- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundria
csendes tag
Sziasztok! Megint új problémával lepett meg a tablet. A töltöttség kijelzés megragadt 22%-on. Hiába töltöm, nem sikerül onnan elmozdulni. Felteszem ettől függetlenül már régen fel van töltve az akksi, mert egész éjjel töltött. Van ötlet? Előre is köszi
-
soundria
csendes tag
válasz
tschyllagh #1075 üzenetére
Szerintem sem ez a legjobb választás, dobj rá egy kis pénzt és vegyél egy Nexus-t, vagy egy stabilabb hardware-t. Rettentő sokat bosszankodom vele. Hónapokig fagyott, ha elforgattam, utána már nem is forgatott képet, WI-FI-je gyenge nagyon, pedig pont arra vettem, hogy a hálóban tudjak vele még este kicsit netezni (telefonom wifije full térerővel megy még ahol ő már egyáltalán nem) és alapban is fagyásra hajlamos. Most legalább a képernyőfagyást megoldottam a segítségetekkel. Egyedüli nagy előnyének a combos akksit látom jelenleg és a stabilnak látszó fémtokozást.
-
soundria
csendes tag
válasz
dgyuri0123 #471 üzenetére
Gyerekek, nekem is megoldotta a fagyást az ablakáttűnések letiltása. Köszönöm a tippet! Már a hajamat téptem miatta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest