva, és nem távolabb.Ehhez szeretném kérni a szakik segítségét (kelzsoca, apeelme hjanos1), van-e valami olyan app, ami meg tudja nézni, hogy az akku pl. normálisan merül-e? ...vagy ilyesmi valami segítség...
-
Suineg
senior tag
Akkor meg nem lehet, hogy valami alkalmazás meríti? Csak úgy néha - néha?
(Szűz rendszeren is lehet olyan alkalmazás, ami merítheti) Vagy nálunk is a Clemi féle jelenség tapasztalható, ahol azt mutatta a kelzsoca által adott app, hogy a Wayteq táblamagazin ébresztgeti a készüléket... -
Suineg
senior tag
válasz
postanyulam #4094 üzenetére
Neked is rossz? postanyulam
-
Suineg
senior tag
Pesten a Gubacsi úton van a Wayteq központja. Itt van a fő szerviz is. Ide fogják továbbküldeni, bárhol adod is le, de nekik közvetlenül nem adhatod le, ha nem ott vásároltad. Leadhatod a készüléked az Extreme digital-nál, de leadhatod a jótállási jegyen feltüntetett szervizek egyikében is. (Én, a budapesti ceglédi úton lévő szervizben szoktam leadni).
-
Suineg
senior tag
Szeretném tudni, valaki akinek fent van a 4.4.4, tudna infót adni a többfelhasználós üzemmód ugyanolyan mint a 4.4.3-ban volt?
Illetve még az a háttérkép megjelenítés is érdekel, hogy jól működik-e, ami a korábbi verziókban nem volt tökéletes. (A frissített hátérképet pixelesítve jelenítette meg)
Engem nagyon bosszant most, hogy a készülékem szinte percenként veszt 1%-ot a töltöttségi szintből.
Ahogy hallom másnak is akadt gondja ilyen hirtelen lemerülésből fakadóan.
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Jelezte a feleségem, hogy 3-4 napja teljes feltöltés után, mikor a gyerek youtube-zik, elég gyorsan lemerül a 79qci. Ma éjjel töltőn volt, reggel megnéztem 99%-os töltöttséget jelzett. Elkezdtem nyomkodni, próbáltam a háttérben futó progikat keresni rajta (a gyerek mindent beindíthat), kb: 15 perc alatt lement 73%-ra.
Hát valami nem jó...Mit tudok tenni?
-
Suineg
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy bluetooth-on keresztül tudnám-e használni egy Samsung GIO telefon GPS vevőjét? (Régen a PDA-k is csatlakoztak ilyen külön vásárolható GPS vevőkhöz.)
-
Suineg
senior tag
válasz
asd6274533 #3212 üzenetére
Kérdés: folyamatosan torz hanggal játsza utánna a zenét? Vagy csak egy pillanatra berecseg a hangszóró?
-
-
Suineg
senior tag
Szoftveres, gyári 4.4 kérdésem lenne: Létrehozható 'korlátozott felhasználói profil" ahol beállítható melyik alkalmazások jelenjenek meg egy felhasználónál, és melyek nem. Ez tetszik nagyon, egy gondom van, miszerint nem lehet a korlátozott fióknál google e-mail fiókot beállítani. Vagyis csak a tulajdonos kaphat gmail-es email-eket. Valami ötlet?
Ha pedig egy másik felhasználót hozok létre (ezt még nem néztem), akkor ott meg minden apphoz van hozzáférés, ami pl. gyereknél nem jó. Ezek itt egyébként mondjuk leállítással vagy törléssel beállíthatóak?
-
Suineg
senior tag
Hát pont ugyanez a problémám nekem is. Elöször recsegett a hangszóró egy tubebox nevű appnál ami youtube videókat játszott le, majd előjött az, hogy a hangszóró total elnémult. Illetve egy kis pihi után visszajött a hang kb. 5 másodpercre, aztán megint elment. Fülesen szólt rendesen.
Leadtam szervízbe ahol hangcsipet cseréltek benne. Hang megjavult, aztán egy youtube videónál megint recseget, majd hangerőszabályzásnál meg még egy párszor (összevissza). A szervizzel beszéltem pár szót - Wayteq központ a Gubacsi úton - akikkel csak arra jutottunk, hogy addig kéne csesztetnem a tabot, míg nem lesz meg a hiba állandó jelleggel, mert ha nincs hiba akkor nincs mit megjavítanuk. Most itt tartok de ez nekem nem tetszik!!! -
Suineg
senior tag
Szia,
Hangcsipet cseréltek a szervizben, maga a szerviz korrekt társaság, én azért ragasztottam egy fóliát a hátlapra, mielőtt bárki összekaristolva adná vissza. A fóliát nem bántották. Mondjuk most megint pipa vagyok a tabletre (nem a szervizre - még - de ez majd elválik), ugyanis megint rosszalkodik a hangja. (Recseg, de úgy mint nálad, vagyis nem jön elő végérvényesen a hiba, csak szórakozik velem.)
-
Suineg
senior tag
válasz
christofhu #3010 üzenetére
A forgalmazó (eladó) köteles a visszavitt hibás terméket 72 órán belül kicserélni, amennyiben nem tudja (nincs raktáron) azonnal köteles a vételárat visszafizetni.
-
Suineg
senior tag
Köszönjük Kelzsoca! Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy itt a fórumon van valaki, aki a Wayteq-nál dolgozik, ami tök jó lenne, ha igazam lenne. De vajon ki az?
-
Suineg
senior tag
válasz
hjanos1 #2953 üzenetére
Ezzel amit írtál nincs semmi baj, tökéletesen egyetértek veled. Én a tapasztalatomat írtam le és remélhetőleg egy pár hónap múlva lesz rá hivatalosan is javítás, minden bizonnyal. Ha pedig a 4.2.2 rendszer tökéletes lenne, akkor most visszatérnék rá, de mivel az is bibis, ezért vártam ezt a KitKat-et olyan nagyon. Nem vagyok programozó, csak tesztelő.
-
Suineg
senior tag
Viszont a szerviz által javított hangproblémám újra elő akar jönni, mert néha recseg a hangszóró!
Felhasználóváltásnál és hangerő szabályozásnál, meg a múltkor valami youtube videónál is. Kezd az idegeimre menni ez tab, pedig nagyon szeretem. -
Suineg
senior tag
A kijelzővel kapcsolatos gondom, mármint, hogy nyomkodva foltosodik, elillant, mert a Media Markt-ban megnyomkodtam egy vadi újat, és az is foltosodik, bár kicsit jobban meg kellett nyomnom. Mondjuk az enyém már volt szétszedve szerviz által.
-
Suineg
senior tag
válasz
magyar1997 #2944 üzenetére
Nekem is azt jelezte, kikapcsolt állapotban. Ezért nem értem én sem. De még most is 21%-ot jelez, pedig azóta megint használtam. Neked azóta változott a kijelzett érték?
-
-
-
Suineg
senior tag
No 2 bajom van ezzel a kitKat-el, ha tud valaki, segíthet.
Nem értem, hogy kevés akkuszinttel felteszem ma 10-kor kikapcsolt állapotban töltőre, és du 15 órakor bekapcsolás után azt írja akkuszint: 21% ?!A másik, hogy a Play-ból bizonyos alkalmazásra (gyártói: pl.: PayPal saját app-ja) azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel a rendszerrel, és le sem lehet tölteni. ?!
Köszönöm ha valaki segít...
-
Suineg
senior tag
válasz
expendables #2881 üzenetére
Ezek nálam is fehér színűek.
-
Suineg
senior tag
válasz
expendables #2849 üzenetére
Szia, köszi a választ. Egyenlőre nem vettem észre, hogy az akkumulátor miatt lenne. Egy ponton a szélén lévő illesztés elég gyatrának tűnik, ha egy kicsit jobban megnyomom akkor a széle jobban belenyomódik (belepattan) az aluházba. Hosszas nyomkodás után pattan csak vissza. Azon a részen kisebb nyomás hatására is előidéz egy kijelző foltot, mindig ugyanazon a helyen, néha már akkor is ott látom a foltot amikor nem nyomkodom ott a kijelzőt. Másnak is foltosodó jelenleg a tabja ???
Amúgy feltettem a KitKat-et, első látásra elég meggyőzőnek hat, bár még nem néztem a számomra fontos többfelhasználós értesítéskezelését. -
Suineg
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki kicsit megnyomja a kijelzőt (két újjal rányom) akkor neki is elmosódik a kijelző? Úgy pl. mint egy LCD monitornál?
Illetve úgy néz ki, hogy mintha 2 pontból összeugrana egy folt, csíkban a kijelzőn?Lehet kissé mulyán fogalmaztam, bocsi.
Szóval az a kérdés, hogy ha rányomok két újjal akkor elmosódik-e a kijelző?
-
Suineg
senior tag
válasz
expendables #2740 üzenetére
A kérdés arra vonatkozik, hogy megállapítható-e, hogy 2014-es vagy 2013-as rom van egy gépen. (mindkettőnél van többfelhasználós lehetőség ami egyébként bugos)
Egyébként most szól szépen, de a gyerekem nézett egy videót egyik nap ahol újra elkezdett recsegni a hangszóró. Én voltam a béna mert nem jegyeztem meg a videó címét és azóta nem találom.
-
Suineg
senior tag
válasz
kelzsoca #2739 üzenetére
Azt mondták a szervizben, hogy (elvileg) ugyanolyan új hangchippet raktak bele mint amilyen előtte volt. Azt is mondták, hogy feltették a friss romot, V2 van fent mint előtte (én tettem fel decemberben), de megint recsegett a hangszórója úgy mint előtte, mikoris végül végleg elment a hangja.
-
Suineg
senior tag
A 2014-es V2 szoftnál jelzi a tab, hogy 2-es verzió van rátöltve? Valamiből ez megállapítható?
És az létezhet, hogy egy youtube-os lejátszó app tönkre teszi a hangchippet? Konkrétan a TubeBox app?
Szakértők?
-
Suineg
senior tag
Ma visszakaptam a szervizből a tabomat, hangchippet cseréltek benne. Mindjárt felvetődött a kérdés, hogy most az új hangcsip miatt nekem a 2014-es V2-es frissítést kell-e feltennem, (majd ha esetleg egyszer fel kell), vagy még mindig a régit. Egyébként a 2014-es V2 szoftnál jelzi a tab, hogy 2-es verzió van rátöltve?
Felhívtam a Wayteq központját, ahol javították, azt mondták, hogy az új chip ugyanolyan ami korábban benne volt, tehát a javítás miatt sem tettek bele 2014-es hangchippet.
Kicsit még gondolkodtam azon, hogy vajon az létezhet, hogy egy youtube-os lejátszó app tette tönkre a hangchippet? Konkrétan a TubeBox app?
-
Suineg
senior tag
A gépem most a szervizben van, (hangszóró recsegett, majd totál elment a hang a hangszórón) de itt egy kis infó szervizes témában:
Mint kiderült, a budapesti Elektrodoki szervíz (1107 Budapest, Ceglédi út 1-3) a készüléket elviszi a Wayteq központjába, a Gubacsi útra, mert ott van a 'valós' szerviz. Ami mondjuk egyrészről megnyugtató, mert gondolom az ottani szerviz 'jól felszerelt' technikailag a javításhoz.
-
Suineg
senior tag
Hát gyerekek végigolvastam a fenti 'táblagép bemutatót'. Hát tök jó, gratula a rendezőknek.
Egy gyors kérdésem van, illetve kettő.
1., Mitől biztos az, hogy sztereó a beépített hangszóró? A hangzásából?2., Van a tetején egy lyuk, amire nincs kívül semmi szitázva, hogy mi az. A használatija szerint Mikrofon/Reset. Most akkor mikrofon vagy reset gomb? Dughatok bele egy pálcikát megnyomni, vagy rögtön átszúrom a mikrofont?
Ja és nem tudom mi az a gravitációs szenzor, ami ebben nincs is.
-
Suineg
senior tag
Gratulálok Nektek hjanos1 & apeelme!!!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a verzió már normálisan kezeli a többfelhasználós üzemben lévő eddigi 2 "hibát"?
Miszerint bármelyik felhasználóval bejelentkezve, az értesítési területen feldobta az összes felhasználói fiókba bejövő új e-mail-ekről az üzenetet, vagy bármilyen más értesítést, pl.: frissítésekről...stb.
A másik gond pedig a nem megfelelő bluetooth illetve wifi kezeléssel volt, miszerint ha egy felhasználónál bekapcsoltam akkor az összes felhasználónál be volt kapcsolva... Legalábbis a blútuszt mindenképpen rosszul kezelte, de erről itt már korábban más is írt, azt hiszem.
Köszike a válaszokat..
-
Suineg
senior tag
válasz
kelzsoca #2372 üzenetére
Igen, ez engem is érdekel. Én közvetlen a Ceglédi útra (Ecseri út) fogom bevinni. Gyári fólia nekem már nincs rajta, csak a kijelzőn az egy darab védőfólia. Dobozában fogom leadni, hátha jobban vigyáznak rá. De itt olvastam korábban, hogy másnak is recsegett a hangszórója, nem tudom neki megjavult-e?! (közben megleltem, r6man123 fórumtársnak volt ilyen gondja, el is küldte szervizbe, érdekelne az eredmény)
Érdekes, hogy pihentetés után pár másodpercig jó, azután elnémul. Fülesen keresztül pedig van hang! -
Suineg
senior tag
Nos megcsináltam a gyári visszaállítást, eredmény semmi.
Megcsináltam a V2 újratelepítést, szintén nincs hang a hangszórókon. Csak fülhallgatón van hang, ja eddig ezt nem írtam...Nagyon féltem, hogy a szervizben össze-vissza dobálják majd, és karcosan kapom vissza..stb.
Aki visszakapta szervizből, az írjon már ide legyen szíves, hogy mennyire karcosan (vagy nem karcosan) kapta vissza...Hát teljesen elszomorodtam
...
-
Suineg
senior tag
S.o.S segítséget szeretnék kérni.
Tegnap este netezés közben egyszerűen elment a hang. De teljesen, tehát nem csak a nézett youtube-nál.
Próbáltam kikapcs, bekapcs, néha visszajött de a beállított teljes hangerőtől elég messze volt. Azután megint elment. Éjszakára kikapcsolva pihent, ma reggel bekapcsoltam, kb.: 10 másodpercig jó volt, azóta megint néma.
Mi tehetek...milyen ellenőrzéseket tegyek meg? Esetleg végső esetben gyári visszaállítást, és azt hogyan?
Illetve annyi kérdésem lenne még, hogy 2014-es kiadású, új hangcsippes modellek miért jöttek ki? Nem lehet, hogy valami gyári hiba lehet, ami nálam épp előjött, és ezért csináltak új verziókat?megj.. van egy Tube Box app, ami fent van, annál korábban lejátszáskor előjött sűrűn az, hogy recsegett a hangszóró, de azt betudtam (lehet tévesen) annak, hogy gyenge a wifi vétele a tabnak, és azért recseg.
Előre is köszönöm a szakszerű segítségeket...Együtt könnyebb!!!.....nem szeretném szervizbe vinni
-
Suineg
senior tag
Békés, Áldott Karácsonyt kívánok Mindenkinek !!!
-
Suineg
senior tag
válasz
Mercutio_ #1662 üzenetére
Keresek olyan felhasználót aki a többfelhasználós üzemet használja, 2-3 felhasználóval...
Azt itt olvastam, hogy a BT nem bekapcsolható a nem admin felhasználóknál..
Illetve lehet hogy bekapcsolódik, de automatikusan csak az admin jogú főfelhasználónál látszik a bekapcsolt helyzet?
Ki tud segíteni?Tud valaki olyan egyszerű app-ot ami jelszavas védelemmel látja el a alsó középső menügombot?
-
Suineg
senior tag
válasz
BomiBoogie #1272 üzenetére
Nagyjából így van
-
Suineg
senior tag
Még egy kérdésem lenne.
Miképpen kell egy telepített programot úgy eltávolítani, hogy minden általa létrehozott file-t (akár különböző helyekre telepítetteket) teljesen töröljön ?! Tehát a program eltávolítása maximálisan full legyen. -
Suineg
senior tag
Neked is köszi, ilyesmire gondoltam - jöhetnek még mert a keresés nekem elég nehéz a playstore-ban annyi sok minden van ott. Mondjuk a homescreen megmaradhatna, mert a mostani aranyos "én kicsi pónim". Vagy amit "air" írt, a hozzáférést jelszavassá tenni...az is jó lenne.
A másik gondom annyi, hogy letöltök valamit, meg telepítem a tabon, és az android telómra is telepítődik. Megoldás tudtok rá, hogy ne így legyen?
-
Suineg
senior tag
Szeretnék egy olyan app-ot ami a többfelhasználós üzemben letiltja a gyerek miatt az alsó középső gombot, tehát, hogy ne tudjon az alkalmazásokhoz hozzáférni, csak az asztalra kitett ikonokat tudja így használni.
Tudtok segíteni? -
Suineg
senior tag
Én is megvettem a gyári tokot az ED-nél.
Nekem belül még kissé ragasztós is a sarkai, a fekete textilborítás.
Amúgy jó, én csináltam azt, hogy kihajtottam teljesen balra a fedlapot, tehát hátra, és így kényelmesebb.
Szerintem egy darabig biztos bírni fogja, azután meglátjuk. -
Suineg
senior tag
Nohát én amikor vettem az ED-ban akkor direkt úgy kezdtem neki, hogy hány darab van nekik original, mert lehet többet is veszek. Mondta az eladó 3 db. Mondom jó, megnéznék majd egyet alaposan, mert ha pixelhibás akkor azonnal csere. Mondta jó. Ezután félreálltam kicsit, elküldtem az asszonyt shoppingolni, aztán vissza a sorba. Egy másik pulthoz kerültem kiszolgálásra, az üzletvezető helyetteshez. Előadtam neki is magamat, mondta ha kifizettem akkor bekapcsolhatom, megnézhetem. Kértem egy origináltat, hisz tudtam, hogy 3 darab van nekik. Erre kihoz egy koszos dobozú modellt, kifizetem, kibontom és a szép kijelző fólia tele van ujjlenyomatokkal. Szóltam neki hogy ujjlenyomatos, erre ő, hogy az csak egy védőfólia amit le lehet húzni. (Hülyének akart nézni). Nyomatékosítottam a problémámat miszerint a masina nem-igen original darab ha tele van ujjlenyomatokkal mikor meg sem érintettem a kijelzőt. Na még próbálkozott valami dumával, aztán elment vissza hátra, (elég sokáig) gondoltam is, most törölgeti. Azután visszajött egy másik dobozos géppel, aminek az elején már nem volt gyűrődés, tehát látszólagosan kicserélte. Utána már kedvesebb hangnemre váltottunk és a gépet végül megvettem.
Köki Terminálban lévő light üzlet, vigyázni velük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest