- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Örülök, ha egy felhasznalo figyelmes. Én is jelentem a szerintem fölösleges jogokat. A market epit a kozossegre.
Szerintem ne mentsd el, mert az android nem linux! A meego az. Már korábban írtam, ezek nem virusok, a virusok mas jellegű rombolosra keszitenek, és reprodukalja magát. -
gombsadi
aktív tag
Nem akarok vitazni veled, mert most a hszed 95%-val egyetértek. De mint tudjuk, a feltételezés nem bizonyosság, vagy ha gondolok linkelek a másik store-ról cikket. Ezek az adat lopo, szivarogtato progik mindenhol ott vannak, hiszen emberek készítik a programokat, és ők is ellenőrzik. Azt el ismerem mindenesetre, hogy a marketen több található. De erre semmi forrasom nincs, csak így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest