- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Ha megfogod a gépet állítva, és megfordítod, a hátulján hogy helyezkedik el a WayteQ logo?
Állítva vagy fektetve?
Az álló mód az alap és nem a fekvő.
Egyébként lehet launchert cserélni, amit én ajánlok a géphez az a NOVA launcher, Play-en fent van, érdemes kipróbálni.
(#950) petervincze
A lényeg, hogy működik
-
kelzsoca
félisten
válasz
petervincze #937 üzenetére
Ez valószínűleg hardveres probléma lesz, kérlek keresd fel a szervizt, és nekik is meséld el a problémádat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
meszespista #896 üzenetére
Valószínűleg nem kompatibilis a modem, és ezért nem működik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
meszespista #894 üzenetére
Első körben vedd le a PIN kódot a SIM kártyáról.
Így próbáld: [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
Big Kahuna #851 üzenetére
Esetleg a PIN kód levétele?
Egyébként előfordulhat, hogy adott típuson belül más a firmware verzió, ez már okozhat problémákat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #817 üzenetére
Szerintem nyugodtan húzd le a fóliát/fóliákat a kijelzőről, mert nem fog karcolódni (nyilván nem fémes tárgyakkal kell összerakni)
-
kelzsoca
félisten
Felkerült a WayteQ oldalára a frissítés:
-
kelzsoca
félisten
Többször is le volt már írva, hogy egy fórumra általában panaszkodni járnak a userek, aki gond nélkül használja a készüléket, az nem fog csak azért beírni hogy: " jajj de jó nekem"
Azt pedig nem tudom honnan vetted hogy minden második termék meghibásodik
Ha még tovább gyűjt bárki, akkor pedig iPad2/iPad3 is vehető, de az árak ott már erősen felülmúlják a 100.000 Ft-ot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
zozo2001hu #751 üzenetére
Köszönjük az infót!
-
kelzsoca
félisten
válasz
skynet666 #729 üzenetére
A fórumból nem érdemes tapasztalatot leszűrni, a fórumokba főleg hiba-probléma-észrevétel miatt írnak be a felhasználók, illetve vannak az érdeklődők, de ugye értelemszerűen ők nem írnak a géppel kapcsolatosan semmit (jót vagy rosszat)
A wifivel kapcsolatban én már többször is írtam, tehát 2 fal és egy beton födém választ el a routertől, és pont annyira fogja a jelet, mint bármely más, műanyag házas eszközök.
Persze, van aki meg panaszkodik, hogy gyenge a jel...Amennyiben van lehetőség, próbáld ki valahol személyesen a gépet, vagy vásárold meg webshopból, és 8 napig indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól, ha valamiért nem jönne be.
-
kelzsoca
félisten
válasz
madarasz92 #712 üzenetére
Akkor vidd vissza, és kérd vissza az árát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
madarasz92 #707 üzenetére
Félreértettél
Hívd fel őket, és mondd el hogy az a probléma hogy xy helyen vásároltál, de a termék hibás, és szeretnél egy másikat, viszont az adott boltban nincs készleten.
(#708) Imy
Én két fal, és egy beton födémen át olyan erős wifi-t fogok, mint bármelyik műanyag házas eszközzel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
madarasz92 #698 üzenetére
Hívd fel a WayteQ-et, mondd el mi a probléma, lehet hogy tudnak segíteni.
-
kelzsoca
félisten
Az utolsót mindenképpen érdemes felrakni, ha gyáriról van szó.
A custom romok, pedig mint minden eszköznél itt is garanciavesztéssel járnak, nyilván ha az eredeti szoftver visszaállítható, és visszaállításra is kerül (már amennyiben megoldható) akkor a készülék garanciális marad!
XDA-n és más fórumokon jópár custom romot megtalálni, azokból én próbaképpen 1-et néztem meg, különösebb gond nem volt vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
wyattthoearp #668 üzenetére
Itt találod, pontosan tartsd be az utasításokat: link
Az evolution rom egy custom rom, használata garanciavesztést okoz!
A gyári romhoz Google Play-ről letöltöd a Superuser alkalmazást, majd a beállításaiban frissíted a su binárist, és már rootolt is a készülék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
weberzolee #594 üzenetére
A normál csatlakozós történet is csak úgy működhet, ha van egy mindenki által beszerezhető modell (tehát előre meghatározott) és ahhoz lenne megoldva a támogatás, mert az, hogy ahány user, annyi féle-fajta chippel szerelt cucc, biztos hogy nem játszik
-
kelzsoca
félisten
válasz
weberzolee #590 üzenetére
A cikk, amit találtál, elég csak elolvasni a címet: microUSB Bluetooth dongle
Amit pedig utóbb linkeltél, az szabvány USB csatlakozós, egyébként még nem is kapható, nincs forgalomban.
Rengeteg embernek szerezne örömteli pillanatot
Ha jól emlékszem eddig Te vagy az első, aki (hangot is adva) hiányolja a 100is tabletből a BT-t
-
kelzsoca
félisten
válasz
weberzolee #587 üzenetére
Röviden és tömören: a közeljövőben biztos nem.
Amennyiben kell a BT, akkor házon belül ott a 100s modell, amiben benne van.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
zozo2001hu #549 üzenetére
Ez a végleges, ez fog kikerülni a weboldalra is.
-
kelzsoca
félisten
WayteQ xTAB-100is szoftverfrissítés (Windows)
A sikeres frissítéshez pár hasznos tanács:
- Ne használjunk sem toldott sem sérült usb kábelt, lehetőleg közvetlenül kösd össze a számítógéppel a tablet-et, usb hub és egyéb elosztó közbeiktatása nélkül!
- A frissítést teljesen feltöltött akkumulátorrol végezzük, töltő csatlakoztatás nélkül (amennyiben a töltő csatlakoztatva van a tablethez az eszköz nem fog kapcsolódni a PC-hez a csatlakoztatás során)
- A zavartalan frissítés érdekében, a frissítés legyen az elsődleges feladatunk
- Amennyiben megoldható használjunk szünetmentes tápegységet, vagy notebook-ot a frissítés elvégzéséhez, egy esetleges áramszünet elkerülése érdekében
- A sikeres frissítés után a tablet bekapcsol, amikor a WayteQ logó megjelenik leválasztható a tablet az usb-rőlFrissítés menete:
- A lent található csomagot töltsd le a számítógépre, majd MD5-re ellenőrizd vissza, ha hibátlan, akkor csomagold ki.
- A tabletet kapcsold ki, a számítógépehez csatlakoztasd az USB kábelt.
- A tableten a hangerő LE gombot nyomvatartva csatlakoztasd az USB kábel másik végét a tablethez
- Ha a csatlakozás sikeres, a PC-n elkezdődik az illesztőprogram keresése/kísérlet a telepítésre, ami nem fog sikerülni, ezt manuálisan kell elvégezni.
- A Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelő rész alatt megtaláljátok az ismeretlen eszközt a listában, itt jobb klikk az eszközre, majd illesztőprogram frissítése... illesztőprogramok keresése a számítógépen, itt a Tallózás segítségével a szükséges fájlokat az fw_tool/Driver mappájában találjátok (amd64=64bit-es rendszerhez, x86=32bit-es rendszerhez)
- Amennyiben a művelet sikeres volt, az fw_tool/Driver mappájában találjátok az RKBatchTool.exe fájlt, erre katt 2x.
- A frissítő ablakában az FW Patch résznél kitallózzátok az fw__v1 mappában található WAYTEQ4.23update.img fájlt.
- A Connected Devices résznél látható, ha az alkalmazás látja a tabletet (1-8 szám között valamelyik zölden világít)
- Amennyiben a kapcsolat rendben van kezdődhet a frissítés
- Alul az Upgrade ikonra nyomva elindul a frissítés, és amint végez a tablet magától újraindul, itt választható le az USB kábel.==========
LETÖLTÉS
==========MD5: 3aed66c35ed56024bdfcccd953cc38f1
SHA: 398d11aef83052e27f7cd1de7224ec56b9950a81A csomagot a saját szerveremre töltöttem fel, ha még nem vagy regisztrálva a fórumba, akkor egy gyors regisztráció után tudod csak letölteni.
A frissítéshez Windows operációs rendszer szükséges (win2000, xp, vista, win7)
Linux-ot használók jelen pillanatban csak virtuális gépet használva tudják frissíteni a tablet-et.
Linux felhasználóként, a frissítést én is virtuális gép alól oldottam meg, de így is működik hibátlanul.
Linux alól jelen pillanatban csak egyenként flashelhető fel a partíciók tartalma, így ez a lehetőség egyelőre nem megoldás.======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
====================================================== -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #491 üzenetére
Igen, ez is benne van, ezért lenne jó leadni szervizbe a gépet egy bevizsgálásra, ha hibás nagy valószínűséggel cserélni fogják.
A frissítés után már többet fogunk tudni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #489 üzenetére
Ma vagy jövő hét elején valószínűleg kikerül a hibajavításokat tartalmazó szoftver, és a WayteQ hivatalos oldaláról tölthető lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #475 üzenetére
Rá fogok nézni.
-
kelzsoca
félisten
Ebben a topicban tedd fel inkább a kérdésed: Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
(#453) keszo
Közben még feltűnt pár probléma (pl: forgatás közbeni fagyás) ezeket is javítják, és szerintem 1-2 nap múlva már ki is kerül a hivatalos oldalra és a szervizben is felrakják majd.
-
kelzsoca
félisten
válasz
sztyopa100 #448 üzenetére
Megnéztem közben, valamiért kifagy az alkalmazás, hogy miért azt még nem tudom, meg fogom nézni futásidőben, hogy mi történik az alkalmazás indításakor, más eszközön, pl: telefon nálam is betölti és működik is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gipsztigris #443 üzenetére
Ez jó volt
-
kelzsoca
félisten
válasz
zozo2001hu #441 üzenetére
Esetleg akcióban, olcsóbban: Akciós táblagép a Táblamagazintól
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #436 üzenetére
Letöltöd a mellékelt csomagot, kibontod és ott lesz benne két mappa
(#435) Lala6
Egy frissítés ide is kellene.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #433 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #431 üzenetére
Ha követed a lépéseket, nem fogod elrontani, természetesen kikapcsolt állapotban is tölt a gép
Az esetben kapcsol be, ha teljesen lemerült, és feldugod töltőre, legalábbis nálam máskor nem kapcsolt még be kikapcsolt állapotban, csak miután kikapcsolásig merült, és feldugtam a töltőre, itt azonnal bekapcsolt a gép. -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #429 üzenetére
Üdv!
Ha még nem tetted meg, frissítsd a szoftvert, pár hozzászólással ezelőtt linkeltem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
zozo2001hu #425 üzenetére
Széles körben foglalkoznak a készülékkel egyébként, tehát jópár ismert külföldi fórumon, majd ha lesz időm kigyűjtöm a linkeket is.
Addig aki kíváncsi, mi van a "dobozban" itt van pár kép a CUBE U9GT-ről: képek
-
kelzsoca
félisten
válasz
zozo2001hu #423 üzenetére
Azért szóltunk, hogy óvatosan az ilyen dolgokkal, mert ha a készülék ezen okok miatt meghibásodik, nem biztos hogy tudjátok rá érvényesíteni a garanciát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
zozo2001hu #419 üzenetére
Nem írom le többször, de ez a tablet a Rockchip tablete (a gyártó maga) ahogyan a WayteQ (forgalmazó, importőr stb..) úgy más cégek is kapcsolatban állnak a gyártóval, ezt látod most xTAB-100is formájában.
A romot nem a WayteQ készítette, viszont a kezdeti hibák/problémák/visszajelzések után nekiálltak és javították a problémákat, ezt a romot tettem ki tegnap letöltésre (ha elkerülte volna a figyelmed
)
Ha benézel a HTC One X topicba, láthatod hogy szinte csak a problémák felsorolása folyik, a legtöbb hardveres és szoftveres eredetű hiba (kijelző gondok, a telefon nem képes stabilan a hálózaton maradni stb..)
Mindezt egy olyan cégtől akik kifejezetten sokat foglalkoznak a szoftverrel, és ezért a készülékért jelenleg ~150.000Ft-ot kérnek el a boltban.Amiről Te beszélsz azok custom romok, és nem hasonlíthatóak össze semmiféle gyári rommal sem (ez más eszköznél, tablet, telefon stb.. is így működik)
A külső burkolat, vagy a látszólag azonos paraméterek sem jelentik azt hogy teljesen azonos két tablet, ugyanis a különbség átlag felhasználó számára nem látszik, erre próbált rávezetni apeelme is.
Lehetséges hogy az egyik gépben xy gyártó kijelzője és xy gyártó érintőpanele van, de mondhatnám a wifi vagy egyéb más egységet is, míg a másikban már más alkatrészek töltik be ugyanazt a szerepet, így a különbségeket nem a felszínen (látszatra egyformák) kell keresni, továbbá a bootolader is biztosan eltér a 8gb és és a 16gb-os NAND-al szerelt készülékek esetén.
Egy rossz bootloader flashelése után, nagy valószínűséggel többet nem tudod használni a készüléked. -
kelzsoca
félisten
Nagyon nem kellett kutatni, korábban már említettem a CUBE gépet.
A Rockchip saját tabletét, még ilyen neveken is megtalálhatjátok:
- Cube U9GT2
- Window N90
- Visture V2
- Easypad 970Az ezekre készült custom romokkal tényleg csak óvatosan, elég egy rossz bootloader és biztos brick a tablet.
(#415) zozo2001hu
Mint írtam is a gépet a Rockchip készítette, máshol nem készülhetett.
8gb és 16gb-os verzió van, itt viszont nagyon nem mind1, hogy melyikre készült romot tesztek fel, hiszen minden esetben van bootloader fájl is a "csomagban"
-
kelzsoca
félisten
válasz
sztyopa100 #404 üzenetére
Mit kell letölteni play-bol ,hogy a Benedek Elek meséi hangos könyv megszólaljon
Figyelem! A hangoskönyv app a hangfájlokat nem a telefonon tárolja. A hangoskönyv funkcióhoz internet kapcsolat szükséges, az adatforgalomért a szolgáltató esetleg forgalmi díjat számíthat fel.
Kapcsolat hiányában e-book mesekönyvként használható. -
kelzsoca
félisten
válasz
koxminator #393 üzenetére
Ez Rockchip-es alkalmazás, szétszedem, és megnézem biztos van függősége, tehát nem is biztos hogy nem Rockchip-es gépen menni fog.
(#394) bigdady
Persze, ott is az van, hogy van 1-2 user, akinek problémája van, ehhez jön 2x annyi másik user, akik ugyan nem rendelkeznek az eszközzel, de azért hozzászólnak, majd jön 4x annyi egyéb user, akik az olvasottak alapján most gondolkoznak/bizonytalanok és kivárnak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
koxminator #383 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
koxminator #373 üzenetére
Megvan, csak elfelejtettem feltölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest