Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Dilikutya #26 üzenetére
Legyen így. Én a 7 desgnját nagyon szeretem, nem is tudom miért kellett ennyire élesen elhagyni. Végre egy IOS-szel felérő ergonómia és design, erre tessék...
félreértés ne essék, nem trollkodom, de annyira jó lenne megtartani azt, ami annyira népszerűvé tette az elődöt. Legalább opcionálisan.
-
DeFranco
nagyúr
megdobhatnál egy ilyen licensszel, ha már...
(jól értem, most akkor 8 van alattad, csak áthaxxoltad, vagy maradtál a 7-nél?)
#24: épp most törtem össze a ragebúrát, mert a "régi" office outlookja nem hajlandó levélből xlsx-et nyitni "nem találom a megadott fájlt" felkiáltással. "Régi" excelbe kellene persze, de van fincsi konvertáló. Igényeltem egy új office licenszt, de itt meg ínhüvelygyulladásom lesz a ribbonon kattintgatástól. Van baj.
-
DeFranco
nagyúr
Szuper. Már csak azokat a taszítóan éles sarkakat kell lecsapni, meg nyomni rá egy kis glassy design-t és épeszűen fog kinézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest