- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
detroitrw #2850 üzenetére
Nekem épp szerdán jött meg a Samsung 64GB-os EVO+-os kártyám, az istennek sem tudom beüzemelni, örökké "damaged SD card"-ot ír. Ilyet.
16GB-ossal simán megy, flottul fel is ismeri. Igen, particionált, igen, fat32-re van formázva, és így nem megy.
Valakinek, valami ötlet?
-
fabicska
tag
válasz
Wallenberg #747 üzenetére
Azmegminek? Az eddigi 3 okostelefonomhoz adott kézikönyv cuzammen ment "gyújtósnak" fóliástól együtt. Nem tudom elképzelni, ahogy valaki androidot tanul kezelni kézikönyvből... xD
-
fabicska
tag
Én kb. 1 éve vettem meg a vodafone smart prime telefonomat, igazából nincs vele bajom ,de az 1 GB RAM kicsit kevéske már. Nem tudok dűlőre jutni, és megnyomni a fizetés gombot nyugodt lelkiismerettel, mert a mostani is nagyon jól működik, de hát ez a Thor 2x erősebb. Megannyi indokot tudnék felhozni a Thor mellett, az árát is figyelembe véve.
Hosszútávon gondolkodva meg talán ez a Thor sem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, mert hamár új telefont vennék, veszek hozzá valami VR (sapkát..?) eszközt, de ahhoz meg ez a felbontás kevés LEHET, de igazából nem tudom.
Egyelőre várok, nem tudom meddig....
-
fabicska
tag
válasz
Lotusomega #695 üzenetére
Jó, azért a gyártó hivatalos csatornáján neeem, nem szokott lenni reklám, áááh. Főleg kínában...
(#694) Wallenberg Már raktáron
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest