Új hozzászólás Aktív témák
-
soundria
csendes tag
válasz
dgyuri0123 #471 üzenetére
Gyerekek, nekem is megoldotta a fagyást az ablakáttűnések letiltása. Köszönöm a tippet! Már a hajamat téptem miatta!
-
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #945 üzenetére
és ami meglepő, a CC dobozán egy 100is van
-
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #945 üzenetére
még korai volna bármit is mondanom
tetszetős a CC -
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #941 üzenetére
Szia
07.23-án került be
ki is cseréltettem az edigital-nál egy CC 9.7IPS PLUs-ra -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #817 üzenetére
Szerintem nyugodtan húzd le a fóliát/fóliákat a kijelzőről, mert nem fog karcolódni (nyilván nem fémes tárgyakkal kell összerakni)
-
q8
tag
válasz
dgyuri0123 #521 üzenetére
kábel összeköt...usb tár bekapcsolása ...másolás...usb tár kikapcsolása...
file explorerben NEM látom amit rámásoltam..sd leválasztás / újracsatlakoztatás a beállításoknál...még mindig nem látom...kártya kivesz...kártya berak és látom...
szóval nálam is ugyanilyen hülyeséget csinál... ez tutira szoftveres hiba... -
q8
tag
válasz
dgyuri0123 #519 üzenetére
örülök hogy végre jól viseli magát a tabod...
ha nem tudod kiakasztani direkt sem, és magától sem jön elő a hiba, akkor szerintem ne vidd be...egyrészt hiányozni fog ;-) , másrészt ha ők sem tudják reprodukálni,úgyis visszaadják..
viszont ha lesz ingyenes szoftverfrissités akkor talán azt érdemes lesz rárakatni, és jelezni, hogy forgatáskor néha megkattan, de nem tudod mikor jön elő..
péntekig minden bekapcsolás után azzal kezdtem, hogy 1-2 perc lassú döntögetés, forgatás...de hálistennek nem akar fagyni...időnként, ha előre hajolok vele az asztalon lévő notebookhoz, félve nézem meg hogy mi a helyzet de nem fagy így sem...
lassan eljutok oda, hogy csak használni fogom, és nem aggódok az esetleg előbukkanó hibák miatt.. szóval úgy néz ki ez a (csere)példány már családtag lett.. -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #491 üzenetére
Igen, ez is benne van, ezért lenne jó leadni szervizbe a gépet egy bevizsgálásra, ha hibás nagy valószínűséggel cserélni fogják.
A frissítés után már többet fogunk tudni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #489 üzenetére
Ma vagy jövő hét elején valószínűleg kikerül a hibajavításokat tartalmazó szoftver, és a WayteQ hivatalos oldaláról tölthető lesz.
-
q8
tag
válasz
dgyuri0123 #486 üzenetére
üdv...
én voltam a szenvedő alany a forgatásos lefagyásnál..
ma jár le a 3 napom, a cseregépre, ennél eddig 1x sikerült kiakasztanom, utána 0.5-re állitottam a 2 animot...azóta párszor pár percet rááldoztam, döntögettem, forgattam, de nem fagy..(erős kopogás..és ha estig jó, akkor marad végleg...)
ha még tudod vidd vissza, szerintem csak részben szoftveres hiba, gondolom egyes gagyibbra sikerült szenzoroknál jobban előjön, azért elég nagy szórás lehet az alkatrészek minőségében... az aksi mérés kalibráció androidnál külön állatfaj... -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #475 üzenetére
Rá fogok nézni.
-
Lala6
őstag
válasz
dgyuri0123 #473 üzenetére
De zavaró.
-
Lala6
őstag
válasz
dgyuri0123 #471 üzenetére
Igen, nálam is így van.
-
gipsztigris
addikt
válasz
dgyuri0123 #440 üzenetére
"nagyon nem mindegy mit dug bele az ember."
Volt egyszer egy barátnőm. Ő is ezt az elvet vallotta.
-
zozo2001hu
tag
válasz
dgyuri0123 #440 üzenetére
Én meg azon gondolkozom, hogy veszek még egyet mert az enyémet az asszony egy az egyben lenyúlta! :-/
-
Lala6
őstag
válasz
dgyuri0123 #437 üzenetére
Viszont azaz érdekes benne, hogy reggel amikor lehúztam a töltőről (kikapcsolt állapotban továbbra is) kicsit meleg volt a hátulja.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #436 üzenetére
Letöltöd a mellékelt csomagot, kibontod és ott lesz benne két mappa
(#435) Lala6
Egy frissítés ide is kellene.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #433 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #431 üzenetére
Ha követed a lépéseket, nem fogod elrontani, természetesen kikapcsolt állapotban is tölt a gép
Az esetben kapcsol be, ha teljesen lemerült, és feldugod töltőre, legalábbis nálam máskor nem kapcsolt még be kikapcsolt állapotban, csak miután kikapcsolásig merült, és feldugtam a töltőre, itt azonnal bekapcsolt a gép. -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #429 üzenetére
Üdv!
Ha még nem tetted meg, frissítsd a szoftvert, pár hozzászólással ezelőtt linkeltem.
-
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #427 üzenetére
szia
és azt hogy csinálod ..... rádugod töltésre és kikapcsolod?
csak azért mert ha kikapcsolt állapotban dugod töltésre akkor a készülék bekapcsol és úgy tölt
legalább is nálam
~ilyen különbségek is lennének? -
tjb007
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #340 üzenetére
Akár NTFS -re is formázhatod mert az is látja (legalábbis látnia kéne) de ajánlottabb FAT32 -re az esetleges problémák elkerülés végett.
(#341) zozo2001hu
"Folyamatos scroll sehol sincs, gyakran rosszul érzékeli a tapintást"
Előbbi ICS sajátosság, utóbbi pedig egyéi probléma lesz (legalábbis senki sem jelezte még).
Szerintem várd meg a gyári ROM -ot, rakd fel, ha nem javul meg tőle akkor szerviz. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #325 üzenetére
tegnap írtam:
nézem a fórumot, látom, fat 32-re kéne formázni a kártyát.
mást nem lát?
ez minden tabnál így van, vagy valamit félreértek? segítene valaki?
köszönöm.esetleg valaki?
-
q8
tag
válasz
dgyuri0123 #321 üzenetére
Sziasztok...
Tegnap megnéztem élőben, és végül velem jött :-) ...
Azt még nem tudtam mire fogom használni, de asszony úgy rákattant, hogy vagy félóráig azon gondolkoztam,hogy szerzem vissza :-)
Tegnap délután óta nem kapcsoltam be a notimat, most is erről pötyögök..
Első kérdés : nektek is a tárhely 5,37 giga + 0.98 giga ?
chrome-ot próbáltátok, mert nekem elég lassadalmas, a gyári is jobb...
Bár a többfüles böngészés néha nem tölti be a háttérbe az oldalakat...Szokni kell még de nekem tettszik, a képernyő kifejezetten jó, az meg hogy nincs annyira lekerekitve mint egy ipad, külön tetszik, kicsit stabilabb a fogása is.
Nekem ntfs-re formázott pendriveot nem olvasott az átalakitón keresztül...
Viszont kb 4x sikerült csontra fagyasztani, egyedül a kikapcs gomb müködött, és teljes ujraindítás kellett neki...
A jelenség az elforgatás hibájának tűnik, néha sikerül direkt kiakasztani ..
(Fekvő mód bekapcs gomb bal oldalon, egyik kéz bal felső sarok, másik jobb alsó, a hangszórónál, utána kézben tartva átforditani, úgy hogy a hátán a jobb felső sarokba kerüljön a fejhallgató piktogrammja...elöször igy akadt ki, vagyis nem fordult át teljesen,
1-2fok eltérés látszik, a háttérkép a széleinél ferde... nem mindig sikerül, meg nem is annyira gyakori mozdulatsor, de azért kicsit furcsa..esetleg valaki kipróbálná?)Na ennyi gépelés is elég volt...
Köszi sziasztok..
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #319 üzenetére
Miért nem fat32-re formázod az SD kártyát?
-
Chaser
legenda
válasz
dgyuri0123 #276 üzenetére
Hát ez az, az első wayteq tabnál ilyen nem volt, legalábbis nem tűnt fel...
Nemrég láttam fenn apróban transformert úgy 1.5év garral 70-ért, azzal is vannak kisebb gondok de inkább az, még használtan is több rá a gar, hw is erősebb. Igaz ki kell fogni kategória de egyre sűrűbb. Nekem pl nincs kedvem kísérletezgetni ilyen cuccal, figyelhetnének jobban mint adnak ki a kezük közülOk, hogy a tömegtermelés korát éljük, de jobb lenne kicsit odafigyelni és akkor több lenne a vevő is.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #275 üzenetére
na jó . megütne a guta.
-
Chaser
legenda
válasz
dgyuri0123 #273 üzenetére
Azért érdekes, hogy anno az xtab/xpad70-nél nem volt ilyen. Utána kijött az xtab100 annál már hasonlóan sokan számoltak be gyári hibás v hamar megdöglő darabokról. Úgy látom
a wayteq megtartotta a "jó" szokását. -
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #232 üzenetére
Speedshopba szerintem ki van állítva, esetleg Extreme Digital
-
kelzsoca
félisten
válasz
dgyuri0123 #224 üzenetére
Üdv!
Esetleg a WayteQ-hez is elmehetsz, mint ahogy azt más is megtette, és megnézheted a gépet
-
zedok
őstag
válasz
dgyuri0123 #224 üzenetére
Szerintem állj oda nyugodtan, a vevőnek mindig igaza van
Az ember a pénzéért, nehogy már rosszat fogjon ki.
-
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #219 üzenetére
ott helyben kapcsoltasd be próbáld ki:
- töltőjére oda kel figyelni
- nyomkodd meg a kijelző körüli fekete keretet, húzgáld rajta az ujjad és füleld hogy ne legyen olyan hangja(kattogás) mintha alkalmazást nyomnál a kijelzőn
ha ezek rendben vannak nagyobb baj nem lehet vele -
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #217 üzenetére
direkt megmutattam egy kollégámnak, ő elég igényes az ilyesmire:
tetszett neki -
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #213 üzenetére
Youtube lejátszás voda mifin full
két videó között a váltás 4mp
írjatok még mit érdemes megnézni
egyre jobban tetszik
király az 1GB RAM -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #211 üzenetére
köszi.
youtubot is hallgatsz (nézel) ?
azért mások is írhattok, sok fül többet hall.
-
keszo
őstag
válasz
dgyuri0123 #211 üzenetére
Pana. RP-HT6-tal nagyon szépen szól, szünetnél nincs sistergése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest