- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
pengész #3710 üzenetére
Mondjuk valóban érdekes a wifi kezelése a tabnak.
Nálam első esetben produkált egy olyat, hogy egyáltalán nem ment ébredés után csak egy rendszer visszaállítás oldotta meg.
Másodszor meg mostanában volt, hogy a routert kirántottam a 220-ból, majd az új helyén beüzemelve a tab csak azt nem látta bármit csináltam vele, a környező összest meg igen.
Szintén visszaállítás lett belőle.
Más.
Hogyan tudnám kideríteni mi a prücök ha egy elviekben kompatibilis alkalmazás egyszerűen fekete képernyőt ad.
Konkrétan a Glory of Generals csinálja. Elindul, céglogót még megjeleníti aztán néma csend a vissza gombra meg megjeleníti a kilépést a játékból. -
pengész
csendes tag
válasz
pengész #3708 üzenetére
Alvásból felébredve megint nem csatlakozott a WPA/WPA2 Auto módra állított hálózatra. Átmenetileg beállítottam a WPA Only módot, a "megoldás" valószínűleg az lesz, hogy a WayteQ a vendéghálóra lesz száműzve, az meg WPA only módra lesz beállítva. Holnap megnézem, hogy a régi router tényleg WPA/WPA2 Auto-ra volt-e állítva.
-
pengész
csendes tag
Kifutottam a szerkesztési időből, a 3. wifi is megy az extender újraindítása után. A panzió wifijével valamilyen konfigurációs gond lehetett, azért nem ment. A CM10.1 egyre jobban tetszik, ahogy a kütyü is. Az appok tesztje a hétvégére marad, de szerintem minden menni fog.
-
klz80
tag
Pengész! Jol ertem, hogy reggel levetted toltorol, de nem kapcsoltad ki teljesen offba, es este fel7kor, amikor irtad a postot, meg 94%os volt az akksi? Mert az eleg jo. En reggel levettem, teljes off, taskaba be. Fel 2kor kivancsisagbol bekapcs, ,akksi 94%, kikapcs megint, tok, taska. Kb fel oraja taskabol kivettem, tokon erzem, hogy meleg, es a tab is, be se kapcsol, full lemerult... Vajon csak bekapcsolodott a taskamban? Gondolkozom, h visszaviszem a boltba, hatha akksi baja van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged