- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
-
Pierre75
senior tag
válasz ClaydovE #3599 üzenetére
A wifi instabil: vmikor órákig elmegy, de van hogy 10 perc alatt YT-bal 3x szakad. Van olyan program, amivel lassabb, döcögősebb a használat, de olyan is, amivel gyorsabb lett.
A saját fájlkezelője összeomlik, helyette mást kell használni. 1-2 órával csökkent a képernyő idő, ami a magasabb órajelen történő üzemelésből adódhat.
Nálam egyenlőre marad, de bízom benne, hogy lesz javítás a problémákra, ha más nem, a 4.4.3. -
-
air
nagyúr
válasz ClaydovE #2234 üzenetére
Reméljük. De így, hogy a KitKat kopogtat az ajtó, jó lenne, ha minél előbb lenne 8.1-es driver is, mert a gyári rendszert sem fogjuk tudni feltenni, ha megjelenik.
Kelzsoca!
8.1-es Rockchip driverről van valami hír?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
hopedieslast
csendes tag
válasz ClaydovE #1492 üzenetére
Kíváncsian várom a beszámolót, hogy miként viselkedik hosszabb távon. Ha tartósan megbízható ez a "glass" én is felrakom. Nekem a mostani gyári ZZ-és végűvel sajnos nem csak a szinte mindenki által tapasztalt belassulások vannak, hanem folyamatosan leáll magától (naponta többször). Így nagyon frusztráló az eszköz használata.
-
stnstn
tag
válasz ClaydovE #1484 üzenetére
vírusírtás?
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
mrnobody
tag
válasz ClaydovE #121 üzenetére
Érdekes módon 60%-ig lassan merül és utána gyorsabban. Teljesen feltöltött állapotról 6 óra alatt 5%-ot mertül úgy, hogy közben még használtam is! Kicsit érdekesen viselkedik. Még jó pár feltöltés után állíthatóm biztosra, hogy az említett módon merül. Ha így lesz, akkor valószínűsítem, hogy amiatt van így, mert 2 aksi van benne. Legalább is erre utal, hogy usb-n keresztül nem lehet tölteni és a töltője 12V-os.
-
mrnobody
tag
Jó neked! Nekem merül keményen!
Első este 19 %-ot 7 óra alatt, most este 13 %-ot 8 óra alatt.
Remélem, hogy csak az aksinak kell egy kis idő még "formázódik".
Annyit vettem csak észre, hogy este a tábla magazin néha ébren tartotta a tablettet. Letiltottam és az elmúlt 3 órában nem csinált egyik program se ébresztgetést. Talán ma este 10 % alatt marad a merülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest