Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Na úgy néz ki meghalt a miénk is,vagyis amit páromnak vettem 2013 karácsonyára,pedig semmi extrém használata nem volt,csak munkahelyén ebbok meg egyszerübb logikai játékok.be sem kapcsol már.
Soha többet wayteq,maradtak volna az autós navigációknál,mert ez egy ócska kínai átcimkézett sz@r,érdekes mert ennek a kinai változata (cube) nem egy ismerősömnél megy évek óta hibátlanul. -
zoltan6
addikt
válasz
Belabaa #4584 üzenetére
vicc ez az egész magyarországi szervízrendszer,hogy van, 8-10 millió lakosra 2-3 budapesti központi szerviz,visszasírom a régi rendszert amikor még volt minden városba GELKA
elvitted a dobozos tv-t.az egy kávé mellet megvártad,meg nézted közben ahogy a mester forrassza az alkatrészt a tv-be.
pedig akkor még nem volt ennyi elektronikai/elektromos kütyű,mégis volt országos szervízhálózat,még a samsungnak is volt minden nagyobb városba szervize,manapság meg spórolnak az embereken ahol tudnak. -
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
Tanulságos dokumentumfilm a tervezett elavulásról:
A tervezett elavulás története - A villanykörte összeesküvés -
zoltan6
addikt
az a baj vidéken sajnos máshogy mennek a dolgok,nálunk nem úgy van,hogy elugrok az üzletbe/szervízbe 2 metrómegállóval utazva,nekem eleve felkellett utaznom a megyeszékhelyre (50-60km) leadni a készüléket,mivel csak ott van extreme digital.azt is nagy nehezen tudtam elérni,hogy futárral küldjék el a készüléket,ha elkészül.(amit még ki is fizettettek velem),és igen telefonáltam a 31. napon,mivel más lehetőségem nem volt.igérgetés volt csak jövőhétre.sajnos ez van.
-
zoltan6
addikt
ez csak papiron van így
nekem kereken 7 hét volt a javítás. extreme digitalban leadva,igaz nem ez a tab.de gondolom mindegyiket egy helyen javítják.a boltból egy héten egyszer viszi a futár,tehát simán lehet csak az utaztatás 2 hét is.nekem is 30 nap volt javítás időre írva.ebbe gondolom nincs benne a szállítgatás.
az a jó az ember 3x leadja javítani,majdnem fél évig nem tudja használni a cuccait. -
zoltan6
addikt
-
zoltan6
addikt
kitudja occo,kici kinaiak miket raktak bele,
kelzsoca irta itt egyik nap hol készült:
"Az xtab-79qci pedig megrendelésre készült a CUBE (Shenzhen Alldo Cube Technology and Science Co., Ltd.) gyárában."
kollégámnak rendeltünk egy cube-u55gt tabletet ebay-en,jó meg minden,fényévekkel jobb mint ez a wayteq,(3g,telefon,stb.35-ért)viszont random települnek rá mindenféle kinai programok játékok amiket alig lehet leszedni.az apn beállításokat,meg folyton átírja valami kinai szolgáltatóra,meg átvált kinai nyelvre.úgyhogy tudnak ezek. -
zoltan6
addikt
válasz
Finkoo1980 #4186 üzenetére
befejeztem
-
zoltan6
addikt
cipész maradjon a kaptafánál,avagy maradt volna a wayteq az autós navigációknál,azok még jók voltak,bár nemtudom van-e manapság kereslet a navigációkra a mai okostelefonos, tabletes világban.
-
zoltan6
addikt
válasz
kelzsoca #3727 üzenetére
extreme digitalnál sajnos nem ezt tapasztaltam,elküldtem garanciáztatni egy terméket (egy párezer ft-os fülhalgatót) egy ismerősömmel pestre a polus centerbe az üzletükbe,mert telefonon azt mondták leadhatom bármelyik üzletükbe garanciáztatni,ismerős elvitte majd 3-4 hét múlva jött az sms mehetek átvenni.
nagy nehezen elértem őket telefonon,hogy nemtudok érte menni,mert vidéken lakom,postázzák el kifizetem a szállítást,azt közölték velem,sajnos az nem megoldható,ott tudom csak átvenni ahol leadtam javíttatni,így kénytelen voltam felutazni pestre 4000ft-ért oda vissza vonattal,az 5000ft-os garanciáztatott termékért.aki nem hiszi elküldöm az emailt szivesen,mert emailt is írtam nekik. -
-
zoltan6
addikt
ki az aki még egyáltalán felrakja az RKitKat-ot? hiszen abból lett csinálva a gyári.
-
zoltan6
addikt
válasz
BOBAKILL #3514 üzenetére
nem az enyém szerencsére,asszonynak vettem ajándékba,én pont a 4.2 lomhasága,fagyása miatt tettem fel a 4.4-et neki,azzal sem lett jobb,szerencsére nem egy power user,netet ritkán használja rajta,inkább olvasás,gagyi játék,de amikor bekapcsolja a netet wifin.(router gond kizárva)28 ezres linksys broadcom chipes.akkor 3 méterre a routertől szakadozik a youtube,ha csak 1-2 pár megás appot frissít akkor sem lehet a készülékkel semmit csinálni.ha nekem kellene használni,már szétvertem volna kalapáccsal.nem bántam meg hogy windows-os tabletet vettem.mert ez egy gagyi.
-
zoltan6
addikt
nem fog jobb lenni,én már bánom hogy az asszonynak ezt a tabletet vettem karácsonyra,én már az ablakon hajítottam volna ki ha nekem kellene használni.kollégámnak 35-ért olyan stabil tabletet rendeltem kínából hogy ihaj,még jó hogy párom nem sokat netezik rajta,csak munkahelyén olvas meg egy két primitív játék,de itthon amikor meghallgatna youtobe-on egy két kedvenc számát csak a kinlódás az akadozás miatt.áldom az eszemet hogy magamnak windows-os tabletet vettem.akárki akármit mond ez a tablet a legallja kategória stabilitásban akármelyik android van rajta.
-
zoltan6
addikt
válasz
apeelme #2996 üzenetére
engem nem annyira érint szerencsére,nekem windows-os tabletem van,páromnak vettem ezt a wayteq-et,neki meg szerintem bőven elég amire használja,főleg olvasás,csak olvasom a hozzászólásokat,és 10 hozzászólásból 8-9 arról szól hogy visszaáll 4.2-re a sok probléma miatt,és nem csak alkalmazás hibák,hanem töltési anomáliák,netes usb-s stickek nem működnek stb,nem fikázom örülök neki hogy kijött ilyen gyorsan rá a 4.4,de azért előtte nem ártott volna letesztelni,kipróbálni.
-
zoltan6
addikt
istenem de jó hogy még nem raktam fel a páromnak a 4.4-et,olvasgatva a hozzászólásokat hogy mennyi probléma van vele,hogy lehet így kiadni valamit?ennyi hibával?
-
zoltan6
addikt
válasz
christofhu #2805 üzenetére
telefonon nekem még nem sikerült soha elérnem őket,de emailra mindig válaszoltak egyből,legalább is amikor még pluszba rendelni akartam valamit,ami kimaradt.
-
zoltan6
addikt
válasz
asd6274533 #2790 üzenetére
szerintem pont az a jó ebbe a tabletbe,hogy külön töltőcsatlakozója van,nekem más tabletem van,ezt a páromnak vettem,de engem nagyon zavar ha töltöm az egyetlen usb aljzaton,más eszközt nem lehet használni,pendrive,netes stick,tv-tuner,stb.
-
zoltan6
addikt
én a páromnak vettem karácsonyra a tabletet,a wifivel nincs gond,de a hangszórója iszonyú halk,még szerencse hogy csak olvasgatni,meg 1-2 egyszerű játékra használja.másnak is halk? holnap lemérem a telómmal hány decibel a hangerő,hogy összetudjam hasonlítani valakivel,kb olyan halk,mintha az s3-m fél hangerőn lenne.
-
zoltan6
addikt
1000% hogy van rajta cvc kód az otp-s chipes maestro-son,mindenhol tudok vele fizetni csak a googlenál nem,paypalhoz is az van beregisztálva,előtte meg az erstés visa elektron volt beregisztrálva a paypal-hoz ,azon is van
cvc kód,mindenhol tudtam velük vásárolni a google-n kívűl,van egyébként elvileg az otp-s elektronikus számlámhoz webkártya,csak a jóisten tudja hogy kell azt is használni,hiába kérdezem le az otp netes felületén a kártya adatokat,azt írja nincsenek kártya adatok,töltöttem rá pénzt is a főszámláról hátha az a baja,de így sem jó. -
zoltan6
addikt
te legalább tudtál vásárolni,már 3 féle kártyát próbáltam beregisztrálni,mindegyikre azt írta hogy érvénytelen kártya,hihetetlen hogy a chip-es otp-s maestro hártyát sem fogadja el,sem a visa elektront,csak dombornyomott mastercard,visa american express,úgyhogy érezd magad szerencsésnek hogy betudtad egyáltalán regisztrálni,nehogy kitöröld.
-
zoltan6
addikt
nekem is jó a wifi teljesen,cseréljétek le a 3000ft-os tp-link-et normális routerre asus,linksys(cisco),stb.
-
zoltan6
addikt
na sikerült nekem is tesztelgetni,frissíteni v2-re,még jó hogy az egyik gépünket még nem frissítettem 8.1-re,mert annál nem működött a dolog,az sd kártyát meg nem akartam kiszedni a telefonomból,nekem nem volt vírusos a kütyü,összességében megvagyok vele elégedve,szépen mennek rajta a játékok filmek,wi-fi is jó kb. samsung s3-asom szintjét hozza,két helyiséggel arrébb 2 15cm-es panelen keresztül jelerősség megfelelő kapcsolati sebesség 5mb/s.
-
zoltan6
addikt
csatlakozom én is a táborhoz,bár a páromnak vettem karácsonyra,de úgy is én fogom mókolgatni,holnap neki is állok frissíteni,tesztelgetni,ha a párom elmegy dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest