Hirdetés

WayteQ Libra - újraélezve

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A mondás szerint a kínaiak már a spájzban vannak. Kétségtelen, hogy az elmúlt időszakban egyre nagyobb befolyásra tettek szert a világon, köztük a telekommunikáció iparágban is. Ha csak hazánkat nézzük, akkor például említsük meg, hogy a Vodafone komplett hálózatát ők újítják fel és tevékeny részük lesz a hazai 4G hálózatok létrehozásában is.

WayteQ Libra
[+]

A ZTE és a WayteQ külön-külön elég jól ismert márkanevek, ám míg előbbi már régóta pörög a mobiltelefon témában (igaz, régebben inkább álnéven, szolgáltatói készülékekkel), utóbbi inkább a navigációk terén játszott. Most szövetségre léptek, melynek egyik első gyümölcse a WayteQ Libra készülék, ami a ZTE Blade-en alapszik. Hazánkban a Blade hivatalosan csak a szolgáltatóknál érhető el, míg a Libra pont hogy kártyafüggetlenül lesz kapható augusztustól.

WayteQ Libra
[+]

Mi még nem egy értékesítési csomagot kaptunk, ám a gyártó oldalán fel van tüntetve, mire számíthatunk tartozékok terén. Eszerint lesz egy hálózati töltő, egy USB kábel (ez a töltőkábel is egyben), egy sztereó headset és persze használati útmutató. Nekünk ebből csupán a használati hiányzott, viszont kaptunk egy memóriakártyát, rajta egy navigációs programmal, erről majd bővebben a WayteQ blogban olvashattok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés