- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gányolást igénylő? Érdekes osztálytársaim tök jól elvannak vele, én is a gyári ROM-mal, de én csak a teljesítmény miatt rakok rá főzöttet. Nem igényel semmi gányolást, nem az Androiddal van baj, hanem a sok hülye gyártóval, akik csesznek optimalizálni, vagy telenyomatják saját lagos felhasználói felülettel.
-
törölt tag
tudom hogy ez már csak szőrszálhasogatás, meg lovagolás a szavakon de olvasatomban a prémium termék az, ami ízig vérig a legjobb elérhető összetevőket tartalmazza gondosan válogatva odafigyeléssel és szépen tálalva. ez nem az
az exkluzív aminél a hangsúly azon van, hogy ilyet a szomszéd vagy a másik igazgató, nepper, stb nem fog villantani sanszosan, kis szériás, ritka, viszonylag egyedi, és persze drága. máshol van a lényeg, csak azért írtam hogy ez közel se prémium még a személyi asszisztenssel sem szerintem. exkluzívnak viszont bőven jó
a célközönség igénye itt lényegtelen (bár a fogyasztó igényei úgy általában is, ez is megérne egy misét
)
-
szab.tam
nagyúr
igen.
tehát ezeknél az exluzivitás, státuszimbólum, sznobizbus, stb.számít.
egy letisztult, de agresszív "V" forma, igényes anyagfelhasználás.
esetleg aranyozás, elegáns bőrtok.
és a márka.de nem a csicsás gémer kinézet, kiugró pöckökkel.
(erre írtam az aerocool ház hasonlatot.)a tesztben lévő telefon nem jó.
ha a célt, és acélközönség szemszögéből nézem.***
összefoglalva.
a vertu egy macsós, sznob rétegnek kitalált valami.én inkább erősebben nyitnék a potenciális női vevők felé.
rózsaszín és lila színben, diszkrét brill, strass berakással. ("v" formát lekövetve)
tuti siker. -
törölt tag
a szó amit keresel az exkluzív. prémium max az anyaghasználata, de egy egész készülék ettől még nem lesz az szerintem, és még az anyaghasználat se annyira kiemelkedő, vertuból ez fapad szinte
ha prémium akkor a legjobb anyagok, a legjobb belsővel, és prémium szolgáltatásokkal. ez így szerintem attól messze van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest