- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilma27
tag
Nem rossz, nem rossz, ez csak érintős? Valami +infó amit tudsz erről? Nézegedtem a neten, de tapasztalat?
Meglátjuk, felveszem a top listámra -
vilma27
tag
Szeretem a sony ericssonokat, mindig ilyen telefonjaim voltak, mondjon bárki bármit, mindig sokáig bírták nálam.
-
vilma27
tag
Nagyon találó az avatárod Józsi
-
vilma27
tag
sz4blya
Nem heccből veszek telefont, elhiheted. Hanem muszájból, 1év múlva Pestre megyek továbbtanulni, és mivel kóros eltévedő vagyok, és ezt így hidd el, nem tetőzöm példákkal, mert felsorolni is sok lenne, de egy olyan kell ami android, GPS, szóval stb... minden legyen benne, hogy legyen mellettem egy kis segítség, ha esetleg rászorulnék.Ndruu
Köszönöm, fogok bogarásznijoamilestoné
Nem tudom, annyira megosztott a vélemény mindről, hogy dönteni még nem tudok, a xminit azt hiszem kihúzom a sorból -
vilma27
tag
Még a Samsung Galaxy Ace nem is olyan rossz, az 551kicsit túl kerek, de nem rossz
majd utána nézek, viszont holnap, mert megyek filmet nézni.
jó éjt! -
vilma27
tag
Szép vagy művésznőm mondhatom
Igaz, hogy alapból taszítom a technikát, de egy tudok vigyázni a dolgokra, nem szoktam leejteni a telefonokat.
Az a baj, hogy a kerek telefonok meg nem tetszenek annyira, ez a Galaxy Ace, meg nekem már abba a kategóriába tartozik
-
vilma27
tag
Nem tudom, nekem a legjobban az első tetszik, és a stílusomhoz is az passzol leginkább...
De köszi, amúgy az xmini nem tudom belül sok minden van ami jó, de alakja miatt tettem a sor aljára, mert az nekem sem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest