- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
tigerscorpio #128 üzenetére
A Vertu nem a vilag legdragabb telefonja akar lenni, hanem egy felso reteg luxus telefonja.
-
Kasya
nagyúr
Tehat 210 PPI mar annyira xarnak mondhato, hogy a Kijelző mérete, minősége kategoriaban 6-ot erdemel? Ellenben a pl. Xperia Z fako es rossz betekintesi szogu kijelzoje 9-et?
De vonatkoztassunk el a Z-tol. Azert a 210 PPI-n kivul nincs semmi ok a negativitasra, tehat a 6-ot nem latom indokoltnak. A mindennapokban nem egy feltuno problema ez (tudom, mert sokat hasznaltam N8-at). Mindegy is, nem akarok ennyire leragadni rajta, hogy tobb hsz-t szenteljek ra, remelem majd Rusi ha latja, valaszol. -
Kasya
nagyúr
2#-es hsz-re visszaterve:
Rusi:
"A kapacitív érintőkijelző 3,5 hüvelykes képátlóval rendelkezik, felbontása a Nokiánál már ismerős nHD, azaz 360x640 pixel. Ennél érdekesebb, hogy egy ClearBlack AMOLED panelről van szó, illetve a védelemről szuperkemény zafírüveg gondoskodik (egyetlen karc sem volt rajta). Az AMOLED előnye mindenképp a tökéletes fekete szín, de a betekintési szöge sem rossz (bár oldalról elzöldül a kép), viszont napfényben nem kiemelkedő a láthatósága."
Miert lett a kijelzo minosege, merete 6-os? A kijelzo merete teljesen fekszik a keszulekhez, claerblack amoled, zafiruveg. Ha a napfenyt es kisebb betekintesi szoget veszem alapul, se indokolt a cikk alapjan a 6-os. Az Xperia Z mellett (ami 9-et kapott), vegkepp nem ertem.
38# Keso...tudtam mar en a legelejen, hogy a parlamenti kozvetitesen/ulesen megszokott stilus fog jonni
Hasonlatok, dobalozasok, ertelmetlen fanyalgasok.
54# Igen, valoban jol illene hozza. Nekem nagyon bejonne ^^
-
Kasya
nagyúr
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Most ezt ugy irod, mintha pl. Iphone 5-re nem lehetne elkolteni kozel ekkora osszeget
Ennek az arabol pedig rengeteg 808/N8-at is lehet venni, de nem errol szol. -
Kasya
nagyúr
Remelem ezuttal nem fog elkezdodni az ertelmetlen flame-war, mint a legtobb vertus topicban.
Tetszik, mint a legtobb Vertu. Azert sajnalom, hogy kameraban nem tettek bele egy N8 tipust... A kijelzo 6 pont az, amit egyedul nem ertek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest