Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
kaller1 #12199 üzenetére
Nekem eddig is a Go Launcher volt fenn, más romoknál is ezt használtam, és eddig ment..
Most a rom-om lett fzf, mert annyira dicsértétek.
(meg is értem..)
Szóval, akkor én is passzolom.. kár volt megvenni a Native Americans-t
Ha a live wp. progiként megnyitom, onnan sem engedi, nincs Live háttérkép választási lehetőség.Köszi!
-
dc
tag
szaisztok
voda 845 telefonja van az egyik ismerősömnek, és szeretne feltenni rá egy gyári 2.1 -nél gyorsabban működő, stabil rom -ot. hol találok ehhez egy szájbarágós leírást kezdőknek? melyik jelenleg a legjobb rom?
-
zho-lee
addikt
Sziasztok FZF 5.2-esek!
Erre tud valaki valamit írni?
Tudom, nem ez a legfontosabb a telefonnál, csak érdekelne. -
kaller1
veterán
Ki akarom próbálni az FZF 5.2-es romot, tolhatom a dolgot a ROM managgerből?
-
JonC
csendes tag
válasz
peestee83 #9051 üzenetére
szia!
nem tudom hogy kaptál-e választ azóta (csak rákerestem a 'füles' szóra), de nálam is volt ilyen. én spec kikapcsoltam, akksi ki, aztán kicsit megtisztogattam egy nagyon vékony csavarhúzóval a jack-dugó aljzatában az érintkezőket. utána visszakapcs, és eltűnt a hibajelenség, gondolom eloxidálódtak a csatlakozók.
-
kaller1
veterán
Akkor irány a hardverapró.
-
mongo
tag
Eladóvá vált Vodafone 845öm 12000Ft-ért vihető. Érdeklődni privátban
-
(jan)
őstag
válasz
hodostamas #12183 üzenetére
Aznemsemmi! gondolom közben az akksi horpad be rendesen
-
koxos:8]
senior tag
válasz
elfelejtette #12181 üzenetére
Elég jól mennek akkor ezek a procik.
Látom nálad sem jó a kalibrálás, nálam sem volt jó a képernyő széle.
Most vissza raktam a cedric féle romot, a cm7-ből pedig pakoltam át appokat bele.
Ha megoldják majd a kalibrálást akkor visszarakom majd. -
elfelejtette
veterán
válasz
koxos:8] #12174 üzenetére
Én csak 691MHz-ig próbáltam, az simán vitte, ez 30% OC. Ennél feljebb nem próbáltam, nem éreztem szükségét, így is ment minden, és nekem ne merüljön feleslegesen gyorsabban...
A zenelejátszó simán elfut úgy is, ha a SetCPU-ban beállítom, hogy kikapcsolt kijelzőnél "Screen OFF" üzemmódban 245MHz-re vegye le az órajelet. -
qltsar
veterán
válasz
kaller1 #12179 üzenetére
elveszett a kérdés értelmezése az éterben
@kisdani : igen van lehetőséged, csak meg kell találnod a megfelelő boot.img-t, amit felflashelsz a telefonra. ha dinamikusan állítható órajelű kernelt flashelsz, akkor töltsd le marketről a superuser.apk-t, majd valamelyik órajel állító programot (Nofrills, setcpu, cpucontrol etc.)
-
kisdani
csendes tag
válasz
gacsoi #12177 üzenetére
Csá!
Én nem rég vettem a telót , meg vagyok elégedve vele ,de a szoftveres dolgokhoz nagyon nem értek , ezért két kérdésem lenne.
Mi a legegyszerűbb módja /rom átrakás nélkül ha egyáltalán lehetséges/ a procit fentebb húzni?
Illetve , hogy tudom elérni hogy a routeren keresztül a laptop és a teló lássa egymást és tudjak vele másolgatni,/ha lehet/.
Előre is köszönöm a választ vagy itt vagy privátba!
Figyelem teljesen vakon vagyok még az okos telefonokkal kapcsolatosan -
senior tag
A procin nem lehet még tovább emelni valahogy?
Mert az enyém sinán megy 748-at. -
elfelejtette
veterán
Hát nem is tudom, én valahogy ezután már nem szívesen térnék vissza korábbi rendszerre. Sok minden van ebben, amiről eddig nem is tudtam, hogy hiányzik. Reménykedek benne, hogy kijön valami használható kalibráció, és akkor főnyeremény lesz. Addig meg megpróbálok keveset pötyögni...
-
duo
addikt
válasz
elfelejtette #12171 üzenetére
nem, csak ne wipeolj. mikor már módosítottad az alapértelmezetthez képest.
meg lehet h nálad nem is gáz a CWM. én nem tudtam telepíteni pl frameworkot sem. ha neked sem megy és a kalibráció is gáz akkor mérlegelni kell. ha azt megcsinálod amit én, a hackelt cloclwork mod img vel akkor bármikor vissza tudsz váltani amonRa-ra -
Jarod1
veterán
hogy tudnék feltölteni az alapértelmezett gmailos picassára képeket? nem enged csak 1 másodlagos fiókba
-
duo
addikt
Na, meggyógyítottam a telót
az volt ugye a telepített gingerbreadet kiheréltem és raktam fel saját appokat launcher billentyűzet stb. de finoman szólva sem győzött meg, viszont semmit sem tudtam telepíteny recoveryből. megnéztem tudok e telepíteni zipet ha wipeolok ami gyári beállításokra dobja vissza. azt nem gondoltam át hogy akkor az eredeti keyboardot meg launchert keresi. ami már nem volt sőt a telepített cuccok sem voltak. jólvanna. elcsesztem.
myphonexplorerrel elindítottam a filekezelőt, és raktam fel launchert, keyboardot. ezt írtam fentebb is. aztán tovább olvastam és mondták xda-n hogy rommanagerrel úgy váltasz a recovery-k közt hogy még. na bármilyen másikat tettem fel, a régi pulseminire való CWM meg sem nyikkant amonra meg nem volt választható. a prémiumban állítólag igen, bár ott is panaszkodott valaki hogy ennek ellenére inaktív az "alternate recovery" menüpont.
akárhogy is, észrevettem hogy mikor váltok a lehetséges recovery-k közt amit már letöltött és telepített azt nem tölti le megint, hanem pár másodperc és telepíti. megnéztem, és a kártyán voltak az img.-k . letöltöttem hát desktopra az amonra recovery zipet, kicsomagoltam az img filet átneveztem a CWM 2.5.-ösére, a pulseminisre, és felülírtam vele a kártyán lévőt. ezek után a rommanagerben, kiválasztottam a pulsemini CWMet, fel is flashelte, beléptem recoverybe és voilá, ott várt a jó zöld amonra.... fú. na itt toltam full wipeot, és visszament a FZF5.2 újra belakom. nem aludtam valami sokat.
tanulság a rommanager nem annyira megbízható mint azt gondolnánk, és többeknek téglázta a telefonját az XDA fórumain. a cwm meg olyan hogy kompatibilitási problémák vannak vele.
mindent leírás szerint csináltam csak az a Clockwork mod még új volt nekem. már nem ijednék meg ha újra megtörténne, de azért óvatosságra intek mindenkit. -
senior tag
Ezzel a kalibrációval nálam is gondok vannak.
Felraktam az új romot, viszont a képernyő két széle nem működik.
Amúgy tökéletesen megy de így netezni sem tudok vele. -
elfelejtette
veterán
Az XDA-n linkelgetnek a kalibrálásra ilyeneket. Csak sajna én ebből egy szót sem értek.
Illetve linkeltek egy LG progit a GT540 topicban, csak azt írták, hogy a teló belső memóriájában, a DATA mappában létre kell hozni hozzá egy új mappát NV néven, de az ES File Explorerrel nem sikerült a művelet... -
lc5829
csendes tag
válasz
bobesz1 #12163 üzenetére
Ez a firmware van fenn, és mégsem látszik a magyar nyelv. Biztos hogy rendesen letöltődött, különben a CRC-k nem stimmelnének, fel sem tenné. A More Locale végül megoldotta a problémát, de ehhez benne kell hagynom a saját google accountomat, és a telefon eladásra menne.
Ha még ezen kívül van valakinek vmi infoja, hogy mi lehet a trükk a firmware felrakásánál, kérem ossza meg velem.Köszönöm.
-
lc5829
csendes tag
Az érdekesség: U8120V100R001HUNC02B221SP02 a build number, tehát a file az az aminek lennie kell, a nyelvlistában azonban nincs magyar nyelv. Valami ötlet valami hozzáértőtől?
Köszönöm!
-
lc5829
csendes tag
Sziasztok! Az előbbiekben említett hivatalos Huawei linkekről nem tudom letölteni a magyart tartalmazó firmware-t. Van egy ilyen fileom: V845%20V100R001HUNC02B221SP02%28Hungary%20Vodafone%29.zip, ami elvileg magyar vodafone-os, de nincs benne a magyar nyelv. Amennyiben megoldható, kérnék egy működő linket.
Köszönöm!
-
duo
addikt
válasz
kaller1 #12156 üzenetére
myphonexplorerrel elindítottam a filekezelőt és telepítettem egy launchert meg egy billentyűzetet.
most őtt vagyok ahol az elején. felraktam egy régebbi clockwork modot is de azzal nem is megy semmi: üres képernyő fogad a recovery helyén.
tehát megint a 3.0.0.5 figyel fent. -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Ismét egy(talán) LOW kérdéssel fordulnék Hozzátok.
A telefonom már megint produkálta a kijelző hibát,miszerint bal oldalt nem érzékel.Pontosabban bal oldalt érintem a kijelzőt,cserébe jobb oldalt érzékel,bármit is csinálok...Két eset volt,hogy egyszerűen az érintéstől 1-2 cm-re reagált,vagy a kijelzőnek egy teljesen másik oldalán.Ilyenkor restart nem segít,kalibrálni nem tudom,ugyanis mikor bal oldalt kell megérinteni a keresztet,jobb oldalt reagál,és kidob.
Kérdésem a következő volna:szerintetek ez hw probléma,vagy sw bug? Abszolút tanácstalan vagyok,néha földhöz vágni volna kedvem a jószágot.
Nagyon szépen kérlek Benneteket,privátban írjatok,ha van fogalmatok a probléma mikéntjéről.Ritkán van időm böngészni.
Köszönettel,és üdvözlettel:
András -
duo
addikt
válasz
elfelejtette #12153 üzenetére
úgysem. ez a legújabb cwm ez a régi (2.3 előtti cuccokat nem teszi fel.) más szkriptelésre hívatkozik. most azt kéne hogy látná vhogy a pc a telőt és akkor újrarootolnám és felraknám az amonRa-t ha ez nem jön be akkor nem tom
válasz
elfelejtette #12151 üzenetére
akárhogy is egyszerűen az van hogy bekéri a pint aztán bejön a notibar meg működik a lockscreen és csókolom. fekete üres képernyő. így nem megy a rommanager(sem)
-
duo
addikt
válasz
elfelejtette #12149 üzenetére
az a baj hogy közben nyomtam egy wipeot, azóta nincs launcherem....
mert az adwt leszedtem. másik van fent.
-
elfelejtette
veterán
Key_assign.zip nem lett felrakva, a 2.3.3-ban be lehet állítani, hogy Menu gomb megnyomására feloldjon-e a képzár, ha nem akarod, akkor csak a képernyőn a csúszka elhúzásával old fel...
Mondjuk a Rom managerben szerintem egy régebbi CW-ot kellene felrakni (Huawei Pulse Mini-re nyomj), akkor a 2.5-ös CW-ot rakja fel, azzal talán tudnál másik (régebbi) romot telepíteni. -
duo
addikt
válasz
elfelejtette #12147 üzenetére
addig oké, de utána mondjuk egy key assign... nem megy. meg semmi meg semmilyen másik rom. állandóan installation abort
-
duo
addikt
aha. na most olvastam hogy a rommanagerben lévő clockwork mod recovery nem feltétlen jó. pl nekem ezért nem enged telepíteni semmit. recoveryből. próbálok visszaállni amonRa-ra. remélem nem tégláztam a telefont....
-
duo
addikt
válasz
elfelejtette #12144 üzenetére
az én képernyőm jobb, de a gépelés nehéz mint az állat. sebességre csak a görgetés a jobb mint a 2.1 ben, űjra fommáztam a kártyát, most fixálom a jogosultságokat. nem telepít semmit a recoveryből. :/ felemás. a backup amit csináltam nem működik.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #12143 üzenetére
És ami nem tetszik:
Eddig kb. fél tucat képernyő kalibráló progit próbáltam, de egyik sem működik... -
elfelejtette
veterán
Ami nekem bejön ebben a romban az eddigi 2.1-hez képest:
A menüből lehet órajelet állítani, nem kell SetCPU-t használni.
Energia gazdálkodás widget személyre szabható, nem kell az Extended Controls-t használni.
Beépített gyári equalizer külön beállításokkal a headset-re, a külső hangszóróra, és a BT headset-re. -
(jan)
őstag
Csak várat még magára az áttörés ?
mondjuk még mindig nemtudom miben adna többet egy 2.1 feletti rendszer mint a jól bevált fzfrom.
-
kaller1
veterán
válasz
elfelejtette #12137 üzenetére
Ez nem túl biztató.
-
kaller1
veterán
válasz
elfelejtette #12133 üzenetére
-
gacsoi
senior tag
Skacok !!!!
Telepítéskor mi ez az elemzési hiba üzenet????
Sajna egyre több appnál tapasztalom. -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #12133 üzenetére
Találtam egy LG kalibráló progit, le is futtattam, de nem lett jobb azzal sem.
-
kaller1
veterán
válasz
elfelejtette #12131 üzenetére
Próbáld ki a HTC Calibrate appot, hátha. Van akinek működik, van akinek nem.
-
kaller1
veterán
válasz
elfelejtette #12129 üzenetére
Első indítás után nem a kalibrációs képernyő fogadott?
-
elfelejtette
veterán
Nálam egyelőre minden megy, bár este 11-kor lehúztam a töltőről, lefeküdtem aludni, és reggel 8-ra 46%-ra merült..
Most elkezdtem felpakolni a régi programjaimat (AnySoft, ASI, ES File, Mort Player, Opera Mini, RealCalc, Titanium, na meg az ADW-t lecseréltem a LPP-ra).
Sok minden más természetesen, mint a 2.1 alatt volt, sok beállítást nem értek, nem akarom elbarmolni a rendszert, szóval csak lépésről lépésre haladok.
Ja, a kalibrálás az gáz, keresni kell rá egy programot, a rendszerben nem találtam meg... -
bubu126
tag
Én egyenlőre egy komolyabb hibát találtam, nem tudom a programokat az sd-re áthelyezni. Bár ez a 2.1-en sem ment, de az előzőleg használt FZF CM6 2.2.1 HU-n ez működött. Na, tesztelem tovább.
-
elfelejtette
veterán
Egyelőre nálam is megy.
Igaz az első indításkor boot-nál végtelen ciklusba került, gondolom azért, mert telepítés előtt a recoveryben az Advanced fül alatt a Wipe dalvik cache-re is rányomtam. Aksi ki-be, majd újra Wipe, de csak a Data, és így már elindult.
Status bar-t nem tudom lehúzni, erre kitettem egy ikont a Dock-ra.
Érzésre kicsit lassabbnak mondom az eddigi Qltsar féle romhoz képest, még 652MHz-re húzva is úgy érzem, kicsit lassan reagál a teló mindenre.
Majd a többit holnap. -
bubu126
tag
Android 2.3.3 - Cyanogen Mod 7.0.0 – Huawei U8120 – RC1 - update 9 eddig jó (10 perc
).
-
bubu126
tag
válasz
elfelejtette #12121 üzenetére
Pár sorral feljebb írtam, Huawei Ascend.
-
kaller1
veterán
válasz
elfelejtette #12121 üzenetére
Huawei Ascend-et.
-
bubu126
tag
válasz
elfelejtette #12118 üzenetére
Elindítod a Rom Managert az felrakja a CWM-t. A zip legyen az sd-n. Magát a telepítést is indíthatod a Rom Manager-ből, újra indul a telefon és indul a telepítés. De mint már írtam ezzel is tudsz mentést csinálni, akár a Rom Manager-ből is a régi romról.
-
kaller1
veterán
Na rakja már fel valaki, tudjuk meg milyen, én már megcsináltam volna, csak nincs kéznél microsd...
-
bubu126
tag
válasz
elfelejtette #12116 üzenetére
A ClockworkMod átveszi a fennhatóságot, lecseréli az AmonRA-t, ez nem lesz a gépeden.
Itt egy leírás: http://androidportal.hu/2011-06-01/clockworkmod-recovery-hasznalata -
bubu126
tag
válasz
hodostamas #12114 üzenetére
Igen már a Rom Manager-rel felrakható, csak ezt kell kiválasztani: ClockworkMod Recovery 3.0.0.5 for Huawei Ascend. Akinek a jelenlegi romja tetszik azt ezzel is lementheti, majd visszateheti. De nem kompatibilis az AmonRa Recovery-vel, vagy ezzel mentesz és vissza, vagy a másikkal.
-
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #12111 üzenetére
én erről tudok, de ez már régi verzióis CWM. De azt hiszem a legújabbat már fel lehet rakni a ROM manager progival is marketről?
-
Zoly75
aktív tag
válasz
elfelejtette #12107 üzenetére
Le kell cserélni hozzá a recovery-t? miért?
Illetve a kalibráció mennyire gázos? -
Hunter2
addikt
válasz
elfelejtette #12111 üzenetére
ez szerintem egyáltalán nem hülye kérdés.engem is érdekelne. rádió nem megy, jól értelmezem?
-
elfelejtette
veterán
válasz
hodostamas #12108 üzenetére
Hülye kérdés, de arról van leírás, hogy recovery-t hogyan lehet lecserélni?
-
Hunter2
addikt
válasz
errőla romról érdekelne engem is több infó.
-
hodostamas
addikt
válasz
kérdezd meg a topikjában, aztán majd megmondja a cikk írója, én sajnos nem tudom megnézni/felrakni a romot.
szerk.: avast akkor benézte
semmi rosszindulatú nincs benne.
amúgy igen, ha visszarakod a recovery-t simán vissza tudod rakni a mentet romot is.
-
elfelejtette
veterán
válasz
hodostamas #12106 üzenetére
"A telefon kellemesen jól működik vele és a kalibrációt is megoldották."
Idézet az androidundergrounde.ról."It's a best rom what i used, except some problem:
-call waiting not working: not show notification and missed call too
-headset not working during call
-calibration"
Ez egy mai hsz az XDA Developers oldalról..Akkor most megy vagy nem? És akkor most álljak neki leszedni az AmonRa recoveryt, hogy a clockwork-ot feltegyem? És ha nem tetszik, akkor recovery csere vissza, hogy a mostani Qltsar féle romot vissza tudjam tenni?
Ui. Ja és amikor le akartam szedni, a linkre az Avast kiírta, hogy "Rosszindulatú URL blokkolva"...
-
hodostamas
addikt
Laci jóvoltából egy kis CM7 leírás
Én meg eladtam a kis 845-met..pedig valahogy sejtettem hogy erre is lesznek még jó dolgok..
-
kaller1
veterán
válasz
grafikus17 #12104 üzenetére
Én bepipáltam, és restart után nagyon gyorsnak kellett lennem, hogy az újabb fagyás előtt elérjem setcpu uninstall gombját.
Egyébként 710-en még stabilan megy az enyém.
-
grafikus17
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #12102 üzenetére
(#11933) elfelejtette hozzászólása és a saját tapasztalatom is az volt, még gyári romnál. Főzött romnál nem tapasztaltam.
'A gondot az okozza, hogy az erősebb fényre úgy reagál a tapipad, mintha mozgatnád fölötte a kezedet, és véletlenszerűen lépked a kezdőképernyők, és a menüben az alkalmazások között."
-
-=Vacsek=-
senior tag
Már kikapcsoltam ezt a tájolást de akk is ezt csinálta..
Hát olyanra amihez elég a gps. Ha pl elmegyünk túrázni vhova megtudjam nézni hol vagyunk. Találtam egy ilyen progit ez a neve: GPS Essentals ez mükszik faszán talál 7-8 műholdat is felettem megy is a térkép de ha kikapcsolom a wifit a térkép megszülik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Androidos tablet topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fedora Linux
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Politikai mémek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest