Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
Én vettem egy GIGABYTE HD6970 OC2 2GB-t a Club 3D 6870x2 helyett és sokkal jobb választás szerintem. Egyrészt mint írtam nekem a 6870x2 kerregett hangosan, meg sokszor leesett érthetetlenül az fps. A HD6970 OC2-vel nincsenek ilyen gondjaim, a windforce hűtővel eszméletlenül halk
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Valaki vett már ilyen kártyát rajtam kívül?
Mik a tapasztalatok?Előre is köszönöm!
üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
Csak nem mindegy hogy milyen hangosat!
Olvastam előtte erről a kártyáról és eddig mindenki meg van elégedve vele aki megvette....sztem csak én kaptam selejteset, de majd elválik. Meg gondolom akkor a tesztbe is beleírták volna hogy kiemelkedően hangos a sercegése vagy vmi....
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #150 üzenetére
"Ha kapsz egy másikat úgyan úgy fog sercegni, mivel ugyan az a tekercs lesz azon is."
És honnan tudod hogy ez nem csak hibás volt?
üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #147 üzenetére
Miért ezzel lehetett volna valamit csinálni hogy ne sercegjen? Engem nagyon idegesít úgyhogy jó lenne ha másikat kapnék és az nem sercegne....
Ha halk lenne nem érdekelne, de ez olyan volt mint a vinyó darálás csak 3x!!!! olyan hangos.üdv.
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Én már tulaja vagyok egy ilyen kártyának péntek óta és sajnos már most küldenem kellett vissza gariztatni. Most ezzel nem azt akarom mondani hogy mind rossz, de én egy ilyen darabot fogtam ki. Amúgy a ventilek nekem nem túl hangosak, meg jól is fut vele minden FullHD-ban. Egyszerűen az a gond, hogy ha terhelem, borzasztó hangos sercegés hallatszik ki belőle. Nem tudom mi lehet az, már több helyen is kérdeztem, de kondenzátorra tippelnek, de annyi biztos hogy nem a ventilátor. Majd még írok ha lesz vmi fejlemény....
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest