- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Robi BALBOA #128 üzenetére
háát, igen. én még 85k-ért vettem, frissen. ma már tartok árban olyan 24-25k körül. eladni az 5770-et max 21-ért tudnám. nagyon max. sajnos ez van.
az igazi oltást akkor kaptam, mikor lecserélték az X2-t. 4870 1GB. összegben feleannyi volt. nah, mondom faxa. de teljesítményben imádnivaló volt6870-re pályázék. de ha lelek valahol 5870-et, akkor lehet beleugrok. lehetőségek tárháza hamarosan megnyílik itt az Apróban, az az érzésem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Robi BALBOA #95 üzenetére
persze.
volt egy régebbi fórumtársam, én abban az időben még kezdő voltam. hagytam magam becsapni, és végülis közösen, de elb.sztuk a bios-át a vga-nak. ide-oda moddoltuk, cserélgettük, míg végül meghalt az egyik gpu.
pedig jó kártya volt. igaz, mikor vettem, frissen ~77k-ért, még egy X2 6400+ dolgozott alatta. aztán jött a jelenlegi X4. 4-5 tesztet tudtam vele csinálni, aztán rakoncátlankodott. míg meghalt. csere 4870SE-re. aztán 1-1,5 év után az is elhalt. fura módon, pedig nem is volt használva(külföldön dolgoztam 1 évet, és álltában konyec). aztán lett ez az 5770 rev3. kellemeset csalódtam benne. beleszerettem. nagyon vonz ebből egy CF, de annak ára van. ELMŰ-s ára(jah, minden vga Sapphire márkájú volt, és gariban intézték.)
(#97) Sondi1986
semmi flém, vagy egyéb, de pont ez az a két gyártó, akik elől menekülök. én hülyeségem. az Asus a másik. sokallom pl azt az árat, amit kérnek X termékükért. HiS vagy Sapphire. én ezekben "bízom"(#100) csucsbicep
TUL?...bocs, én kissé tudatlan vagyok ilyen téren
-
- = Zk = -
félisten
köszönet a tesztet
... reméltem, hogy lesz itt is...
erről nekem a 3870X2-m jut az eszembe. imádtam, de a saját bakimból elhalt. ha ez nem VTX lenne, hanem Sapphire, elgondolkodnék rajta erősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest