Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chok
csendes tag
válasz
zombinyul #12047 üzenetére
Szia,
"A Kezdőoldal alkalmazás(android process.launcher folyamat) váratlanul leállt. Ez a google map frissitese okozza, legalabb is nalam az volt. Marketre felmesz updatet uninstalalod es megoldja. Aztan pedig hiaba kinalja fel hogy van frissites ne telepitsd vissza amig nem javitjak a bugot. Vagy masodlagos lehetoseg de ha nincsen back up akkor dolgok elvesznek ha jol tudom. Factory reset. Erdemes az elsovel probalkozni.
Udv,
Z -
-
qltsar
veterán
válasz
zombinyul #9560 üzenetére
"Viszont az a beépített 512 ROM valóban elég kevés(az enyémbe is,meg a haveroméba is)kb. 35MB memória használható fel belőle."
Szerintem kevered a RAM-ot, és a ROM-ot. a ROM 512MB, amire tudod a programjaidat telepíteni, tehát egy flash merevlemez, a RAM pedíg a készülék belső memóriája ami 128MB, ami ha nem pakolod tele az asztalodat widgetekkel, és figyelsz a startup programokra, akkor egy főzött rommal ~70MB szabad memóriád is lehet indulás után.
Minden beállítás kérdése
!
Füles: igen, a hangminőség azért romlik mert a készülék azt hiszi, hogy folyamatosan nyomod a mikrofon gombját, ettől úgy érzékeli, hogy neki 11KHz-es minőségben kell a hangot továbbítania, de ha egy másik mikrofonos headsettel használod aminek a jackdugóján "3 vonal van" akkor ugyanúgy jó minőségben adja le a hangot, mint a gyári füles!
(amúgy az oldalunkon találsz megoldást a füleses problémára
)
-
Istv@n
aktív tag
válasz
zombinyul #8216 üzenetére
Te mindig kézzel írod be a telefonkönyved??? Mért nem szinkronizálod a gmail-es névjegyzékkel? Rom csere, vagy hard reset (vagy másik készülék) után csak beállítod a gmail-t és meg is van az összes kontaktod...
Egyébként így legegyszerűbb androidra való áttéréskor is a telefonkönyv átmásolása. Szinte minden gyártó telefonját össze tudod szinkronizálni az outlook-al....
"régi telefon" --> outlook, outlook--> gmail, gmail--android.... nem kell semmi pc sync, meg ilyenek... -
fodor99
csendes tag
válasz
zombinyul #8195 üzenetére
jol erzed, az android leecceruuusitve tulajdonkeppen egy linux
a symbian nokia parositas meg celszoftver a celhardweren
))
sokan azt tippelik hogy az android lesz az okostelefonokon az ami a pc-n a windows.... DE szerintem ezt meg korai kijelenteni
Ha a telogyartok az agyon-egyeniesitessel szetfragmentaljak az androidot (HTC SENSE, Sony sajat felulet, most LG is kijott sajattal)... akkor ezt szinte biztos hogy nem tortenik meg
Nem lesz "monopoliuma" az androidnak az okostelefon piacon... ami valljuk be nekunk mint vevoknek es usereknek jo
-
elfelejtette
veterán
válasz
zombinyul #8195 üzenetére
Hy!
Én is Symbianos Nokiáról (6630) váltottam (váltok) erre a telóra. Mivel a mobilnetet meghosszabbítva kaptam ingyen(!), így megérte, a régi teló úgyis már 5 éves volt, szóval megérett a cserére.
Kékfog kapcsolaton keresztül kapott MP3-as zenét nagy nehezen be tudtam rakni csengőhangnak úgy, hogy először hozzáadtam a lejátszási listához, majd mikor onnan nyitottam meg, akkor a felugró menüben szerepelt a "beállítás csengőhangként" menüpont. Egyszerűbb megoldást még nem találtam, bár nincs is sok időm nyomogatni 3 műszakos munka mellett (meló-otthoni teendők-pihenés)...
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest