- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Hát nekem sosem ment annyit..
Akku 77%.
Bekapcsoltam a wifit.
Elindítottam a böngészőt.
Elolvastam amit írtál.
Felnzétem: akku: 71%..
Szóval nem tudom, hogy neked hogy bírt ilyen sokat.
Megoldást nem igazán tudok rá. Ha kalibrálod az akkut, a fizikai kapacitását az nem növeli meg..
Próbáld ki azt, hogy csontra lemeríted, kikapcsol, addig kapcsolgatod be amíg be tud kapcsolni, majd ha már egyáltalán nincs benne szufla, akkor hagyd kikapcsolt állapotban, töltsd fel 100%-ra, kapcsold be (az kb 3-4%-ot levesz), és dugd még vissza kb fél órára. Nem tudom, hogy segít-e, de hátha. -
beach head
senior tag
1 hetet hogy a csudába ment? Lehet rossz az akksi.. De asszem azt már más is írta, hogy a kijelző szerint volt x-y százalék még az akksiba és mikor hozzáért akkor látványosan visszaugrott a szint. Nálam pl reggelente fordul elő, hogy még zölden világít az aksiszint jelző, olyan 2/3-os szinten aztán amint kiveszem a repülős módból máris 1/3os sárga vírit a jobbfelső sarokban. De ez így volt az előző nemokos telefonomnál is szóval nem lep meg..
[ Szerkesztve ]
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Nekem úgy működik a dolog, hogy csináltam SD kártyán egy "ringtones" mappát, és abba másoltam a csengőhangjaim, és így a gyáriak között látja a telefon..
Ahogy néztem a roeddie blogot olvastam, hogy a romjában benne van a vodafone update2, szóval szerintem hamarosan nálunk is megjelenik, lehet, hogy nekik a 2. frissítés miatt működik a recovery rendesen..
Amúgy menjetek fel a vodafone.hu/flotta oldalra, ott ezt a telót 4.0-val reklámozzák... Lakosságinál nem, de flottánál igen, hát aki flottás annak mégiscsak kijár..
A másik, a Galaxy Miniben az írják az árlista pdf-ben (megjelenése óta!!), hogy nincs HSDPA, pedig van. Optimus L3 ugyanez..
Plusz még egy apró kukacoskodás: a flotta oldalukon okostelefonról hallgatnak zenét, egy fülessel ketten, és mindkettőnek a bal fülében van a füles..
Komolyra fordítva, nem is értem, hogy egy ekkora szolgáltató hogyan engedhet meg magának ilyen banális hibákat az oldalán?!?! Miért nem ellenőrzi, javítja ezeket valaki?? Egyáltalán az egyik vezető telekommunikációs cégnél hogyan dolgozhatnak olyan emberek, akik nem értenek a telefonokhoz??
Pedig a fogyasztó félrevezetéséért úgy be lehetne őket perelni, hogy csak füstölnének. USA-ban meg is csinálnák, csak hát a magyar ember ilyen.. hozzászokott ahhoz, hogy tűrni kell...
Meg úgy általában az oldaluk használhatatlan.. a másik 2 szolgáltatónál belépsz (a nem csak számokat tartalmazható?? jelszavaddal) és azonnal tudod módosítani a szerződésed. Kiegészíteni, megszüntetni dolgokat... Itt meg?! Belépek a feltöltőkártyás telefonszámommal és írja, hogy "Számlabefizetés".. WTF?!
Na mindegy, nem spammelem szét a totyikot!Üdv, Bóti
-
Csocsesz75
őstag
Megfigyeltem ennél a Vodafone időjárásnál is hogy 36 fok és az felett nem rajzol ikont (napot) hogy milyen idő lesz, csak hőmérsékletet ír ki.
Ez az én telóm (Huawei x3) gyári alkalmazásánál is így van és azt hittem ez ennek a hibája, de akkor ezek szerint a szolgáltató AccuWeathernél van valami gubanc.
Nálam ezt mutatja (két utolsó ikon). Teló bekapcsolása után is ezt az ikont dobja a widget ameddig fel nem épül a rendszere.
[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
-
St3ven
addikt
Értem én, de pont ezzel érik el a céljukat. Három hétig bent tartják a telót, hogy harmadszorra már elmenjen a kedved attól, hogy bevidd.
Fogyasztóvédelem.
Eladtak neked és még több száz, de inkább több ezer embernek egy olyan terméket, amelyik nem működik megfelelően, nem képes betölteti a funkcionalitását. Ezt nem lehet kidumálni azzal, hogy "biztos azért, mert appokat telepítettél rá". Mert ez is a lényege ennek a terméknek. Meg ezt a dumát, hogy időnként ki kell kapcsolni - hagyjanak már, naponta kétszer? Azért, hogy ne magától tegye meg?
Olyan nem létezik, hogy veszel egy lábast, ami már eleve lyukas, csak úgy volt csomagolva, hogy ne vedd észre, és folyik ki belőle a leves, miközben főzöd, majd három hétre rá, miután visszavitted, azt mondja az eladó, hogy "letörölgettem szépen, meg én különben sem tapasztalta a hibát, úgyhogy tessék".
Ez nem állja meg a helyét sehol, még Magyarországon sem.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Az... Nem azért, de én rögtön visszavinném, és verném az asztalt. Az nem állapot, hogy kiadok olyasvalamiért tízezreket, aminek az alapvető funkcionalitásával is bajok vannak.
Nem trollkodni akarok, csak összehasonlításképpen mondom: épp ma délután csináltam egy felvételt az Y200-am "képességeiről".
És ezt nem kell naponta kétszer újraindítani. (Ahol megszakad a telefon jelét mutató csík, ott éjjelre repülő üzemmódban volt a teló, nem szoktam kikapcsolni, csak amikor töltöm.)
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lacafaca
addikt
nyugodtan, nem kell hozzá se agysebészdiploma, sem túl nagy merészség ...legfeljebb úgy jársz mint sokan mások és vársz a megfelelő recoveryre. nekem is az egyiken működik a recovery alatt a tapibillentyűzet, az már rootoltam is egyből, a másikon meg halottak a gombok...az várja a megfelelő recoveryt, de semmit nem tudsz veszteni vele ha te is így jársz, mert wipe-olni tudsz rendszer alól is...szóval nyugodtan próbáld meg...1 perc alatt kiderítheted, melyik csoportba tartozol.
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
menj föl a play-re, ott nyomsz egy menüt és saját alkalmazások...ott tudod a frissítéseket abszolválni. (bár én nem ajánlom, mert úgy megeszik a memóriát a frissítések, hogy utána takaríthatod ki őket )
a második kérdésedre pedig igen a válasz.[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az is fagy, ujraindulgat meg ilyenek?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
beach head
senior tag
Egy olyat is kiadhatnának ami törli az előretelepítettt hülyeségeket, facebook twitter gplus stb.
A septében kiadott teszteletlenséget erősíti szerintem az is, hogy sok dolog nincs lefordítva magyarra a szoftverben. Pl letöltések menü, ha üres, vagy a vodafone óra ébresztő szekciójában is vannak hablatyok.
-
quailstorm
nagyúr
Chainfire-rel való videokártya emulálás, vagyis ami az app szerint nem megy el(és többnyire tényleg) az elmegy. CPU húzás. Gyári alkalmazások törlése és SD-re helyezése. Belső memória használata(elromlott BT-os Omnia 2 sd-jéről kellett volna zenét másolni belsőre gép nélkül. Fejből kb ennyi. Utána meg jöhet a rommanager, a recovery cserélése és a romcsere.
-
beach head
senior tag
Valószinüleg (legalábbis remélem) szoftverhiba, itt szinte mindenkinek kapcsolt már ki fagyott már le a telefon. Elviekben lesz hozzá majd szoftverfrissítés. Esetleg próbáld megrázni kicsit mikor be van kapcsolva, hátha az aksija érintkezik rosszul. Valamint napi egyszer inditsd újra a telefont nekem ez bevált és azóta nem volt fagyásom se kikapcsolásom se, hogy resetelgetem naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest