- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
#85636864 #103 üzenetére
Egyrészt a munkám miatt kapcsolatba kerülök olyanokkal is, akiknek nem okozna gondot ilyet venni újonnan (és ha valami megtetszik nekik, megveszik, az árcédulára ügyet se vetnek).
Másrészt attól, hogy az átlagember pénzügyi körülményei jellemzők rám is, attól még el tudok vonatkoztatni a saját kis világomtól. Próbáld ki, tágítja az ember látókörét -
Neszójábe
senior tag
válasz
#85636864 #99 üzenetére
Nokiának most a legkisebb gondja is nagyobb...
(Tavaly nagyrészt megváltak a márkától) Bár szerintem jó úton haladnak, nekem (ahogy már említettem) egy ajándékba kapott N8-am van. Soha nem adtam volna érte annyit, amennyibe került, de neki köszönhetem, hogy nem kell kamerát vennem, mert normál körülmények között ugyan olyan minőségű felvételt lehet vele készíteni. Lassan talán beérik az együttműködésük az ablakokkal és mivel kiestek a megkérdőjelezhetetlen vezető pozícióból, újra elkezdenek telefont gyártani, nem úgy mint pl. a Samu a műanyag telefonjaival, vagy vezér nélküli csodaphone.
Visszatérve a létjogosultság kicsit bonyolultabb kérdés ennél és ne felejtsük el, hogy válság van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest