-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
szia!
Kár hogy az alap gyári rommal (4.0.3) nem próbáltad ki (vagy legalábbis úgy értelmeztem, hogy egyből frisítetted) , mert nekem minden működik ahogy kell
annyi a különbség nálam, hogy nekem nem NAS-om van, hanem az openwrt-s routeren (aláírásomban) van egy vinyó, és ott van megosztva SAMBA-n és DLNA-n minden
én is MX playert használok (külön kodek pakk nélkül), és simán meghívja a DLNA-s progi is (iMediashare) és a totalcommander is (LAN plugin-nal), és le is játszik mindent, mind a 2 verzióban. -
peterk
senior tag
Szerintem könnyebb, ha a NAS oldalról indulsz, azt könnyebb konfigurálni, mint a tabletet hekkelni. Nálam egy saját építésű NAS van ubuntu server alapon, és a samba share-eket minden szentsz*r látja helyesen, beleértve telefont, windowst, embedded linuxos médialejátszót és a többit. A QNAP-ra sok minden cucc van, tuti, hogy a samba konfigolással megoldható a dolog.
(Nem írtam, de a fentiekből gondolom következik, hogy nálam a tabra telepített XBMC tökéletesen látja SMB-n keresztül a megosztásokat, tökéletesen fut, tökéletesen le is játssza a filmeket. Mármint ... a zömét csak játszaná.
Ugyanis zömében 1080p-s HD filmek vannak a NAS-omon, amikhez a wifi sebességem kevés. De ez az én szoc problémám, n-es routerrel szerintem menne.
)
Ja, és a total commandernek is van SMB pluginja, azzal is fel tudok csatlakozni, és utána mx playerrel lejátszani a filmeket. (Az 1080p itt is gond persze.)
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Induljunk el onnan, hogy felteszed a gyári 4.2.2-t, ezt feljebb megtalálod.
CifManager forumán olvastam, hogy ilyen hibaüzenetet okozhat ha a ROM nem tartalmazza cifs.ko -t. próbáltam felrakni de nem tudtam. (nem igazán értek a linux-hoz)
Igen, nincs ez a modul leforgatva, két lehetőség van, a cifs.ko modult manuálisan behúzni insmod-al a futó kernel alá, vagy a ramdiskben ez megoldani, és akkor a rendszer indulásakor automatikusan megtörténik.
Én az utóbbit választottam, amit most reggel össze is dobtam.
Szóval, ha lesz időd, kérlek dobd fel a 4.2.2-t, és megyünk tovább.
ui: jó reggelt mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest