- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol7
csendes tag
válasz
Antibazsi #26 üzenetére
Kinek mit jelent a csúcskategória, tudásban és szolgáltatásban S2 mindenképpen az, a többi már egyéni ízlés kérdése. Hiszen olyanok is vannak pl., akik a Vertu modelleket keresik, másra helyezve a hangsúlyt. Egyébként az Ace hátlapja véleményem szerint nem olyan passzentos, mint az S2-é, a fogása a kisebb méret miatt tény, hogy kényelmesebb. A melegedés nekem se tetszik, nem tudom, hogy más készülékeknél mennyire érezhető, de már Iphone 5 csúszásának okaként is felmerült, mint pletyka...:[link]
-
sdd2
veterán
válasz
Antibazsi #26 üzenetére
Azért az sgs2-nek egy 1,2ghz duplamagja van.Ennek meg 1ghz duplamagja lesz.kevesebb lesz a hő is ezáltal.Ennyi már lehet elegendő hogy mehet rá a fém hátlap.
Én is fogtam már az sgs2-őt meg több más csúcsfont de a hátlap rajta van nagyon patentül a készüléken és rásimul az aksira meg a többire.Nem fog az elhajlani meg stb.
-
Antibazsi
aktív tag
Nem érzem túlzásnak mert csúcskategóriáról van szó. Már egy éve tervezgetem, hogy lecserélem a mostani telefonom, ezalatt megtapicskoltam már néhány komolyabb példányt. Amikor megfogtam az SGS2-t szó szerint ezek a szavak futottak át az agyamon. Meg hogy ez egy játéktelefon. Még a Galaxy Ace-nek is megnyerőbb volt a fogása és a külseje.
A gorilla glass-al semmi baj nincs,viszont a műanyag hátlapra ez a szöveg elég cseszlovák. Szóval minél inkább melegszik a hardver annál inkább szigeteljük le,hogy a júzer meg ne égesse a kis tenyerét? Belülről meg főhet a cucc ezerrel? Végülis valahogy el kell érni,hogy 2 év alatt biztosan tönkremenjen és újat kelljen venni. Meg ezek szerint a Tegra 2 ennyivel kevésbé melegszik,hogy annál már lehet fém hátlap? (Naneee) -
Probber
őstag
És ez a megoldás vajon jól láthatóan tükröződni fog majd az árcímkén?
-
Zol7
csendes tag
válasz
Antibazsi #15 üzenetére
Szerintem "ultragagyizni" és "bazári" anyaghasználatot emlegetni SGS2 esetén erős túlzás. Van szerencsém napok óta próbálgatni egyet, pont azért, hogy eldöntsem, hogy megvegyem-e, és alapvetően kellemes meglepetés ért, mert a korábban olvasottak alapján rosszabb minőségre számítottam. A hátlaptól se kell félni, szépen le és visszapattintható, nagyon rugalmas műanyag, nem recseg/ropog, és kevésbé félteném odaütni, mint pl. egy üveghátú I4-et. Az előlap pedig Corning Gorilla Glass [link], ami nyilván nem mindent, de sok mindent kibír.
Egyedül a melegedése tűnt fel időnként, ami ilyen vékonyságnál ekkora teljesítmény mellett annyira nem meglepő, és még talán jobb is, mintha fém lenne, emiatt:[link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Antibazsi #20 üzenetére
Itt nehezebbnek mondják ami érthető lenne a fémház meg a hátlap miatt is: +19grammal.
Nekem mindenesetre kielégítené az igényeimet pont, wave után. -
daniel909
addikt
sok a 4,2. ha már butább, legyen kissebb is mondjuk 3,7 ami még használható. vagy legyen 4", de akkor a szélek legyenek kicsik cserébe vastag... nem értem mit szeretnek az emberek a 4+"-os telefonokban. szerintem az már nem annnyira kompakt....
-
Antibazsi
aktív tag
Én is így vagyok vele.
Ez így felkeltette az érdeklődésemet és kicsit utánakerestem. Furcsa, de azt találtam,hogy a Galaxy Z súlya fém hátlappal megegyezik az S2-vel, csupán vastagabb lett. Mondjuk elég sok a hardverbeli eltérés, lehet azokkal behozták a difit. pl 2*1.2 GHz helyett 2*1GHz...lehet 0.1GHz = 1g. -
Antibazsi
aktív tag
Hiába ha külsőre ugyanolyan gagyi lesz mint az S2.
S2-t szerettem volna, majdnem meg is rendeltem, de hálistennek még előtte elmentem megtapogatni a hétvégén. Ultragyagyi. Csúcshardver ide vagy oda, a bazári külső és anyaghasználat engem lesújtott. Pedig eddig minden téren meg voltam elégedve a Samsunggal , de most csalódtam. Az S1 is 100x szebb és masszívabbnak tűnik.
Bocs, de ez most kijött.(#14) noisia:
nemfémházas változat? melyik a fémházas? tiszta műanyag az S2! -
noisia
aktív tag
Ha samsung igazán nagyot akarna húzni, kihozná ennek a nemfémházas, kisebb kijelzős változatát, mondjuk 2.1-el, ezen tudnának spórolni (maguknak és nekünk is) és egy ténylegesen más réteg megcélzásával 5x ennyit eladnának, mint ebből az R-ből ...
-
kolosanyi
veterán
Kb 15% lesz a különbség, legalábbis a SGS, és a "butított SGS" közöttiból kiindulva. Annyiért szerintem nem éri meg, mert akkor spórolok még rá, és ott a jobbik.
-
Real Ghoost
aktív tag
Én nagyon kíváncsi vagyok a készülékre, de ahogy írtátok, sorsdöntő lesz a sikere szempontjából, hogy melyik árkategóriába pozicionálja be a Samsung. Főleg, hogy hamarosan jön a Galaxy S Plus is, igazából azzal sem tudom, hogy mi a gyártó célja. ALig várom, hogy teszteljék a mobilarénás srácok.
-
Kinder
senior tag
Kisebb kellett volna... 3,5" vagy 3,7"-es.
-
Antares83
tag
Velemenyem szerint annyi a valtozas a Galaxy S2-hoz kepest, hogy adhattak volna neki mas nevet is.
-
noisia
aktív tag
Az SGS2 alá van pozícionálva, az rendben, de mennyivel?
Ha mondjuk 20-al lesz olcsóbb, akkor sem mentette meg a világot, nézve azt, hogy aki nem ad ki 100at s2-re az 80at sem fog erre (hasra ütöttem). 60ért már elgondolkoznék, de annyival meg nem rosszabb a tegra, hogy a Samsung a saját torkába döfje a kést. Konklúzió: hacsak nem lesz vmi óriási csoda, drága lesz, főlig hogy itt élünk Balkanisztánban. -
nuke7
veterán
tetszik
-
^Clown
addikt
Jónak tűnik, de sz is 100+ kategória lesz itthon sajnos.
-
sdd2
veterán
Várjuk a tesztet
Ez is sikeres lehet ha rendesen tenni fogja a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
ma Svédországon kívül Galaxy R néven debütálhat a Galaxy S II alacsonyabb árfekvésű kiadása.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest