- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
ch003067 #202 üzenetére
Miért lenne kötözködés amit írt? Ha megnézed pl. a jelenlegi telefonok nagy része fröccsöntött műanyag. Legolcsóbb gagyi anyag. Nameg egy tömegterméket hogy is lehetne ékszerként tekinteni? Én inkább azt gondolom ékszernek ami valamit sugároz az emberről, most, hogy jót vagy rosszat az részletkérdés. Pl. meglátsz valakit pl. egy Galaxy S3-al szerintem semmi nem jut eszedbe. Lényegtelen, átlagos, érdektelen (nyilván nem maga az ember). Szerintem mi igazán nem is látunk bele azoknak a világába, akiknek tényleg ennyire számítanak ezek a luxuscikkek, ezért nem igazán értjük, hogy miért is veszi meg ezt valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest