- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol7
csendes tag
válasz
Antibazsi #26 üzenetére
Kinek mit jelent a csúcskategória, tudásban és szolgáltatásban S2 mindenképpen az, a többi már egyéni ízlés kérdése. Hiszen olyanok is vannak pl., akik a Vertu modelleket keresik, másra helyezve a hangsúlyt. Egyébként az Ace hátlapja véleményem szerint nem olyan passzentos, mint az S2-é, a fogása a kisebb méret miatt tény, hogy kényelmesebb. A melegedés nekem se tetszik, nem tudom, hogy más készülékeknél mennyire érezhető, de már Iphone 5 csúszásának okaként is felmerült, mint pletyka...:[link]
-
Zol7
csendes tag
válasz
Antibazsi #15 üzenetére
Szerintem "ultragagyizni" és "bazári" anyaghasználatot emlegetni SGS2 esetén erős túlzás. Van szerencsém napok óta próbálgatni egyet, pont azért, hogy eldöntsem, hogy megvegyem-e, és alapvetően kellemes meglepetés ért, mert a korábban olvasottak alapján rosszabb minőségre számítottam. A hátlaptól se kell félni, szépen le és visszapattintható, nagyon rugalmas műanyag, nem recseg/ropog, és kevésbé félteném odaütni, mint pl. egy üveghátú I4-et. Az előlap pedig Corning Gorilla Glass [link], ami nyilván nem mindent, de sok mindent kibír.
Egyedül a melegedése tűnt fel időnként, ami ilyen vékonyságnál ekkora teljesítmény mellett annyira nem meglepő, és még talán jobb is, mintha fém lenne, emiatt:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Svédországon kívül Galaxy R néven debütálhat a Galaxy S II alacsonyabb árfekvésű kiadása.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest