- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Xiaomi 12T - egytucat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
petyametyo #563 üzenetére
igen.
mivel másfél hétig senki nem válaszolt,
gondoltam beírom hátha mást is érdekel.És igen
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz
petyametyo #561 üzenetére
10 hozzászólás se olvastál el
[link]"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
petyametyo
aktív tag
Librába ugyanolyan akkumulátor kell mint a ZTE Blade-be?
-
internetezoo
senior tag
Cseréltem akkummulátort (lehet nem is kellett) és kiderült, hogy a gyári hálózati töltőfej+usb kábellel (700mA) és rendes (samsung) gyári hálózati töltővel (700mA) NEM tölt csak "Töltés"-t mutat. Ha számítógépről USB-vel töltöm akkor RENDESEN tölt és számol felfelé. Van egy másik hálózati töltőfej más eszközhöz(1000mA) usb csatolóval és ez is RENDESEN tölt, számol felfelé. Hol a hiba? Köszi.
-
internetezoo
senior tag
http://www.modaco.com/topic/368013-devrom-201-cyanogenmod-110-android-442/
Várható hivatalos android 4.4 a ZTE felől?
-
zorb
tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy van-e olyan S2E, ami működik a 4.3.1-el (cm-10.2-20131220-KonstaKANG-blade)?
A választ előre is köszönöm.
Üdv.Samsung Galaxy S9 duos
-
EG0
aktív tag
válasz
internetezoo #555 üzenetére
Szerintem van. A 4.4 elvileg kevesebb erőforrást igényel, mint pl. 4.2-es. Viszont nem hiszem, hogy idén lesz még Librára (ha lesz).
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
A kérdés témába vág... Nem lehet valahogy kikapcsolni azt a bizonyos 3D gyorsítót?
2 hónapja vettem barátnőmnek, vész esetére... (És láss csodát a napokban kellett is), de ő is újraindul... Természetesen garancia nincs rá, mert kéz alól van...Illetve... Valaki tudna linkelni egy működű megoldást a ROOT-olásra, illetve a CWM telepítésére? 2.3.5
-
internetezoo
senior tag
Van esély arra, hogy WayteQ Libra telefonra felmehet az Android 4.4 Kitkat rendszer és szaggatás mentesen fut?
-
EG0
aktív tag
Van azóta 4.3.1-es is itt, nem próbáltam, már nem is fogom, csak érdekes. :-) Éljen soká KonstaT!
-
KTU
addikt
Librába ugyanolyan akkumulátor kell mint a ZTE Blade-be???
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Márkito
tag
Esetleg valaki Győri nincs köztetek mert én egyedül nem nagyon merek nekiugrani.
Vagy aki esetleg skype-on valahol tudna online tápolni ha netán elakadnék?Üdv Márk
-
internetezoo
senior tag
Az #529 leírás előtt mit kell csinálni, recoveryt feltelepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
Mivel érdemes mentést csinálni a gyári ROM 2.3.5-ről?
Vagy elegendő a gyári hivatalos oldalról letölteni? -
dlaj
őstag
válasz
error(HUN) #547 üzenetére
Rendben, köszi!
-
dlaj
őstag
válasz
error(HUN) #545 üzenetére
Köszi!
A használható 4.2.2. pedig az 527-ben van, ha jól sejtem! -
dlaj
őstag
válasz
egmontsoft #543 üzenetére
Üdv! Én is szeretném feltenni a Librámra a 4.2.2-es romot. Tudnál adni egy letöltési linket, amit feltettél? Illetve az lenne a kérdésem, hogy ebben van magyar nyelv.
Lajos -
egmontsoft
csendes tag
A telefonra sikerült 4.2.2-es felrakni. Eddig nem igazán találkoztam hibával. A root miatt rengeteg fölösleges dologtól sikerült megszabadulnom.
-
KTU
addikt
válasz
error(HUN) #541 üzenetére
Az OK.
De nekem a szerviz Android 2.2 Froyo-val küldte vissza.
Nem az utoljára kiadott hivatalos rommal.
De igazából mindegy, mert eladásra kerül, "friss" gyári rommal, majd az új tulaj úgy romolja ahogy akarja"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Nézem hogy indul a telefon, mintha nem ilyenre emlékeznék, hiányzik a kék-fehér összevissza-álló logó
há há, 2.2.2 van rajta, gratula"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
sellerbuyer
őstag
válasz
error(HUN) #536 üzenetére
Nekem is akku gondom volt, mert hát már elöregedett, eleve használtan vettem a telót. Vettem azoktól, akiket linkeltem, nagyon korrektül megjött talán 4-5 napon belül és tökéletes, gyári minőség. Ezért mertem őket ajánlani.
-
error(HUN)
tag
válasz
sellerbuyer #534 üzenetére
Ez tényleg jó ár. Nekem egy napot bírja az akku-> azért ez tényleg lehetne több idő is...
20-négy23-ötvenkilenc-24
-
KTU
addikt
4 órát??????
előtte többet bírt?
milyen hibával küldted vissza?a romot letöltöttem a WayteQ honlapjáról és én "raktam újra" így küldtem el nekik,
3D gyorsító hiba, ezen szoftver nem segít, én így tudom,
visszakapom tesztelem, amennyiben továbbra is produkálja megy vissza már másnap."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
sellerbuyer
őstag
Olcsó aksi és gyorsan küldik: [link]
-
error(HUN)
tag
Sziasztok. Wayteq Libra/4.0.4. Nokia BH-216 blue.headsettel sehogyan sem tudom párosítani,nem is látja. Más minden egyéb megy bt-n,semmi baja...Mi lehet a baj?
20-négy23-ötvenkilenc-24
-
KTU
addikt
E-Care-hez visszaküldtem 1 garanciás Librát,
Kedden adtam postára, másnap kivitték, nem vették át, 3. nap átvették, de ezt csak a csomagkövetésből tudom.
Átvette hivatalosan a szerviz 1 hétre rá kedden, de ezt csak onnan tudom hogy a Track n' Trace-be sürűn nézem mi van,
szóval szerdán de. javítás alatt,
de ezután a Track n' Trace IMEI-re megint nem ad infót, e-mailre nem válaszolnak, telefonon nem lehet elérni Őket[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
-
julien72
csendes tag
Remélem tudok segíteni.
Én így raktam fel 4.2.2-t Libra-ra:
Saját eszköz, kiindulási alap: Wayteq Libra, v2.3.5 gyári ROM.
Leírás CM10-hez:
1. Tudd meg, milyen verziójú a Blade/Libra telefonod
Google Play: Blade Checker by Amphoras
Pl.: European 512MB; Gen3; image.bin style TPTs
System: 200 MB; Data: 162 MB; Cache: 57 MB
2. SD káryára másolni megfelelő (lsd. lent) fájlokat zip-ben (4/a pontban felsoroltak)
3. Partíciók kialakítása:
Google Play: TPT Helper
3/a Letölteni az alkalmazás segítségével (Download a TPT) a Gen3 v2a TPT-t (160 MB system-st választ),
A TPT Helper az SD kártyára tölt le ugyanúgy egy zip-et.
3/b Unzip. (lesz az SD-n egy image mappa)
3/c Start TPT vagy ha nem megy, akkor kikapcs, hangerő fel + menü nyomvatartva, bekapcs.
3/d Reboot után elindul a CWM 5.x.
4. CWM-ben:
- wipe data (factory reset)
- wipe cache
- advanced - wipe dalvik cache
4/a CM10-hez install zip:
- cm-10.1-20130306-KonstaKANG-blade.zip
- gapps-jb42-20130307-KonstaKANG.zip
- CM9-KonstaKANG-GEN3.zip
- reboot
5. Bejön "android" logo, hosszas várakozás után elindul a rendszer egy nyelv választással.
Élvezheted..... -
Márkito
tag
Ezt a ROM-ot ugyanugy kell feltenni mint ahogy a gyári oldalon szerepel?????
1. Töltse le az "wayteq_libra_android_2_3_image.zip" tömörített állományt számítógépére.
SHA-1 hash: a7a55faf2f8da5b0ed25bdf6f3511d9df4e03e50
MD5 hash: be74a982df52d5eeabc35ac6a2b6a15d2. Hozzon létre egy üres mappát a számítógépen tetszőleges névvel, majd a letöltött állományt bontsa ki ebbe a mappába.
3. Másolja egy üres memóriakártya főmappájába a kicsomagolt "image" mappát és az abban található "image.bin" állományt! Fontos, hogy az image "mappa" is a memóriakártyán legyen és azon belül legyen az "image.bin" állomány!
4. Helyezze a memóriakártyát a telefonba.
5. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő+ és a Menu gombot, majd kapcsolja be a készüléket a bekapcsoló gombbal. Ha a frissítés elindulását jelző folyamatjelző megjelent, elengedheti a gombokat.
6. Várja meg a frissítési folyamat befejezését. A frissítés végén a készülék újraindul és betölti az új operációs rendszert. Ez után használhatja a készüléket az új szoftverrel!
Üdv Márk
-
EG0
aktív tag
Igen, minden király.
Amúgy itt van 4.1
Itt meg 4.2.2 :-)))Csak hát hardvere nem lesz már gyorsabb, meg kijelzője nagyobb, részemről eljárt felette az idő, de lecsúsztatni (szülők, öcsi, rokon) bátran ajánlom az új ROM-okkal.
[ Szerkesztve ]
-
birorion
csendes tag
Sziasztok!
Van egy libra készülékem de nem tudom életre kelteni mert bekapcsolásnál csak a háttérfény világít a kijelző nem mutat semmit,cseréltettem kijelzőt mert azt hittem hogy az a bibis de igy sem jó. Tudna nekem segíteni valaki hogy mi a baja lehet a készüléknek
nagyon szertném használni de így sajnos nem tudom
-
KTU
addikt
válasz
Bigemperor #524 üzenetére
hivatalosan,
kizárt dologmert nem tudom
-
Bigemperor
senior tag
Vajon lesz valaha működő ICS erre a kis "gyöngyszemre"?
-
gitarblx
csendes tag
Kíváncsi vagyok. Honnan lehet letölteni? Egyszerú telepíteni, ja és működik minden?
köszi!
-
EG0
aktív tag
No csak annyi, hogy a 4.1.2-vel (cm-10-20121010-KonstaKANG-blade) durvajó kis telefon ez még mindig, főleg 670 MHz környékére állítva procit.
-
Geri985
tag
válasz
kristophoros #518 üzenetére
Velem is ez történt... rohangálás után szervizbe vittem és most várok...
-
kristophoros
tag
SZiasztok!
Tudom, hogy láma kérdés, de akkpr is. Nekem is ilyen ZTE librám van, és nem tudom használni a mobilnetet. Csak akkor tudok vele netezni, ha találok valami wifit. Még eléggé új vagyok az okostelók világában, szóval jól jönne egy kis help. Ja az adatbarangolást bekapcsoltam, és így se. Köszi előre is segítséget.
-
attilav2
őstag
Na talán megvan mi okozhatta a mobilnet instabilitását és a libra gyakori újraindulását:
[link]
Lehet hogy elég lett volna egy sim csere és nem kellett volna földhözvágni?
Markito, neked mikori a simed? A tied is újraindul időnként?-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
attilav2
őstag
Hát elméletileg a KonstaT féle ICS-nek működnie kell librán mert készített hozzá GEN3 patchet, és miután te is frissítettél 2.3-ra ezért már a te telód is GEN3-as firmwarrel rendelkezik. Lényegében a Libra nem más mint egy GEN3 Blade. Először fel kell tölteni az akkut 100%-ra majd, kikapcsolni a telót, aztán download módban (androidos körökben fastboot mód) bekapcsolni és csatlakoztatni a géphez (ehhez kell egy bill kombó a telón), ha win7-ed van akkor egy kis szöszmötölés után (néhány perc) fel kell hogy rakja a fastboot drivert(ha nem akkor újra kell indítani a telót normál módban és a csatlakoztatás után fel kell rakni a Zte drivert), aztán rendszergazda módban indított parancssorból fel kell flashelni(fastboot program szükséges) a KonstaT féle CWM-et, majd elindítani a telót recovery módban, wipeolni mindent és felrakni a romot, majd a GEN3 patchet, és ezután jöhet az újraindítás, és ekkor ugrik a majom a kútba, vajon minden működik e ICS alatt.(Ha nem akkor a gyári romot elméletileg minden további nélkül vissza lehet tenni a wayteq oldalán írtaknak megfelelően).
Ha még nem csináltál ilyet akkor inkább ne fogj bele, a rom készítő is csak tapasztaltaknak ajánlja az ICS-e felrakását.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Márkito
tag
húh, sikerült SW frissitéssel a telefonról felraknom a 2.3.5 öt , de most a készülék névre meg ZTE BLADE -t ir :S:S
De amúgy sokkal gyorsabbnak tünik, meg elérhető memoriának most már 150 Mb-ot lát.Üdv Márk
-
Márkito
tag
Ma a suliban láttam az egyik srácnál egy ZTE Blade-t amin 4. nem tom valahányas android volt, nagyon pengén futott rajta.
Lehet tenni a Librára is mert ez a 2.2.2 megőrjit, nincs rajta elég hely...meg valami szánalmasan lassú...Üdv Márk
-
attilav2
őstag
Hát nagyon pang ez a topik, a KonstaT féle ICS nagyon felkeltette a kiváncsiságom, lehet előbb ki kellett volna próbálni és csak utána földhözvágni a librát. Lehet hogy ez a rom megoldotta volna az újraindulásokat, bár ez nem valószínű.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
attilav2
őstag
Megjegyzem a Wayteq és a ZTE visszahívhatta volna a 3D hibás szériát, de nem derogált nekik! Egy másik eset is volt itt a topikban akinek szintén 3d újraindulás volt, az ország más más pontján vettük a telót, tehát nem arról van szó hogy csak egy bolt kapott volna rossz szériát. Feltételezem a librát a többség sygic nélkül vette, ahogy én is, a 3 betűs navi szépen ment rajta, (3d gyorsítást még hírből sem ismer), de amikor olvastam hogy a fórumtárs librája sygic alatt folyamatos újarindulásokat produkál én is felraktam, és láss csodát 10-20 perc navigáció, de van amikor térkép nézegetés közben is fogja magát és újraindul! És persze a Route66-nál is eljátssza mert az is 3d gyorsított, meg a galériában képnézegetés közben. De a qadrantban bezzeg nem csinálja, nehogy a szerviznek meg lehessen mutatni hol a hiba. Az is röhejes hogy ezzel a hibával a fórumtársnak csak a 2. körre voltak hajlandók alaplapot cserélni. Hát nekem ezt nem volt kedvem végigjátszani így inkább földhözvágtam a librát.
Aki még nem próbálta a sygic-et nézze csak meg, 30 napig ingyen használható, aztán kérem a beszámolókat az újraindulásokról, és lehetőleg navigáció közben próbáljátok ki, mert térkép nézegetés közben csak ritkán indul újra. 10-20 perc navi és garantált restart, ha eliundult a rendszer akkor újraindítható a sygic és automatikusan folytatja a navigációt, de 10 perc múlva megint restart lesz, és ez így fog menni a végtelenségig.
[ Szerkesztve ]
-
attilav2
őstag
Lehet hogy ez az ICS librára is felmegy?
[link][cm-9-20120827-KonstaKANG-blade.zip]
És a lényeg amiért úgy gondolom ez menni fog librán:
[Gen3 patch]
Tehát először fel kell rakni a romhoz való CWM-et, majd magát a romot, utána még nem kell rebootolni hanem a patch-et is felrakjuk, és csak ezután indítjuk újra a telót. Annak Gen3-as a librája aki felrakta a gyári 2.3.5 frissítést (a bill kombóval telepedő image.bin a wayteq oldalról).Mivel én szétvertem a librámat a sok újraindulgatás miatt, (csak gyári romot használtam rootolva sem volt), ezért kérek önként jelentkezőket az ICS próbához
Akinek kell market annak itt van a romhoz valo Gapps:
[link]
A romot egy KonstaT nevű modaco user követte el, és a hozzávaló CWM-et is ő készítette. A verzió ICS 4.0.4
Ezek a hiányosságai vannak:
Known issues: (same list as every other ICS ROM for Blade)Video hardware decoding because of missing ARMv6 OMX - no Youtube HQ
FM radio
Native wifi tethering - use an external app
Camcorder videos can't be played via gallery - use an external app
Occasional blank screen in gmail app (and facebook?)A készítő kiemeli hogy ez a rom csak tapasztaltaknak való, ennek figyelembevételével kísérletezzetek. Téglásításért felelősséget nem vállalok
-
attilav2
őstag
Nem bírtam tovább így kétszer is földhöz vágtam a librát, zenét hallgattam hazafele jövet és miután hazaértem és a lejátszást leállítottam fogta magát és újraindult, majd miután a pin kódot megadtam mégegyszer eljátszotta ugyanezt, kurva pipa lettem és földhöz b@sztam, eltört a jack csati, hát ez már nem lesz jó, hát földhözvágtam mégegyszer ekkor a kijelző is eltörött, kivágtam az egészet a szemétledobóba. Volt aki írta hogy kétszer is megjárta a szervízt mert először nem akartak alaplapot cserélni, én még közvetlenül a szervízbe sem tudtam eljuttatni (mert senkit nem találtam aki felvitte volna pestre) csak a boltba ott még még hosszabb lett volna ez a herce hurca.
-
attilav2
őstag
A qadrantban egyébként nem jön elő az újraindulás hiba pedig az jobban megoldoztatja a 3d gyorsítót mint egy sima alkalmazás. De minden 3d-s apptól resetelget amit eddig próbáltam, sygic, route66, galéria
-
Tux4
csendes tag
válasz
attilav2 #506 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt vele tavaly augusztusban.
Összesen 1 hónapig tartott(de legalább adtak csere készüléket addig) a szervizelés de úgy, hogy kétszer volt a szervizben(speedshopban adtam le és ők adták tovább ecare-nek).
Elsőként 2 hét után csak firmware-t frissítettek, de nem javult tőle. Majd újabb két hét után már alaplapot cseréltek és az már megoldotta a problémát. -
attilav2
őstag
A gyári romot újra raktam nemrég, az újraindulást sajnos így is produkálja, a galériában és a sygic-ben navigálás közben, ezekben a 3d gyorsítás használata a közös így azzal lehet a gond.
Nálad mi volt a baja, alaplapot cseréltek benne? Mert attól félek egy szoftver újra rakással leráznak.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
KTU
addikt
válasz
attilav2 #504 üzenetére
Én postáztam az E-care-nek,
gyári rom, minden progi nélkül és próbáld így produkálni hibát, ha megvan minden, írd le pontosan, meg mellékelj e-mail címet, telefonszámot, hogy elérjenek,
vissza is postázzák talán 2500-3000Ft-ért
Ahogy megkapták, másnap kész volt."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
attilav2
őstag
Van egy olyan hibája a telómnak amiről már többen is írtatok itt, 3d-s igénybevételkor random újraindulásokat produkál, mint tudjuk galéria is 3d-s, ha elkezdem nézegetni a képeket akkor pár perc vagy van amikor fél perc múlva újraindul, sygic-et futtatva 10 perc vagy fél óra múlva újraindul. Azoknál az appoknál amik nem használnak 3d-t nincs újraindulás. Felbukkant egy újabb hiba is: pin kódot kér időnként azaz random lecsatlakozik a hálózatról, bár ezt ritkán teszi.
A kérdésem az hogy érdemes beadni garanciára vagy olyan hosszú lenne a javítási idő és/vagy nincs alkatrész hogy nem érdemes vesződni vele? Szeretném le gariztatni mert idővel el akarom adni és úgy nagyobb eséllyel eladhatom ha hibátlan. Egy G300-ra fáj a fogam.
Hogy gyorsabb az ügyintézés, vitessem fel pestre az e-care-hoz vagy adjam be itt vidéken az edigitalnál ahol vettem?
-
attilav2
őstag
ezt[link]próbáld meg, talán feléleszti, viszont minden adat törlődik.
Mielőtt megpróbálod a teló kikapcsolt állapotában töltsd fel teljesen az akkut, akkor van kész ha a "vissza" gomb zölden világít, amíg tölt addig piros, ha kész a töltés a képernyőn ugráló folyamatjelző is megáll. Ezután üres sd kártyára a leírásnak megfelelően másolt frissítéssel a leírásban említettek szerint kapcsolod be a telót végigmegy a frissítés utána újraindul és kapsz egy tiszta rendszert mintha most hoztad volna ki a boltból.
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Üdv!
Van valakinek olcsón eladó hibás Librája, aminek a háza tökéletesen ép, vagy csak elő- esetleg hátlapja? Nekem kifejezetten előlapra lenne szükségem, de más megoldás is érdekelhet, ha olcsó.
Privi is jöhet!
-
Márkito
tag
meghalt a telefonom
ma hogy ujra inditottam, bejön a zöld andro logo, a wayteq logo, viszont az android felirat akadozva tölt kb fél órán át de nem történik semmi....
Járt már így valaki?Üdv Márk
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mi történik, ha két kínai gyártó összefog és együtt próbálnak betörni az okostelefonok piacára? A Libra a sikeres Blade által kitaposott utat követi.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest