- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A probléma forrása az, hogy semmit sem tudtam a Khronos Group-ról szinte. Így nem is kerestem se honlapot, se "About linket". És tudtam, hogy itt választ kapok a kérdése(i)mre. Köszi a linket. Remélem nem volt nagy meló belinkelni, ha igen linkelhetek én is cserébe valamit, mi érdekel?
-
.LnB
titán
Lenne pár teljesen laikus kérdésem a témában, hogy egy kicsit jobban képbe kerüljek.
-Egy ilyen API kifejlesztése miért éri meg a Khronos Group-nak? Licenszelhető egy egy ilyen API? Vagy teljesen ingyen felhasználható?
-Most akkor egy játék elkészítésekor a fejlesztőknek választaniuk kell, hogy melyik API-ra írják a játékot? DX12 vagy Vulcan? (Mantle-t nem írom mert ha jól tudom a Vulcan arra alapszik) Gondolom a DX12 lesz az elsődleges és eldönthetik, hogy Vulcan-ra is megcsinálják e. Vagy pofon egyszerű egyszerre mindkettőre megírni egy játékot? (Aztán lehet itt nagyon hülyeséget beszélek és nem így működik az egész)
-Mivel a Vulcan alapja a Mantle, és nem zárhatják ki az Nvidia hardvereket, az Nvidia is segíti a fejlesztést? Vagy szokás szerint megint elzárkóznak ahogy szokták?
-Milyen hardveren fog futni a Vulcan API? Vagy nincs követelmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest