Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azopi74

addikt

válasz cairojack #167 üzenetére

Hát nem tudom, mekkora kereslet lenne egy ilyen appra. Alapból Androidos tabletekben/telefonokban sincs ilyen funkció, mert ultramobil eszközök esetében ez teljesen haszontalan. 3rd party app van ugyan rootolt droidra ( mert egy rootolt droiddal bármit meg lehet tenni, akár brickelni is a cuccot véglegesen :)

Egyébként kipróbáltam, elismerem, tényleg nem működik windowsos tableten. Ami különösebben engem nem zavar, mert te vagy szerintem az egyetlen, aki hiányolja ezt. :) az említett androidos app (screen standby # root) is vagy 100.000 letöltéssel büszkélkedhet az állítólag 2 milliárdos androidos felhasználói bázison ...

Ami viszont engem zavar, az az, hogy csalóka módon úgy tűnik, mintha működne, mert enged létrehozni egyéni sémát, ráadásul még az is megengedi, hogy itt a speciális beállításokban beállítsd, hogy 1 perc múlva kikapcsoljon a monitor, miközben beállítod, azt is, hogy ugyanakkor ne lépjen soha Connected Standby-ba, de akkor is abba vált, ha beállítod a képernyő kikapcsolását.

Szóval mea culpa, beismerem, hogy tévedtem, be lehet ugyan állítani a képernyő kikapcsolását, de nem működik. Ezt csak azért nem realizáltam eddig, mert eszembe se jutott ilyesmit kipróbálni, csak a te kedvedért megnéztem, hogy lehetséges-e. És láttam, hogy lehetséges, ugyanúgy, ahogy PC-n is, csak kicsit elrejtve az egységsugarú felhasználó elől (mint jó pár más beállítás, amiket nem feltétlenül kell az egyszerű felhasználó elé rakni tálcán). Az viszont meg sem fordult a fejemben, hogy ebben az esetben azért van így eldugva a funkció , mert nem is működik :)

De ha gondolod, dobd fel az ötlededet a WP-s UserVoice-ra, ha kapsz elég szavazatot, akkor lehet, hogy berakják egy későbbi verzióba a feature-t, és akkor előbb-utóbb a tabletes Windowsba is bekerül (ami addigra úgyis összeér a WP-vel)

Új hozzászólás Aktív témák