Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
A világ a megveszekedett sebességű, teszteléshiányos fejlesztések és a durva tömegtermelés révén egy ideje úgy működik, hogy vannak olyan "projektek/termékek", amiket sikerül jól összetenni, és vannak eleve elvetélt szarok. Ez igaz az autógyártásra, a műszaki cikkekre és a háztartási készülékekre egyaránt.
Sokkal könnyebb ma szutyokba nyúlni, ha vásárolsz, mint mondjuk akár 10 éve.
Ez van. Nem oké. De most ez van. -
kelzsoca
félisten
Elnézel a HTC One X telefonos topicba, semmi mást nem fogsz látni mint azt hogy sorra panaszkodnak és viszik vissza a hibás készülékeket a szolgáltatóknak a userek, pedig ott egy 150k-s értékű műszaki cikkről van szó, és a HTC és az Androidos telefonok jelenlegi csúcskészülékéről.
-
dgyuri0123
nagyúr
szerintem ez a kezdeti összeszerelési hibáknak tudható be. ami most nálam van úgy tűnik elpusztíthatatlan lesz. nem tudom megmondani miért gondolom, de masszív és nagyon jól összerakott darab. egy kínai üzem soha nem fog amerikai színvonalon indítani egy új teméket. egy vadiúj típusú autónál is baromi sok a gond, főleg ha nem japán, de senkit nem érdekel, pedig az nem 60 k-ba kerül és sokszor évekbe telik kijavítani a konstrukciós hibákat.
szerintem nem lesz ezzel semmi baj a későbbiekben. ha mégis, jó lesz a sámli alá, hogy ne billegjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest