Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ch003067 #188 üzenetére
Ez a technológia határa jelenleg. De két vagy három GPU felett már elég rosszul skálázódik.
De én az 1 GPU 1 kártya híve vagyok. SLI vagy CF rendszereknél elég sok múlik a drivereken. Mikró akadások lehetnek, bár ez 1 GPU-nál is megesik. De a leginkább zavaró a megnövekedő input lag.Remélem nem írok baromságokat, ha nem így van majd kijavítanak a szakik
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ch003067 #186 üzenetére
Két HD5970 CF-ben is ugyan az a helyzet. Mert a vRAM az nem osztott cache ként működik. Mindegyik GPU-nak megvan a maga 1GB-nyi dedikált memóriája, amihez nem fér hozzá a másik.
Két 5970-el meg lesz egy 4 GPU-s rendszered GPU-nként 1GB vRAM-al. Ha 1 kártyával is kevés a memória akkor kettővel is az lesz. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Robi BALBOA #165 üzenetére
Nálam nem "serceg" a GTX470. Mondjuk igaz nem vettem még észre, mert ha ez felpörög akkor süvít rendesen és hát elnyom minden ilyen zajt
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Hát én is inkább a 2db 6870-re szavaznék.
De nekem kevéskének tűnik az a 1GB vRAM. Már most is van egy pár játék ami többet kér max grafikán. Ha meg elfogy a vRAM és ezért kell visszább vennem, akkor meg mi értelme van egy ilyennek?
Gondoljunk csak a majdani BF3-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest