- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Nézem hogy indul a telefon, mintha nem ilyenre emlékeznék, hiányzik a kék-fehér összevissza-álló logó
há há, 2.2.2 van rajta, gratula"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
EG0
aktív tag
Igen, minden király.
Amúgy itt van 4.1
Itt meg 4.2.2 :-)))Csak hát hardvere nem lesz már gyorsabb, meg kijelzője nagyobb, részemről eljárt felette az idő, de lecsúsztatni (szülők, öcsi, rokon) bátran ajánlom az új ROM-okkal.
[ Szerkesztve ]
-
attilav2
őstag
A gyári romot újra raktam nemrég, az újraindulást sajnos így is produkálja, a galériában és a sygic-ben navigálás közben, ezekben a 3d gyorsítás használata a közös így azzal lehet a gond.
Nálad mi volt a baja, alaplapot cseréltek benne? Mert attól félek egy szoftver újra rakással leráznak.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Giot
addikt
Most volt időm megnézni a speckót.
A Blade:
Kijelző átlója 3,5 hüvelyk
Kijelző felbontása 480 x 800 pixel
Kijelző típusa kapacitív TFT érintőkijelző
Színárnyalatok száma 256 ezerA Libra:
Kijelző átlója 3,5 hüvelyk
Kijelző felbontása 480 x 800 pixel
Kijelző típusa TFT multi-touch érintőkijelző
Színárnyalatok száma 262 000Az addig rendben hogy az egyik 262e színárnyalatú a másik meg 256e, de van e különbség a kapacitív és a multi-toch között? A multitouch-ról van valami fogalmam mit jelent.
A másik dolog a Blade-nél az van a tesztben hogy TFT-LCD kijelző mig a Libra-nál meg szimpla TFT. Mi a különbség a kettő között? Okozhatja e ez a különbség a tesztírók, eltérő véleményét? -
Gari kérdésről ezt írja kelzsoca az oldalán:
Ha rootolom a készüléket vagy másik, nem gyári romot teszek rá, a garancia megmarad?
Hivatalosan a WayteQ nem támogatja ezen megoldásokat, viszont amennyiben a gyári állapot gond nélkül visszaállítható és a meghibásodás nem vezethető vissza a szoftverre a garancia megmarad.
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
Guseppe
tag
Most értem haza és ahogy elolvastam az írásod be is pattant mi a probléma.
1perc alatt elhárítottam.
Elfelejtettem ugyanis, hogy a Librában csak g-s wifi található. Nekem pedig a beállításom only n.
Mivel minden eszközöm támogatja az n-s szabványt, eddig soha nem volt gond. Köszönöm a rávezető hozzászólást.
"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mi történik, ha két kínai gyártó összefog és együtt próbálnak betörni az okostelefonok piacára? A Libra a sikeres Blade által kitaposott utat követi.
- Home server / házi szerver építése
- Elden Ring
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest