- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Mondjuk én egy teszkós DVD játékos mechanikájától is elvárnám, hogy ennyivel megküzdjön, ők meg elvileg mindenféle nagyonfasza lejátszókat használtak.
Egyébként amikor ennek még volt bármi értelme, megmértem, hogy egy olcsó teszkós (tényleg ott vettem) DVD lejátszó egy tök sima, alsópolcos 75 ohmos (sárga RCA-s kompozit videó) kábellel rákötve a legolcsóbb CMI8738 chipet használó hangkártya coax bemenetére kötve mennyi bithibát produkál egy tök közönséges, átlagosan megviselt CD lejátszásakor.
Igen, jól gondolod: semennyit.
Innen kezdve rettenetesen cinikus lettem mindenféle olyan audiofil elmélettel szemben, amik a lejátszási láncnak ezen az elemein (CD mechanika, SPDIF interconnect) rugóztak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest