Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz lacuska74 #3763 üzenetére
Szia! Ha próbáltad már a gyári 4.2.2 v2 romot "restore" módban is feltenni és az sem jött be, próbáld meg a Kasty Visture ROM-ot.
Zsudvari kolléga szerintem tud neked ez ügyben segíteni, Ő lelkes támogatója és ismerője. Egy próbát biztos megér.Nekem a gyári rom restore módban való feltétele segített. A KitKat bugos, felejtős, talán jön hozzá javítás majd egyszer. A wifi alapból tud szórakozni, de van akinél a router fix "N" szabványra állításával javult a helyzet. A routertől is függ. Én egy régebbi Linksys Linuxos három antennásat használok, nem sűrűn van gondom vele. Érdemes a fórumot végigolvasni és jegyzetelni, kinél mi segített Wi-fi ügyben.
-
Peltár
aktív tag
válasz kpityu2 #3720 üzenetére
Kipróbáltam ezt a módszert amit linkeltél, mert az Kelzsoca féle USB-s módszer nem jött össze, nem hajlandó látni a tabot. Majd még dolgozom rajta. + az Android adb USB-s része sem, viszont ugyan ez wi-fin keresztül működik a 4.2.2 v2 alatt is, kivétel amikor másolás közben megáll gondolkozni, vagy eldobja a wi-fi a jelet. A gondolkodás meg a háttérben futó alkalmazások és kiegészítőik miatt van. Érzésem szerint a teljes rendszer 80%-át látja és tudja másolni. Na persze ez is ADB-t használ, csak van rá írva egy kibővített keret. A gyári 4.2.2 v2.img fájlt is ki tudtam csomagolni egy progival.
Kibontja mint egy DVD ISO-állományt és azon belül 2-3 rendszer img fájlt. Tudnak az Oroszok is valamit.Az érintő panel csere azért ne legyen már ennyi.
-
Peltár
aktív tag
Szia Lyta!
Szerintem bőven elég ugyan ebből az ULTRA.
http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-with-adapter/?capacity=32GB
Ha DSLR fényképezőgépre elég gyors ide is. Komoly eszközök közül is csak 1-2 tudja kihasználni a 80MB/s kártyát. + még drágább is. Ha nagyon gyors kellene akkor is max az Extreme! 45MB/s. Ez a tapasztalat.Itt van a HAMA link is http://www.hama.hu/go/kereses/?szoveg=sandisk&limit=12&first=48&ich=1
Ők a hivatalos Magyar képviselet Sandisk ügyben is. 10 év garival![ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz kpityu2 #3741 üzenetére
Na letöltöttem én is, tényleg kezeli a Hu ékezetet is, benéztem ! Én a szótárakra hittem hogy azok a létező nyelvek.
Tényleg szép nagyok a karakterek, nem kell hozzá szemüveg, a másodlagos karakterek is könnyen kezelhetőek. Mindjárt töltöttem mellé egy jegyzettömböt is azokon is szép nagy betűk. 45 felett már nem mind1 -
Peltár
aktív tag
[ Air!
Kíváncsi vagyok, hogy milyen a tabletem vas és szoftver szinten, a belsejét már láttam fényképeken, videón.+Van egy egyszerű kis hiba a rendszerembe amivel már zaklattam a Kelzsocát.
És hát egyszerűen nem tudom otthagyni ezt a problémát, mint kutya a csontot, ez van. Érdekel hogy mi okozza.
de sajnos nincs már annyi időm a témára mint régen, illetve amennyit megérdemelne. Ezért elsőre ide írók. + Google + yootube. + Természetesen elolvastam a fórumot is, azzal kezdtem.Zsoca! Ismét köszönöm a segítséget, meg fogom nézni, pont ma olvastam róla, de így egyszerűbb lesz És elnézést kérek amiért megint rám kellet pazarolni a drága idődet. Ezt szerettem volna elkerülni. A ROM-ot is ki szeretném bontani mert összehasonlítanám a sajátommal a különbségeket.( Azok a fájlok érdekelnek amik a boot első 7 másodperce alatt indulnak el illetve amik paraméterezik az elindulást )
Zsudvari Két Wayteq tabletem van Xpad-70 és xTab-100QCR az első a kísérleti malac. Arra éppen Zsoca ROM-ja van feltéve, meg is izzadtam vele mire felraktam a gyári 4.0.3-ra. Nekem a 4.2.2 V2 jól működik, munkára használom, ami kizárólag DSLR fényképek válogatását jelenti SD kártyáról.Konkrétan ezért vettem A KitKat még nem volt fent, mert beteg. Ha majd irnak Zsocáék javított romot, vagy a 4.2.2 v2 helyett esetleg valamit azt természetesen felteszem. ( Abban megbízok.) Telepíteni azt már nagyon tudok, a többit meg hagyjuk, azt látjátok.
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
Szia! Köszi a választ! Igen közben fel lettem világosítva hogy az általam gondolt egyszerű módon nem lehet megoldani a problémát. Így más a megközelítés iránya. Mivel nekem a gyári Wayteq 4.2.2 van fent, annak megvan az eredetije (img) kiterjesztésben. Azt próbálom meg első lépésbe kicsomagolni.
Van egy RK2918/RK3066 Image Unpack/Repack tool a Holland RK-oldalán , ebből kéne az RK3188-ra.
Egyenlőre ezt láttam helyette:Ext4Unpacker, Ext2Explore de azt még nem tudom hogy a wayteq rom 4.2.2 v2 milyen fájl rendszert használ. Talán egyszerűbb a dolog hogy "csak" megnézni szeretnék dolgokat módosítani még véletlenül sem, mert ahhoz még bőven kevés vagyok. Ha valamelyik Linux distr. látja kapásból akkor felrakom majd azt. -
Peltár
aktív tag
Egy része ide, egy része Privátba ment, ha kérhetném a priváttal kezd.
Ha windows vagy linux alatt megnézhetek egy könyvtárszerkezetet a benne lévő állományokkal egyetemben "read only"és itt szigorúan csak a megnézésen, olvasáson van a hangsúly, azt miért nem tehetem meg kifejezetten a saját tabletem állományaival, mint pl a TC-vel win alatt akár úgy hogy az egész csak ki van másolva, klónozva, ghostolva PC-re és ott nézem meg. Vagy android alá nem létezik ilyen megoldás? Ha kb 4 évvel ezelött, vagy akár régebben PC-re androidot telepíthettem és még működött is, akkor csak létezik már valami program, hasonló pl mint az ES-explorer vagy akármi ami a fenti célra a legjobban megfelel. Ha képnézegető programra a többség a QuickPic-et javasolta (azóta is azt használom) gondoltam erre is kapok javaslatot. Ha nem tudtok rá programot, megoldást, mert nem létezik akkor azt is elfogadom, és nem keresgélek tovább.
-
Peltár
aktív tag
Air! Azért remélhetek???
"Ezt felejtsd el, de gyorsan!" Izgalmas válasz.! Több jelentése is lehet egyszerre.
Pl ha Nő lennél... .. akkor pont az ellenkezőjét akarnád mint amit írtál. Tehát mindenképpen érdemes reménykednem a megoldásban is. Nem mertem remélni hogy Te segítesz. Hallgatlak -
Peltár
aktív tag
válasz kpityu2 #3720 üzenetére
Szia Kipityu2! Mondtam hogy figyellek!
RK_DriverAssistant.zip ezt felraktad (Ez javasolt a ROM frissítéshez is)
Android ADB 7.3 ezt felraktad a TC alá. Telefont mentettél vagy a 100QCR tabot?
Ha USB kötöm össze (Win7 32bit) a tabletet nem akarom a wifit
akkor ezt kihagyhatom.? (WiFi ADB (a rooted device with the "WiFi ADB" app downloaded from Google Play)
A lényeg hogy a tab teljes könyvtárszerkezetét lássam és másolni is tudjak róla, semmilyen androidos rendszerfájl ne maradhasson rejtve. Mindent jól meg akarok nézni a tabon de PC-n keresztül.Módosítani, rendszerbe belenyúlni nem akarok. Csak mint a strandon.[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
Hjanos1, Air, Pető bá, köszönöm szépen a válaszokat! Komolyan!
Optimistán összefoglalva:
Fizetős appot nem kell kimenteni SD-re, ha Google Play-en veszed meg, akkor trükközés nélkül bármelyik kompatibilis Androidos eszközödre telepítheted, nyilván akkor, ha bejelentkezel ugyanazzal a [g-mail] fiókkal.
Picit nem optimistán: -1.) Ha probléma adódik a g-mail fiókommal, vagy betegeskedik a Play és nincs SD-re
lementve az app akkor ... ( Jó ez csak elmélet, erre még csak matematikai esély sincs tudom, csak a hang a fejemben ezt suttogja ) A Higgs-bozon is csak egy elmélet.....volt.[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok! Biztosan amatőr a kérdésem, de azért megkérdezem, mert Ti régóta használtok okos telefont és tabletet párhuzamosan.
Eddig csak ingyenes appokat telepítettem különböző megoldásokkal. Fizetős még nem volt.
Ha a fizetős progit megvettem telefonra és kimentem SD-re:1.) Erre a Tab-ra fel tudom tenni?
2.) Ha romot frissítek a Tabon fel tudom tenni?
3.) Fizetős programokat alapból nem lehet rakosgatni eszközök között.
4.) Lehet rakosgatni, de illegális, vagy nem illegális de trükközni kell.Üdv
Peltár -
Peltár
aktív tag
válasz kelzsoca #3688 üzenetére
Szia Kelzsoca! Köszönöm szépen a választ!
Kérdés: Wayteq gyári ROM "update" módban, illetve "restore" módban való újratelepítése lecseréli a bootloadert és (vagy) a kernelt?
Első frissítésem 4.2.2 v2-re "update" módban csináltam , a másodikat 2-3 hónapra rá azaz pár napja "restore" módban. A "boot loogo késést" is csak az új "restore" módban való frissítés után észleltem.
"Ezt a folyamatot szabályozni, a sorrenden változtatni, a betöltési fázist gyorsítani nem lehet."
Ok rendben.[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz kpityu2 #3686 üzenetére
A bekapcsolási folyamat időben történik, csak a logo kési le.
Hát én is ebben reménykedem, illetve abban hogy valaki meg tudja mondani részletesen mi vezérli a logo megjelenését., illetve hogy mitől függ hogy hanyadik másodpercben kapcsol be a gép és utána ki.
És hogy ezeket esetlegesen meg e lehet változtatni. Itt nem a logo cserére gondolok. Ha van link az is érdekelne. Ja és nem én akarom megpiszkálni a rendszert. Azt ráhagyom a hozzáértőkre!
Ha együtt késne a bekapcsolás ideje és a logo is az más dolog lenne.A probléma megléte kevésbé idegesít, mint az hogy nem tudom az okát. Ha újrahúznám a ROM-ot és az megszüntetné a problémát (ahogy sajnos nem), akkor is érdekelne a miértje a problémának hisz ebből lehetne tanulni. Engem sajnos mindig is érdekelt hogy mitől működnek a dolgok. Ez okozott már párszor gondot az életemben. Az idegeskedésen kívül!
-
Peltár
aktív tag
válasz body007 #3679 üzenetére
Hát igen , lehet hogy igazad van! Az Android már most tart ott ahol annó a win98. Ezt is hetente egyszer újrahúzod mint a 98-at azt jó is. Én mind a hármat Droidot, linuxot, windows-t szeretem. Bármennyi felesleges szabadidődet el tudják lopni. Észre sem veszed. Persze ez akkor igaz ha kicsit jobban meg akarod ismerni őket. (Használni szeretnéd normálisan) így soha nem kell unatkozni.
Kipityu2: Na látod, kicsit igyekszel még, azt neked is lehet boot logo csúszásod. (Ubuntu alatt is találtam rá utalást.) Az is Linux , Droid lelke is az.
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
"Bekapcsolási gondok" Késik a boot logo!
Sikerült rájönnöm mi okozza a tabon a bekapcsolási problémámat! Megosztom veletek mert még nem találkoztam hasonlóval, hátha másnak is segít!
Kicsit bénáztam a tabon, ezért újra kellett rakni a romot.
Ezt szigorúan a szabályoknak megfelelően (Kelzsoca leírása) meg is tettem. Wayteq 4.2.2 v2 ROM.
Ezután hol sikerült bekapcsolni a tabot , hol nem. Ha sikerül szépen gond nélkül működik egész nap.Elméletileg a bekapcsoló gomb benyomása addig kell hogy tartson, amíg a Wayteq logo meg nem jelenik. Ha megjelenik elengedjük a gombot, feláll a rendszer. Ez normál esetben 4-5s közé esett nálam. Ha a gombot
6-7 másodpercig nyomva tartom kikapcsol a tab. Mondhatjuk hogy van bő 2s a bekapcsolás és kikapcsolás között elmélkedni. A gond akkor van ha késik a wayteq boot logo megjelenése. Nálam ez van. Az esetek 90%-ban ha megvárom a logót addigra ki is kapcsol a tab, mert elértem a bűvös 6-7 másodpercet.
A megoldás jelen pillanatban a számolás 5-ig gomb elenged gép bekapcsol majd 2-3 másodpercre rá a logo is megjelenik, innentől meg már minden rendben.Tehát most így érzésre kapcsolom be a tabot, nem várok a logora. Ha valaki esetleg tapasztalt már hasonlót, illetve a megoldást is tudja a problémára ne fogja vissza magát.!Kérem azon személyek jelentkezését is, akiknek sikerült egy nap ennyi felesleges karaktert begépelnie mint nekem.
" Air " légy szíves Te ne szólj semmit, megyek, magamtól beállok a sarokba!
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz kpityu2 #3671 üzenetére
"hogy sok zöldséget szoktam beszélni. " Nem baj! Saját felelősségre olvasom!
"Már kétszer írtad, hogy betetted az SD-t, kikapcsoltad és utána fagyott le." Menet közben SD be? Azt soha!!!
Látom az SD nagyon bántja a szemeteket! DE ROM telepítés, vagy gyári visszaállítás előtt mindig kiveszem, majd wifi be, frissítés, play-röl apk-k le, telepítés nem az sd-re mert az nincs még benne! Szépen lejön minden, működik minden. A minden kb 10 progi. Majd gondolván minden okés, jön a kikapcs SD vissza, és jönne a bekapcs de nem kapcsol be. Ha kiveszem az SD-t akkor sem kapcsol be csak sokadjára.
Ha beteszem az SD-t és mondjuk bekapcsol akkor abszolúte nincs baja az sd-vel. Egyébként Sandisk Ultra 16GB , tehát nem is gagyi, a tab megvan fél éve, az sd-vel együtt. Azért az óvatosság az SD-vel mert a fényképeimet válogatom rajta ha azok eltűnnének nem kicsit lennék ideges.
Arra gondoltam ha fél évig ment rendesen a ki-be kapcsolgatás, ( átlag napi 4 ) majd azonnal a mokolgatásom után jöttek elő a gondok ezért ez csak szoftveres hiba lehet.
A régi wayteq tabletemen mindig csak sd-ről telepítettem a progikat. Persze elötte letöltöttem pc-re a frisseket. Kártyaolvasóval másoltam a kártyára, majd onnan telepítettem. Soha nem volt gond. Automata frissítést sem csináltam soha. Eddig. Mivel az Andrid kb windows 3.0 szintjén van szerintem (ez az én magánvéleményem), ezért nem vagyok nagyon meglepődve semmin se.
Ettől függetlenül ugyan úgy mint eddig, kártya nélkül újrahúzom a romot "restore" módban, nem wifizek, rögtön csak kapcsolgatni fogom
-
Peltár
aktív tag
válasz kpityu2 #3664 üzenetére
Szia kpityu2!
Köszi a választ! Úgy is kitüntetett figyelemmel követem a hozzászólásaidat!
Tegnap este újrahúztam a gyári 4.2.2 V2 Romot Kelzsoca leírás szerint. Most már "Restore" módban, mert előzőleg sima "Update" módban volt telepítve. Mikor elkészült a frissítés rögtön raktam wifire, fiókbeállítás, play. A play áruház kinézete rögtön más lett mint előtte, mindent szépen lefrissített, telepítettem pár progit is amik a fórumon is javasolva voltak. Majd a nagy boldogság után kikapcsoltam, visszaraktam az SD-t.Mikor be akarom kapcsolni csak sokadikra kapcsol be.Most is ez van. Mivel az Androidhoz nem értek csak a tapasztalataim vannak.
csak agyalok!!!
A kapcsoló jó mert ha ki akarom kapcsolni rögtön feljön a menü.Többször tesztelve, + recovery módba is jó!Az első frissítés után ami kb egy-két hónapja volt és "update" módban történt ilyen bekapcsolós probléma nem volt. Viszont az is látszik hogy a Restore mód azért jobb, bár már ezt más is írta. DE szerintem a régebbi letiltásokkal és az ezt követő play áruházas fagyást követően se a gyári recovery módban való visszaállítás (PC-nélkül), se a PC -n végzett restore nem tudja teljesen szűz állapotba visszaállítani a Tabot, mélyebb szinten a google lelke sérűl szerintem.
Szerintem még frissítéskor törölni , vagy formázni kéne más dolgokat is mint telefonnál pl dalvik stb mondom nem értek hozzá! Lehet hogy a "restore" mód és utánna az "update" mód egymás utáni használva segítene. Nem tudom."Egyébként a Play-ről érdemes alapból appokat telepíteni, biztonságosabb. SD-ről csak biztonsági mentést érdemes, vagy ha valamiből régebbi verziót akarsz használni."
Ebben teljesen igazad van! Ezért is próbálkozom félénk kis lépésekben. De ilyesmit eddig nem csináltam, az első androidos telefonom 2 hetes. Tapogatózóm a sötétben. Jelen pillanatban csak "javítani" tudom a tabot ha sikerült el..ni! Hogy mit érdemes, vagy szabad frissíteni a ROMon kívül és hogyan az még nem tiszta sajnos
Ha tudsz erre vonatkozó olvasmányokat linkeket javasolni vagy a többiek esetleg? Azt megköszönném!Üdv Peltár
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Tanács kellene mit ronthattam el! Ebböl tanulnék. Most kezdem ismerkedni az androiddal, eddig csak képválogatásra használtam a tabot egyedüli feltelepített program a quickpic. Végigolvastam a teljes fórumot, jegyzetelgettem, majd elkezdtem az általam nem használt programokat letiltani. Ezek javarészt a google alkalmazásai amit a telefonok használnak. Rácsatlakoztam wifire is az is gond nélkül sikerült.Gondoltam beállítom a fiókom mint a telefonon ( androidos 2 hete van, tehát ehhez sem értek ) na ez sikerült is, mert a rendszer egyből fel akart csatlakozni a google-ra.
Gondolom szinkronizálni vagy frissíteni. Na a csatlakozási kísérlet nem ért véget lefagyott a tab. Kikapcsoltam, maj próbáltam bekapcsolni. Csak a Wayteq logóig jut el. Akárhányszor próbáltam semmi több. (Aksi fullon)
A fórumban olvasottak alapján nyomogattam a hangerő + és a bekapcsoló gombot hátha történik valami.
Történt, kiderült hogy a droidomat megmérgezte valaki. A hátán fekszik a hasa tárva nyítva Mivel olvastam a fórumban hogy ez még nem a világ vége nem aggódtam. Bejött gondolom a recovery menü ahol kiválasztottam a gyári alapbeállítások visszaállítása opciót. Itt a szokásos minden adat el fog veszni. Vesszen,
nincs rajta semmi alapon mind1. Megcsinálta a visszaállítást, szépen betöltött a sok színes ceruza Örültem.
Érdemes volt ennyit olvasni a fórumot. Kikapcsoltam a tabot SD-t visszaraktam, indítok azt ugyan az mint a legelején. Csak a wayteq logóig jutok azt kikapcsol.Most nem örülök. Gyári 4.2.2 V2 van fent. vagy csak lenne.Két kérdésem van. A letiltások miatt következhetett be a hiba amiket eszközöltem és így nem tudott feljelentkezni vagy magába a frissítésbe fagyott bele a tab. Ezek nekem teljesen ismeretlen területek. Eddig programokat mindig csak sd kártyára felmásolt apk-ról telepítettem olyan automata frissítéseket sosem csináltam még mint Ti.
Most hogyan tovább? Melyik fajta újratelepítéssel próbálkozzam? Javaslatok? -
Peltár
aktív tag
válasz Keresztapper #1606 üzenetére
Köszi! Észben tartom
-
Peltár
aktív tag
Fandangó, tjb007 , SharpSa!
Köszönöm szépen így már menni fog.
(UC Browser HD ) ki fogom próbálni! -
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Egy böngészős kérdés. Melyik programot érdemes használni, letölteni ha egy weboldalt az eredeti teljes szélességében (1024 vagy felette) szeretnék böngészni mint a PC-n ? Nekem a két gyárit nem sikerült beállítani. pl. www.index.hu helyett m.index.hu jön csak be.
Köszi!
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
8-10MB körüli, 2-300 oldalas pdf fájlok olvasására mit javasolnátok?
Repligo , ezPDFReader , Foxit Reader egyéb?[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
Szia!
"Majd ha egyszer szép bootloop-ba jutsz mert sérültek bizonyos fájlok, és csak teljes rendszer újratelepítéssel tudod orvosolni, amivel ugrik minden felhasználói adatod akkor elgondolkodsz majd hogy érdemes-e."
Ezért kérdezek mielőtt bajt csinálnék.
Köszönöm szépen a választ!
-
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom eddigi kevéske tapasztalatomat, hátha van aki célirányosan, nagy mennyiségű 4:3 méretarányú képet szeretne leválogatni és erre (is) használná az eszközt. (Nálam a nagy mennyiség több ezres nagyságrendű)
Akku. Első töltés után, fényerő 95% -on, Wifi és egyebek kikapcsolva, felbontás max, QuickPic használata mellett 5óra 52percet bírt. Gyakorlatilag a fényerő használta el az erőforrásokat. BKV-n utazás közben használtam, de nem egyhuzamban. A most rajta lévő fólia nem matt (nem kaptam a gyorsboltban) ezért a külső fények visszacsillogását a 95% fényerővel ellensúlyoztam. Tapasztalat hogy ha matt fóliát teszek fel akkor a fényerőt sem kell feltolni 95%-ra. Másik tabon bevált.
Én személy szerint meg vagyok elégedve a készülékkel, a képeim 4:3 arányúak, 3-4Mb méretűek. Sandisk Ultra Micro SD HC-I 16GB Class 6 -kártyát használok. Ehhez sikerült jó áron hozzájutnom.Nekem kártyában a Sandisk az etalon, itt van 10-év tapasztalat. Eddig nekem Sandisk kártyával nem volt gondom. Van Samsung gyors kártyám is az is rendben van.
Kérdés: Mennyi idő alatt tölt fel maxra az aksi, mennyi ideig érdemes tölteni, illetve a Quick Pic- menű bár ahol a kukát is el lehet érni azt be lehet állítani hogy állandóan látszódjék mert nekem nem sikerült.( Apeelme?)
További szép napot.
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeség, de én mint hozzá nem értő azért kíváncsi lennék Tjb007, Apeelme és Kelzsoca beállításaira a tabon , akár teljes részletekbe menően. Már azokra gondolok amiket alapból, egyéb programok nélkül is lehet. Szerintem lehetne belőle tanulni. Már csak azért is, mert mindenki más-más beállításokkal használja, teszteli, így tök más eredmények jönnek ki. Szerintetek?
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés! Kezd lejönni a gyári hátsó műanyag fólia a Tab-ról, le is szedném, de a ragasztó fele a tabon marad.
Mivel jön le? Mivel szabad? Sebbenzin? Ha valakinek már van tapasztalata kérem írjon! -
Peltár
aktív tag
válasz kelzsoca #476 üzenetére
Kelzsoca köszönöm szépen a választ! Valami ragadjon rám , ne csak a kosz!
Más:
Nem ide tartozik, de android és frissítés vagy reset vagy mi. Okostelefon Samsung Galaxy S III
GT-S9300
Itt kellene a gyári romot resetelni, a lényeg hogy a gyári tiszta állapot álljon vissza. A gyári rom van rajta Telenor-os a teló. Wi-fi s automatikus frissítés alatt kikapcsolták és a Google play megbolondult.Valaki esetleg? Nem értek hozzá, csak buta telefonom van, havernak kellene segítenem, de a telefon nem tablet. Nekem legalább is nem. Felelőtlenséget meg nem akarnék csinálni, a teló most csak játékra jó állítólag.
Ötlet? Mit tegyünk, nem akarunk telefonguruk lenni. Ja a Samsung, és a Telenor is elhajtotta hogy Android probléma. Ők most nem foglalkoznának vele, a készülék nem rossz csak a droid.
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Hasonló telepítési problémák, bár nehezen, de sikerült fríssiteni. Mondjuk erősen javasolt végigolvasni a fórumot hogy ne legyen pánik. Aki nem ért a PC-hez az küzdeni fog. A gond a driver telepítésig áll fenn a frissítés már szépen lefut.
1.) Kelzsoca módi esetén nálam a PC Win 7 angol. 2 db xTAB-100 usb USB device
talált, ismeretlen eszköz nem volt, töröltem őket, nem segített újra felvette őket, próbáltam drivert lecserélni azt nem fogadta el.Ez azért már érdekes.
2,Próbáltam Wayteq módszer ez sem jött be, itt sem engedte
3, Beállitottam az USB hibakeresési módot (debug), vagy mi. Ez segített. Kikapcsoltam, kezdtem megint a Kelzsoca szerinti Hang + + Bekapcs, na most csipog, talál ismeretlen eszköz, felrak driver, azt innentől megy.
a frissítés a leírtak szerint. Jelen esetben a gond hogy a win 7 rögtön talált eszközt xTAB-100 usb device néven amihez felrakta a saját jó kis illesztőjét, ha jól emlékszem 2006-os, és ehez mereven ragaszkodott.Itt mindjárt megkérdezném csak hogy értsem: Tockchip Batch Tool v 1.6
Upgrade, Restore, Switch, Clear, Save gombok pontosan mit csinálnak mikor melyiket szabad, kell használni és mire?Nekem a sd kártyás frissítés (xpad70) szimpatikusabb volt.
-
Peltár
aktív tag
Apeelme köszi a válaszokat! Nem gondoltam hogy 2 fólia van rajta, így marad az eredeti, majd ha az elnyűtte magát rakom a sajátot. Illetve marad a QuickPic új verziója.
Air neked szintén köszi! Megnézem, már ha találtam megbízható oldalt. Bár gondolom ez ide is jó lehet?
https://play.google.com/store/apps
Üdv
Peltár
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Én is megvettem tegnap a gyorsboltban. Ez a tab az amire már vártam. Van másik régebbi típus is de ott a felbontás és a színmélység kevés volt.Örültem hogy a "support" nem változott, a régi hozzáértő motorosoknak hála. Ezért köszönet nekik! . Többek között emiatt is a waytek mellett döntöttem.
A készüléket fényképek válogatására fogom javarészt használni.
Tanácsot kérnék. (1 év elmaradásom van fórum ügyileg.) + abszolúte nem vagyok android szakértő.
1,)Kéne egy jó képnézegető progi ami gyors, semmi extra, szerkeszteni nem itt akarom a képeket, csak megnézni, csoportosítani, és ami nem kell törölni. Régen a QuickPick volt használatban.
2.)Direktbe szeretném PC-re letölteni az apk-kat.
Régen ez az oldal jó volt (http://androiddev.orkitra.com/) de ezt most vírusosnak írja ki a ESET S.S
Honnan érdemes letölteni?3.) Nem sikerült kiderítenem hogy ezen milyen a kijelző üvege, valaki tudja esetleg? (gorilla)?
Ezért vettem fóliát de nem tudom szépen felrakni buborékos lesz. Erre valami tanács, bevált módszer?Remélem ez a fórum is szép kort fog megérni mint a Xpad70!
Üdvözlet mindenkinekPeltár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest