- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
q8
tag
válasz
weberzolee #594 üzenetére
"nem kovetelozok,kerdezek.lehet rosszul fogalmaztam....bocs ha rosszul komunikaltam le."
én is bocs..lehet,hogy kicsit túlreagáltam..és nagyrésze igazából nem is csak célzottan neked szólt...
-
kelzsoca
félisten
válasz
weberzolee #594 üzenetére
A normál csatlakozós történet is csak úgy működhet, ha van egy mindenki által beszerezhető modell (tehát előre meghatározott) és ahhoz lenne megoldva a támogatás, mert az, hogy ahány user, annyi féle-fajta chippel szerelt cucc, biztos hogy nem játszik
-
kelzsoca
félisten
válasz
weberzolee #590 üzenetére
A cikk, amit találtál, elég csak elolvasni a címet: microUSB Bluetooth dongle
Amit pedig utóbb linkeltél, az szabvány USB csatlakozós, egyébként még nem is kapható, nincs forgalomban.
Rengeteg embernek szerezne örömteli pillanatot
Ha jól emlékszem eddig Te vagy az első, aki (hangot is adva) hiányolja a 100is tabletből a BT-t
-
kelzsoca
félisten
válasz
weberzolee #587 üzenetére
Röviden és tömören: a közeljövőben biztos nem.
Amennyiben kell a BT, akkor házon belül ott a 100s modell, amiben benne van.
-
tjb007
nagyúr
válasz
weberzolee #587 üzenetére
Nincs benne.
Először is kell az adott BT dongle (mert nem mindegyik ugyanazt chipet használja) drivere amit bele kell forgatni a kernelbe, utána még pedig bele kell rakni a külső BT támogatást a ROM -ba is.
Mint láthatod nem egy kétkattintásos sétagalopp, kelzsoca majd megmondja, hogy mit tud alkotni ez ügyben de túl sok reményt ne fűzz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Leadtek belső tévétunerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest