- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz kanyi51 #1919 üzenetére
Nálam nem hiányzik egyik sem, csak kifelé kandikál a bekapcsoló gomb, ha beakad valamibe, és ha leveszem a hátlapot tuti kiesik....
De furcsa mert a görög vodashopba vannak külön hátlapok, sőt ilyen szilikon/ tpu tokok is hozzá. Csak itthon nincs semmi. Lehet tudják hogy a világ legelbénázottabb cuccát sózták rá a népre...
Különösen fáj hogy emiatt elszalajtottam egy blade 3mat, és most a samsung galaxy 2őt is jóárasította a telenor. Asszem nekem ez volt az utcsó voda vételem. Vissza a kékekhez. A térerő és a kínálatuk is jobb. -
Sabber
aktív tag
válasz kanyi51 #1898 üzenetére
egy hetet simán ment nettel sok hívással mindennel együtt de most meg 1 fél napot tegnap éjjel töltöttem fel csumára reggel mikor keltem 67% most 17% és nem telefonáltam vele ma csak kb 2 percet és csak állt üresen valakinek erre megoldása van???
rohadtul idegesít
esetleg valami aksi kalibrálás vagy valami app segít?üdv.
-
Piera23
tag
válasz kanyi51 #1824 üzenetére
természetesen nem azért kérdezem, mert nekem az airplane mód mellett sosem volt gondom az eredeti 01015össel, azóta nem indul újra, nem crashel és nem szeretném ha feltelepülés után újraindulna bármikor váratlanul, mert akkor inkább hagyom. Csak pl. jó lenne ha az ébresztő magyarra lenne javítva meg ilyenek. Ezeket orvosolták már ebben?
-
Paadoxon
csendes tag
válasz kanyi51 #1824 üzenetére
Jött róla üzenet nekem is ma, de pár napja már amúgy is letöltöttem/feltettem. Semmi extrát nem vettem észre, rosszabb biztos nem lett Ami furi: nem állandó a szabad teló-memória, ha rá-ránézek, hanem 4-5megákat hol "eltűntet", hol "megtalál" Telepítés nincs, nem változik a telefon, nagyon netezni se netezek és 56-64 mega között ingadozik a hely.
-
Slade92
aktív tag
válasz kanyi51 #1659 üzenetére
Fél napokra van hogy eltűnik egy albumnyi zene!Néha gondol eggyet a telefon és átállítja a csengő és értesítő hangot!Volt hogy a youtube alkalmazásra többször a böngészőt nyitotta meg!A kép néha ide oda ugrál mintha döntögetném a telefont! A zene néha beszagatt!Max hangerőn is rohadt halk a telefon!Szótárat még mindig nem lehet kikapcsolni ami elég idegesítő mikor gyorsan gépel az ember és észre se veszi hogy kijavított valami hülyeségre!Ha valakit hívok vagy hív és felveszi vagy felveszem kell várni 2 másodpercet mert vagy recseg a vonal vagy nem haljuk egymást!Most csak ennyi jutott eszembe!
-
DjMcMaster
tag
válasz kanyi51 #1564 üzenetére
Go Launcher és exDailer van a telefonon, de nem tudom, hogy ez összefügg-e a dologgal. A töltésben teljesen tanácstalan vagyok, mert nem csak arról van szó, hogy megy vagy nem megy, hanem arról, hogy egyszer csak nem megy. A saját kocsimban egy szivargyújtóval egybeépített ledes kábelem van, azzal tölt mindent mindenkor, minden APP alatt !
A fixen megy-nem megyre olyasmit tudok elképzelni, hogy valami beöntött zavarszűrő lehet a kábel csatlakozójában (tekercs-kondi) és esetleg az nem tetszik neki, nem érzékeli a töltést.
Amúgy sok olyan apró BUG van, ami engem is piszkosul idegesít, de ha belegondolok hogy egy "csutkás" telefonnal kéne machinálnom, amiben semmit sem tudnék testreszabni,azonnal lenyugszom...
Van hibája a telefonnak és nem értem miért nem jön ki egy normális ROM hozzá, mert ha ezzel sikerülne gatyába rázni, jó kis cucc lenne ez. Hát, várunk egy évet és talán egy jobb Voda Smart (III) jön majd ki. Talán nem Alcatel lesz !
A megtelt memóriát nem értem igazán. Mindent újralinkeltem, szinte minden a kártyán (kivéve a lényeges dolgokat) és még így is 110 mega körül van tele az agya. Ezt mondjuk tényleg nem értem, hogy mi a francért spórolnak a flash memóriával ? Már rég túlléptünk a 128 megás MP3 lejátszók terén, de a beépített memóriák ezt semmilyen téren nem hajlandóak követni, még akkor sem ha igazán szükséges lenne.
[ Szerkesztve ]
Üdv ! DjMcMaster
-
Jacak
senior tag
válasz kanyi51 #1438 üzenetére
...Nálam 16 gb sd-vel,512 mb ext2-vel:
-minden app: 223,
-belső memó: 108 mb(15 app)
-ext2: 153 mb szabad(151 app)
-rendszer: 18.02 mb szabad(54 app)
Nagy vonalakban kb. ennyi.
Bootanim kikapcsolva,appok újraindulása a legtöbb esetében kikapcsolva,kivéve ami kell.Alaphelyzetben kb. 20-25 app fut,120-220 mb között ingadozik a szabad RAM,stabil a rendszer,10 percenként One Click RAM Cleaner takarít.• I'll be back •
-
Piera23
tag
válasz kanyi51 #1429 üzenetére
Köszi. Lehet hogy én vagyok értetlen de nekem ebből az jött le hogy rootolt teló kell hozá: "Ezzel a módszerrel lehet a rootolt telefonból az összes alkalmazást az sd kártyára rakni"
Nincs rootolva és nem is lesz. Így is működne, vagy inkább hagyjam? Mert eleve az a mennyiség amit mondtál hogy van vagy 100 mega helyed, arra enged következteni hogy amikor új romot raktál, szinte semmit nem raktál vissza a telóra, csak amit muszáj volt. Nekem vagy 15 program van rajta (de azokban van mega alatti is) + FB frissítés és most így van 25-27 MB hely, de 20 alatt már egyből sír.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest