- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
Na látod pont ez a vicces. Aki warezzol az nem igen office-zik. Aki meg tényleg használná, az meg itt áll bambán és nem érti hogy hova lett. Akkor most kinek is cainálják a mit?
))))
Én már az xp-ről való átszoktatásra win7-re is találkoztam ilyennel, de ott azért nem volt ennyire ijesztő a helyzet egy átlag User számára, mint most a win8-nál. -
bzoley
veterán
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
A ribbon állítólag valóban ésszerűbb lett, mint a korábbi menürendszer. Mondjuk én soha nem találok meg semmit, nem is nagyon találkozok vele, de adok annak a véleményére, aki ezzel dolgozik, és elég sok időt tölt el előtte. Kicsit csodálkoztam, amikor élménybeszámolót tartott a nejem az akkor új laptopjáról, és azt nyilatkozta, hogy miután megszokta, jobbnak találta, mint a régit. És ha ő mondja, elhiszem hogy úgy van. Office 2010-et kapott Win7 mellé, ha jól tévedek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dilikutya #26 üzenetére
Legyen így. Én a 7 desgnját nagyon szeretem, nem is tudom miért kellett ennyire élesen elhagyni. Végre egy IOS-szel felérő ergonómia és design, erre tessék...
félreértés ne essék, nem trollkodom, de annyira jó lenne megtartani azt, ami annyira népszerűvé tette az elődöt. Legalább opcionálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fotók, videók mobillal
- Crypto Trade
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest