- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
én annyira nem. 5 hete vettem egyet. első 3 nap után beadta a kulcsot. 3 hét várakozás után kaptam egy ujat helyette, ami 1 napig húzta. Ez két hete volt, mondtam az eladónak amikor visszavittem, hogy nehogy mégegyszer ilyet adjon,mert nem kell. Ma hívtak, hogy cserélik egy 100is-re,de most éppen nincs nekik, jövő hétre várják...
Remélem azzal nem fogok igy járni. -
madmike
őstag
hát, pedig, ha azt vesszük, hogy én az enyémet újonan, garival vettem 40ért...
-
-
madmike
őstag
Tegnap visszakaptam a tabletem, vagyis egy ujat, mert kicserélték.
Első amit észrevettem, van rajta 2 pixelhiba...
Bármit rátelepitek kilépked, Angry birds, MX player. Előbbi 1-2 percenként, utóbbi 5-10 perc filmnézés után. Akksikijelzés ezen is kuka, össze-vissza ugrál.
Nem tudom mi a fenét csináljak.szerk: ezt se tudom mire vélni, a Készülék adatoknál a gyári számhoz azt írja, hogy 'null'
Na ez mi -
madmike
őstag
Sikerült alkotnom a tabbal.
Tehát feltettem rá Kelzsoca romját, aztán mivel el szeretném adni, gondoltam felrakom rá az első hsz-ben linkelt gyárit.
Nos recoveryből probáltam telepiteni, de nem tömörítettem ki, ezért nem is sikerült. Ezután rendben bekapcsolt a tab, és kitömörítve rámásoltam a memkarira romot, aztán kikapcsoltam. Ez után a kütyü nem indult el és azóta se kép se hang, mégcsak a wateq logo sem jelenik meg, se sima power-re, se hang fel+powerre. Probáltam töltöröl, memkari nélkül, nyomkodtam a reset gombot, de semmi reakció. Lehet ilyenkor tenni vele valamit? -
madmike
őstag
Kalibraltam az akkumulatort. Ugy nez ki, hogy megoldotta az akksi visszajelzest
-
madmike
őstag
Kezdünk összehaverkodni a géppel, ma vettem hozzá egy bőrtokot is.
Megvolt az első lemerülésem is, ugy hogy fullt jelzett a tablet. Délelőtt lemerítettem az indikátor szerint olyan 50%ig, aztán délután használtam, fullon állt az akksi jelző, aztán egyszercsak kikapcsolt... Ezt a costum rom megoldja? -
madmike
őstag
Közben elolvastam az elsö hsz-t, igy meg lett válaszolva a kérdésem.
Érdemes feltenni az ott lévő gyári romot, vagy inkább valami fözöttet? Utobbit hol találok?Az mennyire normális, hogy picit mintha hullámos lenne a kijelzö elött az üveg? amikor pl lehuzom a status bar-t akkor lehet érezni kicsit.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
A mai nap tulaja lettem egy xtab-100s-nek.
Miért van az hogy a google playben nem találok se facebookot, se evernoteot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest