Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Nekem a töltő adta meg magát. Mármint az adapter. Ezt külön cserélik? Bár igazából tök mindegy, mert mire felutazok,vagy felküldöm postán Pestre addigra ott vagyok, hogy többe kerül a leves mint a hús....
#Hivatalos nem lesz rá oksa, de hallani már olyat,hogy valaki csinálja a törtet??
-
Celtis
veterán
Welcome to the real world!
Bárkin is megy keresztül a garanciális ügyintézés a szerviztől pénzt soha nem fogsz látni. Kérhetsz cserére jogosító igazolást, de ettől még a kereskedő nem köteles visszaadni a pénzt, csak akkor, ha már az adott típus nem kapható.
Én is végigjátszottam ezt, és inkább ráfizettem a boltban, csak szabadulhassak ettől a nem túl jól sikerült készüléktől. -
-
tjb007
nagyúr
Inkább a második módszert használd, az biztosan működik.
-
madmike
őstag
Közben elolvastam az elsö hsz-t, igy meg lett válaszolva a kérdésem.
Érdemes feltenni az ott lévő gyári romot, vagy inkább valami fözöttet? Utobbit hol találok?Az mennyire normális, hogy picit mintha hullámos lenne a kijelzö elött az üveg? amikor pl lehuzom a status bar-t akkor lehet érezni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest