Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
Robi BALBOA #168 üzenetére
Hát nem tudom, nekem még egy vga-m se sercegett, meg nyüffögött, vagy mi...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Robi BALBOA #165 üzenetére
Nálam nem "serceg" a GTX470. Mondjuk igaz nem vettem még észre, mert ha ez felpörög akkor süvít rendesen és hát elnyom minden ilyen zajt
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #150 üzenetére
"Ha kapsz egy másikat úgyan úgy fog sercegni, mivel ugyan az a tekercs lesz azon is."
És honnan tudod hogy ez nem csak hibás volt?
üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #147 üzenetére
Miért ezzel lehetett volna valamit csinálni hogy ne sercegjen? Engem nagyon idegesít úgyhogy jó lenne ha másikat kapnék és az nem sercegne....
Ha halk lenne nem érdekelne, de ez olyan volt mint a vinyó darálás csak 3x!!!! olyan hangos.üdv.
-
válasz
Robi BALBOA #147 üzenetére
Jól nyakon kell önteni a tekercset színtelen körömlakkal aztán csókolom a kezit, naccsága!
-
válasz
Robi BALBOA #130 üzenetére
sztem komolyabban csak a VRAM igényes cuccoknál marad le (metro és avp ilyen) - pont ezért lett volna érdekes a pH!s teszt, mert itt a srácok jobban megdolgoztatják a memóriát, mint az átlag.
huskydog17: 1xAA és 1xAF azt jelenti, hogy mindkettő ki van kapcsolva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Robi BALBOA #128 üzenetére
háát, igen. én még 85k-ért vettem, frissen. ma már tartok árban olyan 24-25k körül. eladni az 5770-et max 21-ért tudnám. nagyon max. sajnos ez van.
az igazi oltást akkor kaptam, mikor lecserélték az X2-t. 4870 1GB. összegben feleannyi volt. nah, mondom faxa. de teljesítményben imádnivaló volt6870-re pályázék. de ha lelek valahol 5870-et, akkor lehet beleugrok. lehetőségek tárháza hamarosan megnyílik itt az Apróban, az az érzésem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Robi BALBOA #95 üzenetére
persze.
volt egy régebbi fórumtársam, én abban az időben még kezdő voltam. hagytam magam becsapni, és végülis közösen, de elb.sztuk a bios-át a vga-nak. ide-oda moddoltuk, cserélgettük, míg végül meghalt az egyik gpu.
pedig jó kártya volt. igaz, mikor vettem, frissen ~77k-ért, még egy X2 6400+ dolgozott alatta. aztán jött a jelenlegi X4. 4-5 tesztet tudtam vele csinálni, aztán rakoncátlankodott. míg meghalt. csere 4870SE-re. aztán 1-1,5 év után az is elhalt. fura módon, pedig nem is volt használva(külföldön dolgoztam 1 évet, és álltában konyec). aztán lett ez az 5770 rev3. kellemeset csalódtam benne. beleszerettem. nagyon vonz ebből egy CF, de annak ára van. ELMŰ-s ára(jah, minden vga Sapphire márkájú volt, és gariban intézték.)
(#97) Sondi1986
semmi flém, vagy egyéb, de pont ez az a két gyártó, akik elől menekülök. én hülyeségem. az Asus a másik. sokallom pl azt az árat, amit kérnek X termékükért. HiS vagy Sapphire. én ezekben "bízom"(#100) csucsbicep
TUL?...bocs, én kissé tudatlan vagyok ilyen téren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest