- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
-
Pierre75
senior tag
válasz
ClaydovE #3599 üzenetére
A wifi instabil: vmikor órákig elmegy, de van hogy 10 perc alatt YT-bal 3x szakad. Van olyan program, amivel lassabb, döcögősebb a használat, de olyan is, amivel gyorsabb lett.
A saját fájlkezelője összeomlik, helyette mást kell használni. 1-2 órával csökkent a képernyő idő, ami a magasabb órajelen történő üzemelésből adódhat.
Nálam egyenlőre marad, de bízom benne, hogy lesz javítás a problémákra, ha más nem, a 4.4.3. -
-
hopedieslast
csendes tag
válasz
ClaydovE #1492 üzenetére
Kíváncsian várom a beszámolót, hogy miként viselkedik hosszabb távon. Ha tartósan megbízható ez a "glass" én is felrakom. Nekem a mostani gyári ZZ-és végűvel sajnos nem csak a szinte mindenki által tapasztalt belassulások vannak, hanem folyamatosan leáll magától (naponta többször). Így nagyon frusztráló az eszköz használata.
-
mrnobody
tag
válasz
ClaydovE #121 üzenetére
Érdekes módon 60%-ig lassan merül és utána gyorsabban. Teljesen feltöltött állapotról 6 óra alatt 5%-ot mertül úgy, hogy közben még használtam is! Kicsit érdekesen viselkedik. Még jó pár feltöltés után állíthatóm biztosra, hogy az említett módon merül. Ha így lesz, akkor valószínűsítem, hogy amiatt van így, mert 2 aksi van benne. Legalább is erre utal, hogy usb-n keresztül nem lehet tölteni és a töltője 12V-os.
-
mrnobody
tag
Jó neked! Nekem merül keményen!
Első este 19 %-ot 7 óra alatt, most este 13 %-ot 8 óra alatt.
Remélem, hogy csak az aksinak kell egy kis idő még "formázódik".
Annyit vettem csak észre, hogy este a tábla magazin néha ébren tartotta a tablettet. Letiltottam és az elmúlt 3 órában nem csinált egyik program se ébresztgetést. Talán ma este 10 % alatt marad a merülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged