- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ch003067 #196 üzenetére
mert azok munka vagy szórakoztató eszközök, kis számban meg fröccsöntött műanyag gumigamer vackok. ez egy alkalmi kiegészítő amivel lehet telefonálni is. tudom nehéz elképzelni mert nem sokan látnak ki a dobozukból, de aki ilyet vesz azon van ékszerben ennél tízszer nagyobb értékben, az öltönynadrágjába az öv kerül 200k-ba és még bele se lépett az egyedi, kézzel készített olasz bőr cipőjébe. és? rácsodálkoztam a cikkre, ilyen is van, aztán ennyi. én el tudom képzelni. te nem. kár, mert te funkcionalitást keresel benne, okot. nem kell. egy festménynek, egy szobornak sincs célja. ennek se, csak a puszta tudat, hogy exkluzív, hogy drága, és hogy egyes körökben elegánsnak mondott. ennyi már röhögve eladja, ha érted miért ha nem.
-
törölt tag
tudom hogy ez már csak szőrszálhasogatás, meg lovagolás a szavakon de olvasatomban a prémium termék az, ami ízig vérig a legjobb elérhető összetevőket tartalmazza gondosan válogatva odafigyeléssel és szépen tálalva. ez nem az
az exkluzív aminél a hangsúly azon van, hogy ilyet a szomszéd vagy a másik igazgató, nepper, stb nem fog villantani sanszosan, kis szériás, ritka, viszonylag egyedi, és persze drága. máshol van a lényeg, csak azért írtam hogy ez közel se prémium még a személyi asszisztenssel sem szerintem. exkluzívnak viszont bőven jó
a célközönség igénye itt lényegtelen (bár a fogyasztó igényei úgy általában is, ez is megérne egy misét
)
-
törölt tag
a szó amit keresel az exkluzív. prémium max az anyaghasználata, de egy egész készülék ettől még nem lesz az szerintem, és még az anyaghasználat se annyira kiemelkedő, vertuból ez fapad szinte
ha prémium akkor a legjobb anyagok, a legjobb belsővel, és prémium szolgáltatásokkal. ez így szerintem attól messze van
-
törölt tag
órát pl azért vesz valaki vagyonokért, mert esetenként milliókról, milliárdokról tárgyal és nem forintban pl, egy tárgyaláson nem veszik egyszerűen komolyan ha tucatcuccokban jelenik meg. ez is ilyen részben vagy egészben.
az meg hogy a sokak által felhozott nem jó a ferráris hasonlat mennyire sántít vagy nem nézőpont kérdése. egy focusba több cucc fér, nem akad el az első nagyobb fekvőrendőrben, nem húzza meg az első csicska a sarkon, lehet vele fel és lehajtani mélygarázsba, stb. van olyan felhasználása amiben egy csúcs ferrari is kevesebb mint egy új golf. és? megveszi, lehet hogy évente 2x kimegy vele pályára és annyi. oda meg tizedéből vehetne egy komoly pályagépet, ami állva hagyja a pacis csodáját. akkor minek? pont azért mert megteheti, mert van, mert néha kigurul vele és kész. ezt
aki ilyen telefont vesz drágán azt el lehet ítélni de azzal akkor mi van aki megveszi az s3-at és csak telefonál rajta? ott meg benne van a cucc a lehetőség és mégsem használja ki. ugyanaz csak pepitában, ebből meg több van jelentősen.
nem olyan nehéz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest