Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrOomen

tag

válasz janeszgol #140 üzenetére

Én nem úgy veszem észre hogy nem lennének.
    S10, Flip 5G, és most S21+ a jelenlegi.
    Ez nem azt jelenti hogy nem lehetne még min javítani, mert mindig lehet természetesen :)

• MrOomen

tag

De hat ilyen teljesítménykapcsoló már évek óta van bent a Game Launcheren belül a Game Booster beállításai alatt :)
    Egyébként meg nem kifejezetten érdekel hogy mit fognak vissza mit nem amíg frankón működnek a dolgaim. S21+ tulajként nem veszem észre hogy bármivel is gond lenne, nálam gyorsan, fullosan megy minden. Szerintem még igaza is van a OnePlusnak és a Samsungnak.
    Nem tudom mit kell trükközést kiáltani. Plusz üzemórákat lehet vele nyerni, szerintem ez mindenkinek jó deal.
    Az viszont teljesen jogos elvárás hogy efeletti kontroll a felhasználóra legyen bízva, és állítgassa szájíze szerint kell-e, nem kell-e, vagy milyen mértékben. Akár saját beállítási profilok létrehozására is lehetőseget adni.
    Adaptív energiatakarékosság is be van nálam nyomva, legtöbb esetben általános használatnál be is kapcsol mert feleslegesen pörögne a proci.
    Az irány, elvek szerintem jók, javítsák ahogy kell, és príma lesz minden. Már van annyi márkabizalmam hogy tudjam, rendben lesz itt minden.
    De amíg a third party alkalmazások is megreccsennek minden évben az új android rendszer váltáskor márkától függetlenül, érdemi előrelépés, haladás is kisebb lesz. Talán foglalkozni kéne kicsit az appjaikkal, előre felkészülni az új rendszerre, nem minden évben pillázni ezekben az időszakokban, mintha teljesen váratlan dolog lenne hogy minden évben frissül a rendszer....

Új hozzászólás Aktív témák