Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Újat mondj
Én csak azt nem értem ha az első tabra tudtak figyelni a többire mért nem? Nincs 1 éve hogy kiadták az első tabot...azóta azért nem változott annyit a világ
De mind1, biztos van valami oka ami mindent megmagyarázna,, csak senki nem tudja mi nekik ebben a business, lényeg hogy a wayteq tudja. Részemről lezárva a dolog.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #281 üzenetére
Jó, olyat se vennék
Csak nekem az a furcsa hogy xtab70-nél nem arról szólt a topik ki az a szerencsés akinek hibátlan példány jutott. Egy xpad70 van otthon lassan 5 hónapja, azzal semmi nem is volt..kopp-kopp
Érted ha annál meg lehetett oldani hogy lehetőség szerint üzletbe működő kerüljön, akkor egy sokkal drágább verziónál is meglehetne, persze ha akarnák...
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
dgyuri0123 #276 üzenetére
Hát ez az, az első wayteq tabnál ilyen nem volt, legalábbis nem tűnt fel...
Nemrég láttam fenn apróban transformert úgy 1.5év garral 70-ért, azzal is vannak kisebb gondok de inkább az, még használtan is több rá a gar, hw is erősebb. Igaz ki kell fogni kategória de egyre sűrűbb. Nekem pl nincs kedvem kísérletezgetni ilyen cuccal, figyelhetnének jobban mint adnak ki a kezük közülOk, hogy a tömegtermelés korát éljük, de jobb lenne kicsit odafigyelni és akkor több lenne a vevő is.
-
Chaser
legenda
válasz
dgyuri0123 #273 üzenetére
Azért érdekes, hogy anno az xtab/xpad70-nél nem volt ilyen. Utána kijött az xtab100 annál már hasonlóan sokan számoltak be gyári hibás v hamar megdöglő darabokról. Úgy látom
a wayteq megtartotta a "jó" szokását. -
Chaser
legenda
Mért bántották a hw-t?
kapott volna több ramot oszt' csók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest