Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Igen, minden király.
Amúgy itt van 4.1
Itt meg 4.2.2 :-)))Csak hát hardvere nem lesz már gyorsabb, meg kijelzője nagyobb, részemről eljárt felette az idő, de lecsúsztatni (szülők, öcsi, rokon) bátran ajánlom az új ROM-okkal.
-
attilav2
őstag
A gyári romot újra raktam nemrég, az újraindulást sajnos így is produkálja, a galériában és a sygic-ben navigálás közben, ezekben a 3d gyorsítás használata a közös így azzal lehet a gond.
Nálad mi volt a baja, alaplapot cseréltek benne? Mert attól félek egy szoftver újra rakással leráznak. -
Giot
addikt
Most volt időm megnézni a speckót.
A Blade:
Kijelző átlója 3,5 hüvelyk
Kijelző felbontása 480 x 800 pixel
Kijelző típusa kapacitív TFT érintőkijelző
Színárnyalatok száma 256 ezerA Libra:
Kijelző átlója 3,5 hüvelyk
Kijelző felbontása 480 x 800 pixel
Kijelző típusa TFT multi-touch érintőkijelző
Színárnyalatok száma 262 000Az addig rendben hogy az egyik 262e színárnyalatú a másik meg 256e, de van e különbség a kapacitív és a multi-toch között? A multitouch-ról van valami fogalmam mit jelent.
A másik dolog a Blade-nél az van a tesztben hogy TFT-LCD kijelző mig a Libra-nál meg szimpla TFT. Mi a különbség a kettő között? Okozhatja e ez a különbség a tesztírók, eltérő véleményét? -
Gari kérdésről ezt írja kelzsoca az oldalán:
Ha rootolom a készüléket vagy másik, nem gyári romot teszek rá, a garancia megmarad?
Hivatalosan a WayteQ nem támogatja ezen megoldásokat, viszont amennyiben a gyári állapot gond nélkül visszaállítható és a meghibásodás nem vezethető vissza a szoftverre a garancia megmarad.
-
Guseppe
tag
Most értem haza és ahogy elolvastam az írásod be is pattant mi a probléma.
1perc alatt elhárítottam.
Elfelejtettem ugyanis, hogy a Librában csak g-s wifi található. Nekem pedig a beállításom only n.
Mivel minden eszközöm támogatja az n-s szabványt, eddig soha nem volt gond. Köszönöm a rávezető hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mi történik, ha két kínai gyártó összefog és együtt próbálnak betörni az okostelefonok piacára? A Libra a sikeres Blade által kitaposott utat követi.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest