- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neszójábe
senior tag
Így is lehet mondani...
Zsömpi Ismétlen, nagyrészt már megvált a márkától és mindent az új fejlesztésekbe öl (nem tudom, mi van a Samu tarsolyában, ott azért lapulhatnak érdekes dolgok, a csodaphone-nál szerintem semmi nincs, csak Berlin az északi sarkon, szóval nem lennék meglepve, ha pár éven belül fordulna a kocka).
-
Neszójábe
senior tag
válasz
#85636864 #99 üzenetére
Nokiának most a legkisebb gondja is nagyobb...
(Tavaly nagyrészt megváltak a márkától) Bár szerintem jó úton haladnak, nekem (ahogy már említettem) egy ajándékba kapott N8-am van. Soha nem adtam volna érte annyit, amennyibe került, de neki köszönhetem, hogy nem kell kamerát vennem, mert normál körülmények között ugyan olyan minőségű felvételt lehet vele készíteni. Lassan talán beérik az együttműködésük az ablakokkal és mivel kiestek a megkérdőjelezhetetlen vezető pozícióból, újra elkezdenek telefont gyártani, nem úgy mint pl. a Samu a műanyag telefonjaival, vagy vezér nélküli csodaphone.
Visszatérve a létjogosultság kicsit bonyolultabb kérdés ennél és ne felejtsük el, hogy válság van...
-
-
Neszójábe
senior tag
1. A nagynéném vett egy n8-ast anno. Nem tudott rajta sms-t írni, ezért inkább odaadta nekem... Igen, sokan vannak olyanok, főleg ebben a rétegben, akinek HÁTRÁNY az okostelefon!
2. Két orosz üzletember beszélget. "Ezt nézd, milyen nyakkendőt vettem 500 dollárért ebben a boltban!" Mire a másik. "HÜLYE VAGY?! A másik oldalon 1000-ért megkaptad volna!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest