Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Azok a matuzsálemek elnyűhetetlen kis dögök, de ennek a készüléknek is azért van létjoga mert a fizikai kialakítás, megfelelő szellőzés is elég fontos. Egy agyonvékonyított, fekete telefon vagy tablet a szélvédőnél a nyári 40 fokban nem jó párosítás, erre sokan rájönnek a nélkül hogy kipróbálnák, sokan meg rájönnek amikor lefagy, vagy tönkremegy a gép, nem kell velük törődni.
-
djcool
tag
Igen, igen, de úgy a szívemhez nőtt az x920BT-m
Csak a megszokás+stabilitása miatt használom- még soha nem hagyott cserbenDe lassan átveszi majd a helyét az Z Ultrám. Dokkoló+tartó már megvan hozzá, még nyomozok, hogy az 1.6A-es autóstöltő elég lesz-e hozzá....
A 8GB ilyen megosztását eddig még nem láttam- köszönöm, ma is tanultam újat!- így azért nem hangzik már olyan rosszul. De a 16GB mégsem lenne olyan rossz...Androidon nekem Sygic. Here és Be-on-road van fennt a biztonság kedvéért-lehet, hogy túlzás, de azért is! (az Igo-t hanyagoljuk, mert ugye csak "virágbolti" változat van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest