- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
Azért az icarusnál is kétségbe vonnám a tesztben leíratakat, mert szerintem nagyon nem próbálta ki a srác, írni meg azt ír az az icarus is amit akar.
A saját leírása is ezt írja, tehát itt is fogyaszt alvó módban.Standby vs. shutdown
The sleep/standby function of an e-reader is very convenient if you read
frequently and have small pauses in between. A quick push of the power
button will return the e-reader in the last state. However, please be aware
that in sleep mode energy is consumed. If you are not reading for a longer
period of time we recommend completely shutting down the device.ráadásul ezt is
Be aware that a higher light intensity will cause more power consumption.
When using the light at its highest setting you will be able to read
approximately 30% less pages before the battery is depleted as compared
to the light turned off.úgyhog gyanítom az ott is csak egy elméleti adat, hogy meddig bírja.
Úgy látom totál ugyanaz a két gép, csak az icaruson több program van alapból és az apk telepítés is meg van oldva egyszerűbben.
Annak már van is új szoftvere. Érdekes lenne felműteni wayteq-re. -
CSAVI38
tag
Na most érte el páromnál a 15 százalékot, de itt már mindenképen töltő kell, mert ilyen akkuszintnél ez itt fagyogat viágítással. Ezekszerint maximum 6 nap a reális, de nyilván aki használja rendesen wifit is, akkor az a ti álatlatok írt 3-4 nap a valóság. Elnézést a túl pozitív becslésért
Mondjuk engem nem zavar ez sem, töltő van, azt jóvan. Aztán lehet csak javítanak ezen később, bár a vájtek nem igazán híres a nagy program frissitésekről
Mondjuk nálunk alvó modban az onyx is mindig lemerült max másfél-két hét alatt, pedig az se nem androidos és még wifi sincs benne.
-
CSAVI38
tag
Megkérdeztem. Azt mondja csak alvóba teszi mindig, nem szokta kikapcsolni. Majd megnézeten vele, hoyg két lemerülés között mennyit olvasott pontosan oldalra, mert gondolom ez lehet a lényeg, hogy meddig bírja. Ő többnyire csak este olvas (két gyerek mellett ennyire futja
-
CSAVI38
tag
Köszi ezt az ALreadert kiprobálom. Most néztem meg. 3 napja töltöttem fel este és még 60% van pedig most kifejezetten sokat használta, mert nyaralni voltunk, és kb így akkor ki fog bírni egy hetet. Mondjuk ő semmi másra nem használja csak olvasásra és a wifi is csak akkor van bekapcsolva, ha könyvet másolunk rá. Világítás pedig max 2 vonalon van mert lámpa mellett használja, de azt mondta, úgy kevésbé fárasztja a szemét este, ha megy mellé a háttérfény is.
-
CSAVI38
tag
Szerintem teljesen jó ez az új 60 FL. Én páromnak vettem és nagyon tetszik neki. Lehet, hogy kicsit foltos alul világítás alul, de ez nem igazán befolyásolja a használatoságot, ellenben sokkal jobban használható esti olvasáshoz a párom szerint, mint a régi onyx olvasója, amin nem volt ilyen. Nagyon gyors is, lapozás gyorsasága simán ugyanolyan mint a telefonomon. És az sem utolsó, hogy simán használható bármely androidos filekezelő. Én pl Norton használom rajta és wifin keresztül ezzel másolom fel rá a könyveket. Amire még nem tudtam, nem volt időm rájönni, hogy más olvasó program esetén, hogy lehet beállítani, hogy ne csak az érintőképernyős kezelés, a visszagomb és a frissités menjen, hanem érzékelje a lapozó gombokat is, mert pl FBReader-rel sokkal jobban kezelhetők a betűformátumok és a megjelenés, viszont párom rendszerint érintés helyett a lapozó gombokat használná.
Kb egy-másfél hetet bírt egy töltéssel úgy, hogy napi 1-1,5 órát van minimális világítással használva, wifi nélkül. Világítás nélkül szerintem kb kétszer ennyit bírna. Szerintem ez nem rossz.
Ami hibát találtam, hogy a saját fájlkezelő sokszor hibával leáll üzenetet ad kilépéskor. Más hiba még nem volt. Vettem hozzá gyári műbőr tokot is 1600 Ft-ért. -
CSAVI38
tag
Aki vett az meg tudná mondani, hogy 60FL-hez mit adnak a dobozban? Tok pl van benne vagy külön kell venni. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest