- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
-
Pierre75
senior tag
válasz
ClaydovE #3599 üzenetére
A wifi instabil: vmikor órákig elmegy, de van hogy 10 perc alatt YT-bal 3x szakad. Van olyan program, amivel lassabb, döcögősebb a használat, de olyan is, amivel gyorsabb lett.
A saját fájlkezelője összeomlik, helyette mást kell használni. 1-2 órával csökkent a képernyő idő, ami a magasabb órajelen történő üzemelésből adódhat.
Nálam egyenlőre marad, de bízom benne, hogy lesz javítás a problémákra, ha más nem, a 4.4.3. -
-
hopedieslast
csendes tag
válasz
ClaydovE #1492 üzenetére
Kíváncsian várom a beszámolót, hogy miként viselkedik hosszabb távon. Ha tartósan megbízható ez a "glass" én is felrakom. Nekem a mostani gyári ZZ-és végűvel sajnos nem csak a szinte mindenki által tapasztalt belassulások vannak, hanem folyamatosan leáll magától (naponta többször). Így nagyon frusztráló az eszköz használata.
-
mrnobody
tag
válasz
ClaydovE #121 üzenetére
Érdekes módon 60%-ig lassan merül és utána gyorsabban. Teljesen feltöltött állapotról 6 óra alatt 5%-ot mertül úgy, hogy közben még használtam is! Kicsit érdekesen viselkedik. Még jó pár feltöltés után állíthatóm biztosra, hogy az említett módon merül. Ha így lesz, akkor valószínűsítem, hogy amiatt van így, mert 2 aksi van benne. Legalább is erre utal, hogy usb-n keresztül nem lehet tölteni és a töltője 12V-os.
-
mrnobody
tag
Jó neked! Nekem merül keményen!
Első este 19 %-ot 7 óra alatt, most este 13 %-ot 8 óra alatt.
Remélem, hogy csak az aksinak kell egy kis idő még "formázódik".
Annyit vettem csak észre, hogy este a tábla magazin néha ébren tartotta a tablettet. Letiltottam és az elmúlt 3 órában nem csinált egyik program se ébresztgetést. Talán ma este 10 % alatt marad a merülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Suzuki topik
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged