Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
bohoc71 #13199 üzenetére
V2 és V3 nem tartalmaz overclock-ot, pont ezek miatt a problémák miatt, sajnos "csak" két telefonon tudtam tesztelni, de az otthoni WPA-s titkosítású wifivel működik, ami ráadásul a 13-mas Channelre van rakva (ezt a channelt néhány asztali/laptop wifikártya sem látja)
ezen kívül a céges, MSVCHAPV2 -es, authentikációt igénylő hálózatra is simán felmászik hiba és szakadás nélkül.
-
elfelejtette
veterán
Nálam újabban valamitöl megkergült az Update 12a, az utolsó 2 töltés után 18-20 óra alatt 20% alá merült az aksi...
Azt hiszem itt az ideje felrakni a Minimal Editiont. -
Hokika
tag
qltsar-minimal-edition-2-3-5-updated-09-07 írták hogy sokat bootol elsőre de több mint 5 perc???
-
qltsar
veterán
válasz
RaZroX #13189 üzenetére
valószínűleg te azt érted, azalatt, hogy "tökéletesen megy", hogy az elvárt minőséget hozza.
azonban a kernellel és a programmal valamitn a camera driverrel való összeköttetés akadozik, illetve nem megfelelő, ettől függetlenül ha neked megfelel, akkor hajrá.
ha nagyon ragaszkodsz a kamerához, akkor ajánlom taskkillerrel kilőni mindig, különben igengyorsan(gyorsabban) lemerülsz, mint azt megszoktad.
-
qltsar
veterán
elnézést, valamiért nem cseréltem ki a linket...javítva
changelog:
- méretbeli optimalizálások (még kisebb lett
)
- SD kártya read only
- dalvik cache emelve (kérésre, bár én 24MB-ot ajánlom)
- Valamivel jobb a kamera (én ezek után is azt javaslom, hogy vagy felejtsük el a kamerát, és töröljük az apk(i)t, vagy fagyasszuk be titanium backuppal, mert nagyon darálja az akksit)
- Képernyő animáció (Junoszt TV effektus) visszahelyezve
- Segédprogram nélkül lehet állítani a CPU freqvenciát -
zho-lee
addikt
Nem azért, mert az sd-n vannak?
Onnan nem engedi, rájöttem anno én is.
Widgetes progit csak a telefon memóriába raktam, és jó volt. -
pitius
tag
válasz
qltsar #13177 üzenetére
Hmm..changelog? Mi változott benne? Lehet wipe nélkül az előzőre telepíteni?
(megválaszolom magamnak, file összehasonlítása tartalom alapján ezeket köpte ki)
SD kártya alapból read-only
FM rádió nem műxik
Dalvik cahce méret 24M -> 32M-re változott
Böngésző (gondolom az alap került lecselérésre)
SMS kezelő -> SMS/MMS kezelő -
qltsar
veterán
-
RaZroX
addikt
Na a 2.3.5-öm kezd egyre bugosabb lenni... A 2.2.2 mennyire bírja ? Nem akarom hetente újra telepíteni...
-
laci23-1
tag
sziasztok!
Hogyan lehet a marketet felrakni az új (7.1-es 14v) ROM-ra? Vagyis felraktam de ha elindítom azonnal kilép nem jön be a fiókszinkronizálás. A beállításokban lévő fiókszinkronizálásnál se lehet. nagyon fontos lenne mert a telefonszámaim ott vannak....
Köszi -
BigT
senior tag
válasz
Jarod1 #13169 üzenetére
ha az érdekel, mennyi adatforgalmad van mobilneten, akkor a 3g watch dog-ot tudom javasolni. én azt használom. wifi-t nem méri, de ez engem nem is érdekelt, hiszen az nem kerül pénzbe. Bár azt nem figyeltem, hogy ha telefonról szórom a netet, akkor azt számolja-e. valószínű, nem. nem is teszem gyakran
-
zho-lee
addikt
Szia!
Az enyémet aug. 3.-án vittem be, aug 25. körül kész lett, de e hét hétfőre jutottunk a célegyenesbe, ugyanis az enyémre csere papirt adtak.
Na itt kezdődtek a gondok, és ráadásul ma értesítettek, hogy jövőhéten talán kapnak készüléket, mert hetek óta nincs szállítás, és kifogytak.
XXI.-ik század...
A szolgáltatók vergődnek/megfulladnak a saját maguk által generált bürokráciában..
Te csak fizesd a számlát, és kész. Ha gondod van, oldd meg magad.
Ha nincs pénzed, eláshatod magad.
Szerintem ez a nagy büdös helyzet.
(sajnos mindenhol)Egyedül akkor érsz el célt, ha állandóan hivogatod őket, nem sajnálod magad hülyének tettetni, és minden alkalommal elmagyaráztatod velük, hogy mi a helyzet, mit lehet tenni.
Ha nem hívod őket, akkor azt hiszik, nem érdekel, és akkor őket sem.
A fogyasztóvédelem amúgy jó fenyegetésnek, ismerősömnek az egyik nagynevű autószervízben bejött. -
duo
addikt
sziasztok! augusztus 24-én vittem be a vodához a telefonom garanciális javításra. asszem szerda. pénteken vitték el a szervízbe, akkor volt itt az ideje. most a szervizfigyelő szerint szeptember 19-én lesz kész. de volt szeptember 16, szeptember 9 és szeptember 6-is.
csak mindig tolódik.
van valami szabály hogy ha X munkanapon belül nem csinálják meg, akkor a vodafonnak át kell vállania a devizahitelemet/csilis sünt kell egymás seggébe dugdosniuk/műbőr tangás albínó törpék csepegtetnek rájuk forró viaszt miközben skót népdalokat énekelnek?Szóval meddig mehet ez így? mikor kérdezzek rájuk hogy mi folyik itt gyöngyösön?
köszi.
-
Jarod1
veterán
tudtok ajánlani valami olyan progit ami külön méri a wifi és a 3G -s netet?
-
RaZroX
addikt
2.3.5 RC1 Update 14-et tenném fel. Most az Update 13 van fent. Elég csak felflashelnem vagy teljes ujratelepítés kell ?
-
hippo0315
senior tag
Még egy kérdésem lenne, az SD kártyán tárolt csengőhangok (tárolás helye: /sdcard/media/audio/ringtones), miért nem állíthatók be egyéneknél? A listába felhozza a hangokat, de kiválasztás után is alapcsengőhangon hajlandó csak csöngeni a telefon ha valakihez külön hangot szeretnék rendelni. Ugyanakkor az alapcsengőhangot tudom módosítani a kártyán lévő hangra.
Mit szúrok el már megint?
ROM : qltsar_minimal_2.3.5_v2_no_oc
ui.
A fent leírt könyvtárszerkezet más androidos készülékeknél eddig működött. -
Zoly75
aktív tag
-
mkRoland
senior tag
Ha a kalibrációval csak annyi a gond, hogy a Status Bart nem lehet lehúzni, akkor miért nem olyan Launchert használtok, amibe egy Gesture-höz hozzá lehet rendelni a StatusBar Hide/Show parancsot?
-
-
siva
aktív tag
Nekem semmi gond a felső status barral, közben megjelent az update 14 (cm7.1 RC1 2.3.5), lehet javítva lett a wifi kapcsolódás probléma?
-
hippo0315
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szépen felment a 845-ösre qltsar qltsar_minimal_2.3.5_v2_no_oc.zip rom-ja.
Nagyon jó és gyors, viszont egy dolgot nem tudok elérni és ebben kérnék segítséget: a Felső vagy info sávon szépen megjelenik az usb csatlakozás ikonja, de a sávot nem tudom lehúzni hogy állítani tudjam az usb kapcsolatot.Hol szúrom el vagy mit kéne tenni hogy ez működjön?
-
ló úr
őstag
válasz
elfelejtette #13141 üzenetére
Flashelve van,meg van rajta 2.2,ezek után lehet rárakni OC kernelt,vagy így már bukta,h rajta van a rendszer?
-
elfelejtette
veterán
-
ló úr
őstag
Lenne 2 kérdésem.Nem olvastam vissza,szal ne kövezzetek meg kérlek!
Egyik: [moderálva, warez],a másik meg h a prociját milyen progival lehet meghúzni kicsit,h gyorsabb legyen a teló? Ki mit használ rá? Köszi a válaszokat előre is.
[ Módosította: #65675776 ]
-
pitius
tag
qltsar 2.3.5 :
Jelentem megjavult a webes Marketem. Most már felismeri a telefonomat, gondolom kellett egy kis idő a szinkronizációhoz (Vodafone Huawei U8120-ként ismeri fel), de már találtam másik fitnes progit, AllSports GPS free. (viszont most a webes marketen nem támogatott telefonként jelenik csak meg az Endomondo)
A Fancy widget, ha nem tud időben frissíteni, akkor jól belassítja a rendszert, ilyenkor frissítés(még net nélkül is) megoldja a gondot.
AccuWeather valahogy ebben a romban nem komálja a mobilnetet, az istenért nem akarja így leszedni a hőmérsékleti adatokat, wifi-n oké.
A Fancy widgetes belassuláson kívül eddig baját nem láttam a rom-nak...:-)
(és véégre nincs FC folyamatosan, a GPS-es fitnes progiknál, amennyiben térképet is nézek vele)
-
zho-lee
addikt
Bocsi a teljesen más témáért, de ismer valaki olyan progit, ami hívás közben eltorzítja a hangom?
Java volt ilyen, de nekem sem, meg más hozzáértőbbnek sem jut az eszébe a neve..
Öregasszony, öregember, kisfiú, kislány, meg talán helium, echo, ilyesmik voltak...köszi a segítséget!
-
Zoly75
aktív tag
válasz
Hokika #13130 üzenetére
Van 2.2 is, az béta, van 2.3.5 (Cyanogenmod) az talán már nem béta, qltsar is csinált/csinál romot a cm-ből. A 2.3.5-tel kapcsolatban nem vagyok képben, amikor én próbáltam, nagyon nem tudtam kalibrálni, meg volt lag is, a 2.2 bétánál ezt nem tapasztalom, de ha pár oldat visszanézel, pont ezeket követheted nyomon.
-
Hokika
tag
válasz
elfelejtette #13131 üzenetére
így már tiszta minden... köszönöm!
-
BigT
senior tag
igen, először 11, majd arra a 12-es.
én most dobtam rá a 12-es frissítést, remélem tényleg megoldja a hívószám nélküli csörgés gondját. Egyébként jó a rom, gyors, egész jól bírja az akku, bár én a belassulásaitól még mindig frászt kapok. Alkalmanként 30-40 mp, mire a tárcsázót előrántom. néha viszont 1 mp alatt megnyitja. nem értem miért... -
Hokika
tag
azt hiszem ez van most nekem is... és a kamera is rakoncátlankodik ha úgy akarja... meg mikor persze kéne telefonálnom sokat akkor nem tudom a billentyűt feloldani mert elmegy a kalibrációs beállítás és akkor ott meg is vagyok lőve :S és akkor csak a gyári visszaállítás segít amit meg már unok minden 3.nap megcsinálni:S
-
oidka
tag
válasz
Hokika #13116 üzenetére
[ROM] [Huawei U8100] Froyo Wifi enabled version (Beta12)
tovabbra is ezt javaslom; gyorsabb es stabilabb mint a gyari!
-
Hokika
tag
a vodafone még nem adott ki frissítést a romjára??? mert már unalmas a főzött romokkal játszogatni mert mindig akkor crashel be mikor nagyon kéne a telefon... így sajna megy rá vissza a gyári... valaki egy tutit tudna linkelni?
-
qltsar
veterán
ez azért egy kicsit erős kijelentés
"Not Working:
Only FM Radio"
nade sebaj, holnap munka után ránézek a ROM-ra, de fura, hogy az illető nevét sehol sem láttam még -
RaZroX
addikt
Ez az amit mi használunk ?
-
siva
aktív tag
sajna nekem meg egyetlen navigációs program sem megy 4.-nél tartok
-
pitius
tag
válasz
qltsar #13099 üzenetére
Szia, most egy olyan dolog kezd körvonalazódni, hogy tulajdonképpen az ilyen fitnesz progik nem akarnak települni ill. nem is jelennek meg a Marketen sem. pl. Endomondo, Runkeeper, SportsTracker, MiCoach stb. Ezeket korábban használtam, de most marketről nem tudom telepíteni, így alternatív letöltési helyeket kerestem és sd kártyáról sem akar települni.
Más progik, pl. setcpu, systeminfo widget, fancy widget stb szépen települnek és működnek is.
Misztikus.
A régebbi verziós marketet még megpróbálom.
-
-
siva
aktív tag
És én is qltsar 235 romját használom. Pár észrevétel, ha esetleg ezen lehet segíteni, wi-fi lealvás után nekem sem ébred fel mindig, ahogy nézem elfelejti azt hogy mihez volt utoljára kapcsolódva, ezért kiraktam az asztalra a wifi beállítás gombot majd kapcsolódás és megy, nekem az apn beállításoknál tííltva van minden adatforgalom, sajna ezt a noti baron nem jelzi, remélem sunyi módon nem kapcsolódik be és ledarálja a kártyám...., és szintén jobban szeretem az aku kijelzését is számmal ezért az asztalra raktam egy battery widgetet, ha esetleg a noti barra is valamelyik program kirakná erre az ötletet szívesen várnám, egyenlőre úgy érzem, hogy az energia fogyasztása is rendben van, a rendszer egyenlőre a nagyon fűrge érzetet kelti, maradjon is így és akkor boldog leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest