- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
wheights
csendes tag
"Az már más kérdés, hogy szerintem csapnivaló a kinézete, ha holnap örökbe fogadna egy olajsejk, és azt mondaná, hogy most elmész vásárolni, de ne gyere vissza, míg 16 millió dollárt el nem költesz, akkor se vennék ilyet, inkább vésetnék WP csempéket egy aranyrúdra, és úgy tennék, mintha az lenne a telefonom."
Az nem kérdés hogy ez a valami bűnronda, ízléstelen, hátborzongatóan taszító, de a 77. hozzászólás miatt megérte elolvasni (és megírni) a tesztet! -
luke.
aktív tag
Ha már nem telik olyan személy megfizetésére aki átolvassa és fordítja magyarra a mondatokat, akkor legalább az egymás cikkeit elolvashatnák, hogy ne kerüljön ki értelmetlen mondatokat tartalmazó cikk.
-
VIC20
őstag
,,drága szar, ha lenne pénzem se vennék, és csak a gazdag roma nemzetiségiek és újgazdag ízléstelen vállalkozók veszik, akik még buták is"
Ebből a:
- ,,gazdag roma nemzetiségűek"-et javítanám magyarra: ,,gazdag cigány nemzetiségűekre", majd kiejteném, hiszem nem ismerhetem a vásárlói bázis etnikai összetételét
- kiejteném az ,,újgazdagból az újat", mert ezt sem tudhatom
- a ,,vállakozókat", mert nem ismerem a foglalkozásukat.A többi maradhat, a buta főleg.
A ,,szar" lehet, hogy erős szó, mondhatunk helyette ,,iraki, harmatos bébi-békát" vagy ,,válogatott cornwalli kosok friss húgyhólyagját"... stb. (Ld. [Whizzo vegyesdesszert])
-
sien
aktív tag
válasz
szab.tam #226 üzenetére
inkább kicsit a "drága szar, ha lenne pénzem se vennék, és csak a gazdag roma nemzetiségiek és újgazdag ízléstelen vállalkozók veszik, akik még buták is" ellen vagyok. a legegyszerűbb ha a lentebb említett boltba bemégy, ha még nem voltál, és megnézel élőben pár vertut.
-
tetrix
tag
annak a gazdag embernek aki ilyet vesz, nyilván van többféle telefonja és aszerint van kiosztva a feladatuk ,hogy az ipse épp golfozásra,operába, fogadásra, ... megy, ezt pl. üzletelni viszi.
tény hogy akinek ennyi pénze van egyik telefont sem használja mert arra ott a személyi titkára aki a s.ggébe mászva követi és bonyolítja a kommunikációt barátunknak.
amúgy ha a design kicsit steampunk irányba menne már jól nézne ki -
p.j.
csendes tag
Látom se válasz se javítva nem lett. Akkor ezentúl hivatkozhatom a mobilarénára, hogy ha pl. a Motorola V8-at luxustelefonnak mondom.
-
VIC20
őstag
A Vertu segít, hogy a ,,bunkofon" kifejezés megújulva tovább éljen.
-
szab.tam
nagyúr
a részemről elég képmutató, de főként igazságtalan dolog volt beszólogatnom.
(pláne úgy, hogy 100k körüli pc hűtő koncepciókat faragok.
és nemsokára olyanokat, amiknek darabja fél milka + lesz, és igazából sznob gyűjtőknek, vitrinbe lesznek szánva...)***
de a "v" forma eléggé lenyűgöz. nem szerem az ívelt formákat, a szögletes agresszíveket viszont igen.
és a vertu-kban eléggé határozott vonalak vannak. -
törölt tag
válasz
ch003067 #196 üzenetére
mert azok munka vagy szórakoztató eszközök, kis számban meg fröccsöntött műanyag gumigamer vackok. ez egy alkalmi kiegészítő amivel lehet telefonálni is. tudom nehéz elképzelni mert nem sokan látnak ki a dobozukból, de aki ilyet vesz azon van ékszerben ennél tízszer nagyobb értékben, az öltönynadrágjába az öv kerül 200k-ba és még bele se lépett az egyedi, kézzel készített olasz bőr cipőjébe. és? rácsodálkoztam a cikkre, ilyen is van, aztán ennyi. én el tudom képzelni. te nem. kár, mert te funkcionalitást keresel benne, okot. nem kell. egy festménynek, egy szobornak sincs célja. ennek se, csak a puszta tudat, hogy exkluzív, hogy drága, és hogy egyes körökben elegánsnak mondott. ennyi már röhögve eladja, ha érted miért ha nem.
-
sien
aktív tag
válasz
szab.tam #211 üzenetére
ne haragudj, de ebben a témában elképesztően szűk látókörű vagy. cserébe viszont makacs. ha tetszik, ha nem a vertu egy elegáns dolog. ha egy ferrarit vett volna az a polgármester, vagy a másik kedves alpolgármester aki mercedesszel jár, akkor a ferrari is és a mercedes is csak magamutogató buta emberek autója lenne? azért ne vegyek q7 es audit mert az ukrán maffiózók kedvenc autója? nem értem ezt a csökönyös általánosítani akarásod. elhiszem hogy felfoghatatlan számodra a közeg ahova tervezték ezt a telefont, de ez nem jelenti azt hogy ennyire támadnod kellene.
-
SárkánySzív
aktív tag
... hát ha annyi lenne, mint amennyi nincs rá, és minden mindegy lenne, akkor nekem kellene egy ilyesmi...
http://burzsuj.blog.hu/2010/10/17/igy_kenyeztetett_londonban_a_vertu...de sajnos a legújabb Experia Z -re sem jut, így marad a régi c702 telefonom
-
-
szab.tam
nagyúr
ény ihjs vejut akajóóók!!!!
-
nord_
veterán
válasz
Runner_fxr #205 üzenetére
Az ájfón már évek óta fém-üveg kombó.
ch003067,
igényes a tulaj, és nem ért a telefonokhoz.
Esetleg azt is jelentheti, hogy igazából nincs szüksége a mostani okostelefonok tudására.Elég egy olyan készülék, amin lehet telefonálni és amin a személyi titkára eléri, ha van valami sürgősen eldöntendő kérdés. (Zárójelben jegyzem meg, hogy az okostelefonok jelentős hányada olyan tulajnál landol, akiknek valószínűleg nincs is rá szükségük. A másik csoport meg az, aki kényszerből vesz okostelefont: ugyanis az igényes, hagyományos kivitelű készülékek egyszerűen eltűntek a kínálatból... manapság már nincs meg az az elegáns, némi fémet, de kiváló minőségű kijelzőt tartalmazó candybar vagy csúszkás, kinyithatós típus, ami régebben oly sikeres volt.)
-
szab.tam
nagyúr
látom, te érted.
feljebb felhoztam példának a hunvaldot. neki is volt vertuja.
ez kicsit egy "ki, ha nem én dolog" is lehet. mármint a motiváció. hasonlít a kigyúrt nyakon lévő 200 gr-os aranylánchoz. de egy öltönyös ember hiába venne fel egy ilyet, nem látszana a nyakkendőtől.
(meg stílusbeli különbség is van. de a lelki indítója akár ugyanaz is lehet.)
a vertut elő lehet venni a zsebből, és lehet vele villogni."Én inkább azt gondolom ékszernek ami valamit sugároz az emberről, most, hogy jót vagy rosszat az részletkérdés." - ennél jobban nem lehetett volna leírni.
de itt van, aki úgy gondolja, hogy a gazdag ember okos is, és ezért nem vesz ilyet.
szerintem a szegénynek pedig valszeg nincs rá pénze.
ebből az következne, hogy senki nem vesz ilyet.
mint ahogy (#185) vhw már 1x leírta...****
gazdag, nem gazdag, motiváció kérdés update.
látszani akar valaminek, hivalkodni.
az kérdés, hoy valójában van-e a kirakat mögött valódi tartalom, és a külső szemlélőnek mi a véleménye.
irígy, sajnálóan lenéző, vagy csettint, hogy ez igen...*****
de majd mindjárt jön néhány sértődött vertu tulaj, hogy ők nem villogni akarnak vele, és különben sincs fél kilós aranyláncuk.
ööö. azaz nincsen már. mert eladták, hogy meg tudják venni a vertut... -
ch003067
addikt
Mondjuk lehet, hogy igazad lesz. Ha én is gazdag lennék, akkor lehet, hogy máshogy gondolnám a dolgokat......
Ez a telefon mondjuk azon kívül, hogy " annyi pénzem van, hogy nem tudok vele mit csinálni " dolgon kívül mit sugároz az egyénről ? Háth, nagyon semmit..... Max azt, hogy igényes a tulaj, és nem ért a telefonokhoz.
-
Például ezért: Concierge: milliókat fizetni azért, hogy könnyebben költhessük a milliókat
Illetve jobban mutat egy Vertu az Aston Martin kulcsa mellett mint egy műanyag ájfón vagy galaxy. -
Tv
senior tag
válasz
ch003067 #202 üzenetére
Miért lenne kötözködés amit írt? Ha megnézed pl. a jelenlegi telefonok nagy része fröccsöntött műanyag. Legolcsóbb gagyi anyag. Nameg egy tömegterméket hogy is lehetne ékszerként tekinteni? Én inkább azt gondolom ékszernek ami valamit sugároz az emberről, most, hogy jót vagy rosszat az részletkérdés. Pl. meglátsz valakit pl. egy Galaxy S3-al szerintem semmi nem jut eszedbe. Lényegtelen, átlagos, érdektelen (nyilván nem maga az ember). Szerintem mi igazán nem is látunk bele azoknak a világába, akiknek tényleg ennyire számítanak ezek a luxuscikkek, ezért nem igazán értjük, hogy miért is veszi meg ezt valaki.
-
Tomate
veterán
Nem szép, de legalább csúnya
-
Bár nem vagyok gazdag, de még is másképp látom. Szerintem meg igényes gazdag ember pont, hogy nem ájfónt fog a kezébe venni, hanem inkább vertut, de lehet én gondolom rosszul. Egy igazán gazdag embernek többet ér például a concierge szolgáltatás mint az, hogy 13 megapixel a kamera, amivel tudja magát jó minőségben a tükörből fotózni, meg pont lesz@rja a sok magos processzort. Van helyette zafír kristály üveg, ami valóban karc és ütés álló, nem úgy mint az a bohóc gorilla glass, és még több igazán minőségi anyag. Akinek a munkája miatt kell egy gyors, mobil netezős eszköz, az megint más kérdés.
-
-
Wa2x_
veterán
Hajjajj ezmiez?
-
pufferzóna
tag
válasz
desolator #53 üzenetére
(#53) desolator
"Valahogy nem tudom elképzelni, hogy komoly nyugati üzletemberek ezzel villogjanak. "
Komoly üzletembert a munkája (cége, beosztása) minősít, nem kell villognia. Az inkább a tejfölösszájú kiscsávóknak és mindenféle gettószökevénynek van fenntartva, de ezeknél egyébként is az iPhone a menő.
Ilyen és ehhez hasonló telefont én inkább a feleségemnél tudnék elképzelni, voltak már igényes telefonjai (BB-k, régebben LG Secret), szerette őket már csak a külsejük miatt is.
-
kristof83
aktív tag
Azért amíg itt acsarkodtok hülyeségeken, megjegyezném hogy menetközbe a telefon elkelt, és egy ezeréves mobilarénás vette meg...
-
Möhe
addikt
lassan jobb ez a topik mint a samu kontra epöl harc
az az egyik gond hogy a tökömet fel merem tenni,hogy az ittlévők egyike sem olyan vagyonos hogy hiteles szemléletet tudna prezentálni arról,hogy a felső 1%-ban milyen is a légkör és a mindennapi lét amikor egy ilyen kütyü ára is több évre helyre rakná a családi kasszát kispolgári szinten
innentől fogva a topik szerintem zárható, fölösleges szájkarate lesz ebből
bár jó olvasni,hogy ki hogyan is gondolná az életét és mit venne eurómilliomosként,de aki bele születik a dúsgazdag létbe annak ez átlagos,nekünk meg fel nem fogható dolog,mert nem ez vesz körül nap mint nap
béke
-
-
szab.tam
nagyúr
(#182) HuMarc
meg bukott polármesterekről.
(gyk: hun vald, hun nem vald vertuja...)
ezeknél a vevőknél nem az os verziószáma az érdekes, hanem az, hogy ki lehessen csapatni a cuccot az asztalra. -
ch003067
addikt
Értem én, hogy Vertu, meg kiváló anyaghasználat, de ha vesz az ember ( aki milliárdos ) telefont, szerintem az se ilyet fog venni, mert azon kívül, hogy szép, semmire nem jó.... Max diót lehet vele törni, mert jó kemény.
Ma már nem arról szól a telefon biznisz, hogy minél szebb legyen valami, hanem hogy minél több hasznos dolog legyen benne. Jelen esetben ebben semmi jó nincs...
A kamerája semmit nem ér, a régi LG Arena-m ( 5mpx) is jobb képet csinált, a Note 2-ról meg ne is beszéljünk.... Jóó, tudom én, hogy nem új telefon, de akkor is...
1,3 - 1,5 millió forintot szerintem másra is el lehet költeni egy gazdag embernek, minthogy vegyen egy vasdarabot, amin van egy kis marhabőr....
-
leeate
senior tag
A telefon külsejéről az a véleményem, ami oly' sokszor elő szokott fordulni más dolgok vonatkozásában: hátulról jól néz ki (sőt, nagyon jól). Elölről viszont a hőskori PDA-kra emlékeztetett. A belső meg olyan, amilyen. Egy ajánlott plecsni milyen troll lett volna a végére
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gányolást igénylő? Érdekes osztálytársaim tök jól elvannak vele, én is a gyári ROM-mal, de én csak a teljesítmény miatt rakok rá főzöttet. Nem igényel semmi gányolást, nem az Androiddal van baj, hanem a sok hülye gyártóval, akik csesznek optimalizálni, vagy telenyomatják saját lagos felhasználói felülettel.
-
Én pl prémium szolgáltatásnak tartom a Nokiák FM-Transzmitterét. Nagyon pöpec!
Az usb-otg meg alap. -
válasz
szab.tam #169 üzenetére
Van direkt női modell!
Az andrási úti boltjukban tessék üvegen keresztül benézni /Úgy sem engednek be, mert face-kontroll van.
/
Amúgy "Az miaz?" volt, amit bemutattál a képen?
Ja! És a csodás telefonos szolgálat havi dijas! Semmi extra - ez csak a kólcenter, aminek a száma a nyomógombhoz van definiálva. És nagyon nem olcsó a dijja!
Ha a szolgáltatás nincs aktivizálva, akkor egy átlag alatti használatú telefon lesz és kész. /természetesen a hívott számot nem írja ki - nem publikus mindenki előtt/Szóval nem egy nagy szám a készülék. A szolgáltatástól lesz az!
De ha drága mobil kell - extrák nélkül: Mobiado. Ez is anyagos nagyon.
-
moleculez
veterán
valamiért biztos vagyok benne, hohy a Vertu jó pénzért bármilyen modelljuket elkészíti nőknek rózsaszín aranyból, vagy amire csak vágyik pl Ő Fényessége Putyinné.
-
törölt tag
tudom hogy ez már csak szőrszálhasogatás, meg lovagolás a szavakon de olvasatomban a prémium termék az, ami ízig vérig a legjobb elérhető összetevőket tartalmazza gondosan válogatva odafigyeléssel és szépen tálalva. ez nem az
az exkluzív aminél a hangsúly azon van, hogy ilyet a szomszéd vagy a másik igazgató, nepper, stb nem fog villantani sanszosan, kis szériás, ritka, viszonylag egyedi, és persze drága. máshol van a lényeg, csak azért írtam hogy ez közel se prémium még a személyi asszisztenssel sem szerintem. exkluzívnak viszont bőven jó
a célközönség igénye itt lényegtelen (bár a fogyasztó igényei úgy általában is, ez is megérne egy misét
)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #168 üzenetére
csak lejárt az idő...
ez most tényleg nem önreklámnak szánom.
valami hasonló színre gondolok.
ez a szín egy női vertu-ban tuti ütős lenne.
viszontreakciókból érzékelem... -
szab.tam
nagyúr
igen.
tehát ezeknél az exluzivitás, státuszimbólum, sznobizbus, stb.számít.
egy letisztult, de agresszív "V" forma, igényes anyagfelhasználás.
esetleg aranyozás, elegáns bőrtok.
és a márka.de nem a csicsás gémer kinézet, kiugró pöckökkel.
(erre írtam az aerocool ház hasonlatot.)a tesztben lévő telefon nem jó.
ha a célt, és acélközönség szemszögéből nézem.***
összefoglalva.
a vertu egy macsós, sznob rétegnek kitalált valami.én inkább erősebben nyitnék a potenciális női vevők felé.
rózsaszín és lila színben, diszkrét brill, strass berakással. ("v" formát lekövetve)
tuti siker. -
HuMarc
veterán
válasz
#56573440 #166 üzenetére
A célközönségnek valószínűleg pont annyit számít a belső, mint a legtöbb nőnek egy autó belseje, mint mondtam, őket nem is ez csábítja. Viszont ha jól tudom/gondolom, ehhez a készülékhez is jár a Vertu 24 órás abszolút exkluzív és bármire képes személyi asszisztense, ami lássuk be, még a gyenge hardver mellett is nagyon csábítást jelenthet. Persze nem az olyan halandóknak, mint mi, de megvan ennek a telefonnak a célközönsége is
-
törölt tag
a szó amit keresel az exkluzív. prémium max az anyaghasználata, de egy egész készülék ettől még nem lesz az szerintem, és még az anyaghasználat se annyira kiemelkedő, vertuból ez fapad szinte
ha prémium akkor a legjobb anyagok, a legjobb belsővel, és prémium szolgáltatásokkal. ez így szerintem attól messze van
-
HuMarc
veterán
válasz
szab.tam #163 üzenetére
Azokat a milliomosokat, akiket nem a kinézet, vagy bármiféle, nekünk, "halandóknak" ésszerűnek tűnő érv, vagy tulajdonság csábítja ebben a telefonban. Mert azokat az embereket az a tudat vonzza, hogy az ő telefonjuk annyiba kerül, mint egyes emberek autója. És azért vesznek ilyen prémium termékeket, mert ezek a szó legmélyebb értelmében ténylegesen és valóságosan prémium termékek.
-
DiamondBack
senior tag
azért úgy elképzelem mikor a volt tulaja bekocogott a telefonosboltba és: -beszámítattnám ezt valamibe...
-
szab.tam
nagyúr
a letisztultabb vertu-k sokkal szebbek, elegánsabbak.
nem tudom, ezzel a külsővel kiket céloztak meg.
talán azokat akik brillbetéses aeroccol házat vesznek. -
Dr.FantastiK
őstag
a SAMSUNG csinal rendes tellakat . . .
-
Dr.FantastiK
őstag
ez a telefon egy trágya ! ! !
akkor is !
Kedves Moderator : Megtiltod hogy legyen velemenyem ?
Mindenaron azt akarod hogy jelentselek fel ??
-
vhw
addikt
A fröccsöntöt műanyag tucat tepsik szebbek?
-
trufa12
addikt
Ez 1 Sz-R
-
BlackBull
csendes tag
Hát nemtudom, szerintem otrombán ronda egy telefon ez...Ez a csillagkapu egyik darabja ? Fúj
-
muratomi1
senior tag
Uhh symbian belle rendszerű vertu. Ilyen se volt még.. és kb. ugyanúgy 1 éve nincs symbian rendszerű telefon.
Én azért örülök hogy lecserélték az S40-es szoftvert egy bellére. Nekem tetszik. Bár az 1 millió sok érte de ha én milliárdos lennék megvenném úgy ahogy van. Meg egy 808-as mellé hogy legyen mivel fényképezni, és egy sony xperia Z. Samsung? Kell a faszomnak még egy olyen büdzsé -
válasz
Georgie1224 #150 üzenetére
Igen überkirály dolog, de akinek ájóesz, vagy droid van - nem is sejti milyen jó tud lenni.
-
Georgie1224
tag
Egy dologban téved a cikkíró.
Nem csak az NFC a különbség, hanem egy olyan összetevő van még ami miatt én nem cserélném le a C7-esem.
Ezt úgy hívják, hogy FM Transzmitter.Egyébként a telefon legyen bármilyen extrákkal ellátva, meg nem venném még ha milliárdos lennék akkor sem.
Aki nem tudná mit jelent: Az fm transzmitter segítségével az FM rádió sávon belül 88,1 és 107,9Mhz között lehet beállítani a telefonon, hogy a rajta hallgatott zenét például az autóban hallgathassuk. Ehhez ugye a kocsi rádióját kell a telefonon megadott frekvenciára hangolnunk, és utána egyből élvezhetjük a zenéinket.
-
pixelking
tag
Olyan mint egy űrszemét, csak drága
-
Volt kézben egy használt jó régi vertu.
Titán, zafir, stb...
Makulátlan, karcmentes, k.rva nehéz igényes darab.
Bejött! Tetszik! Ez is.Meg a Mobiado ébenfa fekete- acél is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ninja Chick. #146 üzenetére
Ahhoz elég egy iPhone-t venned, az is megteszi szerintem
Persze Magyarországon
Na viccelek csak, ez nem nekünk készült, nem is olyan szemmel kell nézni.
HuMarc: Akkor nem kapsz, ha nem kell
Akció vége
Majd lehet elkezdek lottózni, egyelőre minden pénz szemműtétre megy, ugyanis az fontosabb számomra
-
Ninja Chick.
tag
Ez a Vertu telefon a tökéletes tükre a társadalmunknak.
Drága de legalább szar. De mégis ettől leszel bizonyos körökben valaki. -
-
HuMarc
veterán
Hát azt kell hogy mondjam, hogy ilyet belátható időn belül csak a tévében fogok látni, de nem is sajnálom, őszintén szólva ablakon kidobott pénznek érzem azt, amit valaki erre költ. Persze ez egyeseknél nem is negatívum, inkább pozitívum
-
olbaidhun
őstag
+1 vertu ascent ti volt nálam pár hétig és egészen "kedves" kis teló. Lehet szeretni a bumfordi egyszerűségét. És valóban, a jelenlegi gazdája mai napig ezt kapja először elő, ha hívás, vagy üzlet van. Az iphone5 pedig marad a zsebében, egészen addig, amíg a kisfia el nem kéri játszani, vagy meg kell nézni az árfolyamokat/ email-t/ vibert.
Igaz erre egy olcsóbb droid is bőven elég lenne egyben, de nem hallgat rám, nem hiszi el, hogy a htc legend-et képtelen vagyok legyőzni egyedül.
-
csibe1
addikt
Pofás kütyü,bizonyos helyeken megjelenni villogni biztos jó.
Viszont ha már ilyent vennék,és szórakozna a SIM foglalat,meg akadna a rendszer a szutyok hardver miatt; akkor simán a kirakaton keresztül küldeném vissza a gyártónak.
Úgy látszik valahol mégis kelendő,de ez egy vicc; hogy ilyen igénytelen bizonyos szempontból. -
gantum
tag
drága gagyiság. jajjdegagyi.
-
Hawerr
tag
nálam a 100 000 res telefon is drága már
-
lapuli
tag
Pendrivenak jó lenne :-)
-
motoflug
őstag
válasz
szeksziboj #122 üzenetére
Nem neztel te sok Monty Pythont?
-
Kasya
nagyúr
válasz
tigerscorpio #128 üzenetére
A Vertu nem a vilag legdragabb telefonja akar lenni, hanem egy felso reteg luxus telefonja.
-
tigerscorpio
aktív tag
sziasztok a mobiadora gondoltam, de ha valaki nem látta volna akkor itt van egy cikk...
Link egy felsorolásról origo techbázis
érdekes dolgokat lehet megtudni ...
(Bocsi legközelebb használom a szerkesztést)
-
tigerscorpio
aktív tag
Sziasztok...
betévedtem, de már megyek is, hát ez meg mi a sz*r?
Egyszer láttam valahol nézegettem egy telefonos oldalt, hogy full fapados telók volna, hogy mocskos drágán, de nem tudom, hogy milyen oldal volt...
Ár: (kb.) 1.300.000 $
Információk:
Jelenleg egy orosz cég büszkélkedhet a világ második legdrágább mobiltelefonjával. A JSC Ancort nevű vállalat Peter Aloisson neves ékszerészt bízta meg a Crypto Telecommunication Security cég Crypto Smartphone okostelefonjának az egyedi feldíszítésével. A különleges mobiltelefonon lévő céglogó és a billentyűzetek 18 karátos aranyból készültek, a navigációs billentyűt 28 drágakő díszíti.
A tárolt információk biztonságért a TMS 320 VC 5416 típusú kódolóprocesszor felel és képes bármilyen adatot - legyen az egy telefonszám, egy csatolt állománnyal rendelkező e-mail vagy egy SMS - megfelelően titkosítani. Ráadásul ezek az információk mindig kódolva is jelennek meg, így senki sem tudja elolvasni az adatokat, ha véletlenül ellopnák a készüléket vagy magára hagyjuk.
Maga az okostelefon egyébként átlagos műszaki paraméterekkel rendelkezik, így például támogatja a 900 és az 1800 MHz-es GSM-hálózatokat, a belsejében pedig egy 266 MHz-es órajelű Motorola MX21 processzor dolgozik. A készülék 64 megabájt beépített memóriával és szintén 64 megabájt integrált flash-memóriával gazdálkodhat. Bár a digitális kamera kimaradt, a beépített MP3-lejátszó azonban nem hiányozhat. Ennek ellenére nem mondhatni, hogy a díszítésén kívül az eszköz a tudásával nagyon elkápráztatná az embert.A 2,2 colos kijelző 262 144 szín és színárnyalat megjelenítésére és legfeljebb 240 x 320 képpontos felbontásra képes. A latinbetűs billentyűzet mellé jár még az érintőképernyő is. A 115 x 53 x 24 mm méretű exkluzív modell támogatja a WAP 2.0-s szabványt és beépített Word fájlnézővel is rendelkezik. A Crypto Smartphone maximális készenléti ideje gyári adat szerint max. 100 óra, míg a beszélgetési ideje legfeljebb 2 óra.
-
p.j.
csendes tag
"Méregdrága, de (elavult) operációs rendszert futtat, így a nagyon kevés luxuskategóriás okostelefonok közé tartozik a Vertu Constellation T."
Mi van?!
Ez a mondat nem kicsit értelmetlen, és ez az első a cikkben!
Nem is olvasom tovább. Tehát amelyik mobil (elavult) operációs rendszer futtat az a nagyon kevés luxuskategóriába tartozik? Vagy nem tudom... de nem sok értelme van...
-
dogi01
aktív tag
Teljesen jó, olajsejk vagyok, és ezt teszem ki az asztalra amikor tárgyalásra megyek.
-
Stanley-B.
őstag
én mondjuk ebben a kategóriában inkább Gressot vennék már
-
vhw
addikt
Nekem tetszik.
A sok fém, a bőr borítás, azok a kis csavarok...
Kissé emlékeztet a régi SLR fényképezőgépekre. -
szeksziboj
tag
válasz
margithid #51 üzenetére
"Akik ezt a telefont gyártják, sajnos úgy gondolták a jó izlés és a gazdagság nem jár együtt..."
Tehát valamit mégiscsak sejtenek az arab, orosz lélektanból
Amúgy luxuscikket ezen telók analógiájára bárki tud gyártani, elég ha valamivel furább mint minden más termék az adott témában, de fontos tényező, hogy 1-2 nullával több kell az árcetlire!
Főként ezen felbuzdulva kezdtem én is bevezetni a piacra a "legeslegújabb gazdagok" informatikai slágercikkét a kristályokkal bevont
mackósajtotMaximilien winchestert, abból is az alábbi olgarcha változat fogy a legjobban.
Igaz, még csak nem is a legújabb, igaz már szintén szakállas függőleges adatrögzítés lett alkalmazva, illetve a tányérok is csak bordázott vaskarmantyúkkal lettek rögzítve a házba, ezért évente újra kell futóztatni őket, de "ablakos" modderek számára ez a legjobb választás, hiszen ha megfelelő szögben rögzítik a házban a ledeket, a ráeső fény nagyon szépen úgymond "becsillogja" a többi hardware elemet.Íme a legutóbbi típus, nagy valószínűséggel eldobható koala-bőr tokban is lesz kapható tavaly.
-
törölt tag
Értem mire gondolsz.
Én dolgoztam külföldön ahol rengeteg ember megtehette volna hogy vesz ilyen telót, viszont csak a külső nem elég. Ezek az emberek többsége megvette a szifon 5-öt. Lehetséges hogy a Te tapasztalataid mások voltak. Én ezt elfogadom és tiszteletben tartom. -
NandoXXL
senior tag
MINŐSÉG? A frissítés szarakodott, egy nyomvadt sim kártya nem megy bele normálisan. Alapvető dolgokban hibás. Mi járt a cikk író fejében?
-
Atos23
senior tag
-
Baromi ronda.
+
Jók a digit képek, nem értem, miért lett fikázva. -
Borosz
őstag
Talán jobb lenne, ha egy milliomos csemete tesztelné.
Egyébként marha ronda egy kütyü. Újabb példája annak, hogy az ember mennyire egy idióta fajta.
-
lexter00
őstag
Ha már méregdrága autók,3 db készült belőle darabonként 1 milliárd ft és elkelt mind a 3 még a bemutató előtt.
-
Sofian
őstag
Akkor tulajdonképpen ilyet a "Hajdú Péterek" vesznek....
-
Nigér
őstag
Ha lesz praktikum zsugával, akkor ehet megveszem...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még mindig a Nokia 7110 és az Ericsson T28s a király.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm jó volt a teszt, de amikor behalt frissítés után tuti izzadtatok, pár havi fizetésetekbe belekerülhetett (bár nem tudom mennyit kerestek
)
A telefon nem is rossz, tetszik
-
nord_
veterán
válasz
#85636864 #103 üzenetére
Egyrészt a munkám miatt kapcsolatba kerülök olyanokkal is, akiknek nem okozna gondot ilyet venni újonnan (és ha valami megtetszik nekik, megveszik, az árcédulára ügyet se vetnek).
Másrészt attól, hogy az átlagember pénzügyi körülményei jellemzők rám is, attól még el tudok vonatkoztatni a saját kis világomtól. Próbáld ki, tágítja az ember látókörét -
enginev3.0
félisten
Egy Ferrarit jobban elfogadnék
-
Maximum1
őstag
Ritka szarúl nézz ki.
Valahol láttam használtan az elődjét, "zseb kopott" volt a szerencsétlen, úgy még rondább.
Gondolom lelakni egy ilyet az az igazi rajság.Hiába, gazdagnak születni kell, hogy értsd, értékeld az ehhez hasonló termékeket.
-
Neszójábe
senior tag
Így is lehet mondani...
Zsömpi Ismétlen, nagyrészt már megvált a márkától és mindent az új fejlesztésekbe öl (nem tudom, mi van a Samu tarsolyában, ott azért lapulhatnak érdekes dolgok, a csodaphone-nál szerintem semmi nincs, csak Berlin az északi sarkon, szóval nem lennék meglepve, ha pár éven belül fordulna a kocka).
-
törölt tag
válasz
Neszójábe #100 üzenetére
Jól látod. A Nokia tényleg jó irányba halad a WP8 hamarosan befuthat... de ne térjünk el a tárgytól.
Szerintem azt viszont jól tennék ha ettől a Vertutól megválnának és még keményebben nyomnák a WP-t. Bár az is igaz hogy válságban ki merne nagyobb pénzt bizonytalanul beleölni a Vertuba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest