Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Nekem a telefon melegszik. 43 fok felett van töltés közben.
Nokia pad, és Nikin tekercs van a Note4 ben.
Gyári hátlappal nem ennyire melegszik állítólag.
Én három féle tekercsel próbáltam, és ez a második pad.A melegedés fennállt mindegyikkel. Ez állítólag nem használ semmi alkatrésznek. Így én letettem a használatáról.
Itt vártam a topik gazda hsz ét, de csak vártam.
Arról nem is beszélek, hogy 660 mA- al tölti paddal, és a falival 1200 al.
És biza sokszor eldobálja a töltést, mikor a teló csipogással jelzi is ami tök bosszantó! Ha melegszik eldobálja, az elején még nem.
Kb 2 óra alatt tölti fel onnan, ahonnan konnektortól 40 perc.schferenc77
Sok helyen lehet kapni tekercset. Ebay en..... Mivel nem tudom mibe kell, nem tudok linket adni. De a keresőbe írd be .
-
zozor76
tag
Üdv!
Köszi! Én is azt akartam rendelni, csak épp nincs készleten egy ideje, így sárga DT-900 lett piros tokkal T-Mobiltól. A 601-est sem nagyon lehet már kapni feketében vagy sárgában...
Ma vettem át az üzletben, kb. 1centiről már tölti a 820-at, igaz nincs rajta tok. Egyelőre dolgozik a két cucc, remélem nem is lesz velük gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged